Arkadaşlar her türlü yorum için teşekkür ediyorum . Kendimi tam olarak ifade edememişim. Bizim nişanlılığımızdan itibaren bu sorunlar vardı. Ben oğluma kıyamam benim oğlum poşet taşımaz falan gibi ama çok takılmamıştım. Elalemin yanında oğlun evlenince oğlunu unut daha uğramaz demesi. Nişanlıylen Oğlum haftanın bi kaç günü gelir bende kahvaltı yapar demesi. Benim büyüttüğümü düşündüğünüz herşey birikmiş patlama yani . Ben kendimi onlardan göremiyorum herşeyime okadar çok müdahale ediyor ki benden habersiz istemediğimi söylediğim halde buz dolabı kapağımı değiştirmiş eşimle konuşup bizi davet ediyor gelemeyeceğimizi söylüyorum ama eşimle bi şekilde iletişime geçip oraya götürüyor bizi. En son Hamlesi anneme karşı Oldu . Hastanelik bi durum olduğunda eşime kayın validen beni aramadı ayıp etti demiş. Ama aslımda annem aramış
şeytanlığı farkındamısınız
ve ben 3 gün boyunca eşime annemin annesini aradığına ikna etmeye çalıştım . İnanmayımca kayınvalidemle konuştum neden böyle yapıyorsun diye . Utanmasını beklerken ağlayarak eşimi arayıp bana demediğini bırakmadı demiş. Tek suçlu o değil benim eşimde en büyük suç . Sürekli bi eleştiri hali sürekli bi benden memuniyetsiz tavırları var. Bizim ilk gecemizde bana oğlumu çok yormasın diye haber yolladı. Hiç biri yatağa karışmak değilse de en azından bu yatağa karışmak bence . Önceden sevgimde vardı saygımda artık yok. Eşimden uzaklaşma sebebimi lohusalığıma bağlayanlar olmuş. Bu bende doğumdan önce başladı
Benim eşim onlara karşı tam bir kukla. Onlar ne isterse bana danışmadan direk uygular. Benimle evlendi ama beni ailesi gibi görmüyor . Dengeyi kuramıyor. Hem benim hem onların gönlünü hoş tutamıyor. Tüm şikayetim buna . Yani annesi ne derse o . Beni saymıyor anlatmak istediğim bu