Kocam annemle dalga geçiyor

kocana çok aşıksın ya, yapılan acımasız yorumlarda terbiyesiz, öküz, karaktersiz.. gibi, ne hissediyosun. bunu diyen hiç kimseye ters tepkide vermedin merak ettim persephone__

kocana çok aşıksın ya, yapılan acımasız yorumlarda terbiyesiz, öküz, karaktersiz.. gibi, ne hissediyosun. bunu diyen hiç kimseye ters tepkide vermedin merak ettim persephone__
Bende dedim hani aşkınız ilk günkü gibiydi
Eşin hiç öyle demiyo sana yazdığı mesaj 'aman bende persephone__ ne zaman mesajla kavga çıkaracak beni yine işyerinde alıkoyacak diyordum, yazdın sonunda sağ ol ' yazmıştı. Yani adam hep didişiyoruz demiş

Adamın kızmadığı bişey yok zaten, bu paragrafta nerde geçecek kilit nokta diye baktım ha dedim tamam yine kızmış

haddini bil bilmezsen ben bildiririm derim ne demek annemle dalga geçmesi sevmiyorsa saygı gösterecek arkadaş

Valla ben burda bi kere "eşim bana bağırır falan ama hakaret etmez" dedim diye "muştalı kocanı melek gibi anlatmışsın" diye üstüme geldiler baya. O yüzden takmıyorum konu dağılmasın diye.

Malesef o da geçimsiz ben de yapı itübariyle çok kaprisliyim önceki kknularımdan biliyorsunuz

Ya gerçekten sizin konularınızı merakla takip ediyorum Yanlış anlamayın sakın dalga geçmiyorum

Eşini her şeye rağmen bu kadar seven bir kadınsınız. Herkes "bu ayı, nasıl dayanıyorsun, aşkın gözünü kör etmiş" demiş ama her şey bu kadar basit değil. Aşık olduğun insan ne olursa olsun şak diye vazgeçemezsin.

Annene bu tarz konuşması tabiki yanlış ama bence eşiniz de sizi seviyor.

Sadece bir üye bunu romantik bir şekilde çözmeyi tavsiye etmiş ben de öyle düşünüyorum. "Aşkım böyle yapma beni sevmiyor musun kalbim kırılıyor anneme veya dışa karşı bu tarz konuştuğunda, ben seni çok seviyorum" vs diyerek bence ilerleme katedebilirsin

Ve sen onu böyle sevip böyle kabullenmişsin ancak burdaki konuların gittikçe onla alakalı olmaya başladı.Yapmamalısın.

Eşin çok saygısız bir insan.
Dahası annesinin ona verdiği terbiyenin eseri bu.
Annesinin yanında annenle dalga geçerken, annesi gülüyor oğlunu uyarmak yerine.
Hiç tesadüf olmamış gerçekten...
Sen ne tepki verirsen ver bu adamın seni anlayacağını düşünmüyorum. Çünkü algısı böyle.

Eşinin dalgalarına rağmen ağzını burnunu kırmıyorsan sorun sende
Kimse anneme tek laf edemez.
Adamı pişman ederim ben !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…