Kocam annemle dalga geçiyor

Kocan tek kelimeyle saygisiz!
Istedigi kadar guzel yonleri olsun benim icin bir insan saygisizsa bitmistir diğer hersey sıfırlanir gozumde
Icimden söylemek istediğim cok sey var aslinda ama uzatmaya gerek yok

Canım o annenle dalga geçtiğinde sende gülüp onun annesiyle dalga geç senin annende böyle böyle de kahkaha at. Ve esin ileri gitmedikce zoruna gittiğini belli etme. Aslında ben ve eşim birbirimizin anne ve babası hakkında tatlı tatlı atışır guleriz o kel onun göbeği var gibisinden ama tatlı ya yakışıyor falan gibisinden kahkahalara boguluruz ama asla saygisiz ve çirkin şeyler soylemeyiz ve en onemlisi onların yüzüne karşı asla soylemeyiz kendi aramızda guleriz buda samimiyetten :)

Çok üzgünüm sizin adınıza böyle bir adama adam demek bile gelmiyor içimden .....adamlık pazardan çarşıdan satın alınmıyor işiniz zor hayat böyle bir yaratıkla dahada zor...

Arkadaşlar annemlere geldim yolda kavga ettik ama benim daşga geçme dememin üzerinde hiç durmadı sadece niye gidiyosun şimdi gündüZler torbaya mı girdi yarın gelip alcam seni vs diye kızdı ama hiç umrumda değil valla annemlere geldim huzurluyum 4-5 gün kalırım en az <3 kapıdan beni burakırken de anneme laf sokmadı hayret ettim

Çogu kişi öküz demiş eşiniz için ama bu öküzlük değil. Resmen kendini bilmezlik ve çok büyük bir saygısızlık. Anası yaşındaki kadın hakkında nasıl böyle konuşabiliyor çok çirkin gerçekten

Ilk 2 sayfayi okumam yetti sinir oldum gercekten esiniz cok saygisiz biri buyuk ihtimallede assagilik kompleksli bu tarz insanlarin genel yapisi budur baskalari ile dalga gecerler ki kimse onlara bulasmasin
Siz sevebilirsiniz ama lutfen annenizi bu adamin elinde oyuncak etmeyin ciddi bir uslupla uyarin bunun uzerine yine yapiyorsa sizede hic saygisi yok demektir boyle huy olmaz

Yo hiçte gereksiz tepki değil. Hatta ben olsam terbiyesiz olduktan sonra bende annende gırgır geçecek konu bulurum ama o beğenmediğin annem beni senden Terbiyeli yetiştirmiş derdim

Reactions: anu
sen benim yazdıklarımı okumamışsın

E neden yapmasın kocanız? Komik buluyor ve yaptığında canını sıkacak veya onu kendine getirecek hiçbir şey olmuyor. Neden yapmasın?

Eşinize ne dediniz bu konuda? Bunu benim yanımda bir yabancı yapsa bile bir laf söylerim.

kocan tam olarak dangalak kelimesinin karşılığı.acaip de kompleksli bir tip ayrıca, berbat bir çocukluk geçirdiğini düşünüyorum.insanları aşağılamaktan bu kadar zevk almasının açıklaması çocukluğunda aynı şeyleri yaşamış olması.
ama suç sende, yeterince haddini bildirmemişsin.

Gayet de basit bir açıklaması var. Rol model olarak anne-babanızı almışsınız. Babanız gibi biriyle evlenmişsiniz. Anneniz de muhtemelen babanıza katlanıyordu, şimdi de siz eşinize katlanıyorsunuz. Hepsi çocukluğunuzdan beri oluşmuş şemalara uyuyor. Anlattıklarınızdan böyle anladım.

Sizi çok rahatsız eden konu hakkında tek satır konuşmamışsanız. Konuşmadan nasıl çözeceksiniz? Cevap vermediği halde mesajda yazdığınız şeyin etkisi olmuş sanırım. Bir de sakince ama kararlı bir biçimde konuşsanız çözülecek demek ki.

Baştan çok taviz vermissin gibime geliyor. Kv ve kp pederinizle bu durumu paylaşın. Yardım isteyin. Ben olsam daha farklı şeyler yapardım ama sizi bu konuda yönlendirmem. Ama iğrenç bi durum haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…