• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ailesine çok düşkün

Ben
Kayınvalide fazlaca müdahil olmuş duracağı yeri bilmeli bu kadar karışırken ona cevap vermediğinizi seziyorum saygılı bir şekilde cevap verseydiniz karışmaması gerektiği hakkında bir daha ağzını açacağını sanmıyorum.
bunu yaptım ama kötü ve kocasına şikayet edilen kadın oldum suçlu oldum yAni

Herkese merhaba. 1 buçuk yıllık evliyim bir tane oğlum var 2 aylık. Eşimle severek evlendik nişanlılık sevgililik herşey çok güzeldi. Ama evlendiğimiz günden beri eşimle tek kavga sebebimiz ailesi. O ailesi ailesi ona çok düşgün. Yani çocuk doğduğu zaman kayınvalidem oğlum uykusuz kalma sen içerde yat demiş bi insan. Corana zamanı hamileyim diye bana yatakları ayırın bebeğe bulaşmasın dedi Hatta tuvaleti ayrırın Bile dedi ben bunu eşime anlattığımda bana kötü niyetle yapmıyor diyor biliyorum kötü niyetle yapmadığını ama yatak odamıza kadar karışması beni çok rahatsız ediyor. Aklımıza gelebilecek herşeye karışıyor. Evde düzenime dolabıma düşünün oğluma giyindirdipim kıyafete bile bana diyor ki çocuğu doldurmazsın dimi bizimle ilgili bizi sevmez sonra diyor aslında kötü niyetli değil sadece oğlunu kaybetmekten korkuyor. Eşim romantık bi insan bana ayda bir kere çiçek alır düşüncelidir. Ama artık hiç gözüme gelmiyor . Kendimi onların içinde yanlış hissediyorum ve eşimden de soğudum . ben Kıskandığını düşünüyorum başka açıklama bulamıyorum . Kaynanam kıskanıyor. 1 haftadır eşimle küsüs çünkü bu konuda beni anlamıyor .beni sürekli oraya götürmek istiyor. Ben de diyorum ki sen benimle onlar arasında düzgün köprü kuramadın gitmek istemiyorum onlara bu benim karım izlenimini veremedin o yüzden gitmek görmek istemiyorum. bu kadın yatağımıza kadar karışıyor . Bir de ne dese bana diyor ki banada yatağı ayırın dedi güldüm geçtim diyor . Bu nasıl bi erkek hiç rahatsız olmuyor mu yatak odasının konuşulması. Çok pişmanım kızlar ben bu adamla nasıl evlendim bir de çocuk yaptım akıl verin lütfen
Arkadaşlar her türlü yorum için teşekkür ediyorum . Kendimi tam olarak ifade edememişim. Bizim nişanlılığımızdan itibaren bu sorunlar vardı. Ben oğluma kıyamam benim oğlum poşet taşımaz falan gibi ama çok takılmamıştım. Elalemin yanında oğlun evlenince oğlunu unut daha uğramaz demesi. Nişanlıylen Oğlum haftanın bi kaç günü gelir bende kahvaltı yapar demesi. Benim büyüttüğümü düşündüğünüz herşey birikmiş patlama yani . Ben kendimi onlardan göremiyorum herşeyime okadar çok müdahale ediyor ki benden habersiz istemediğimi söylediğim halde buz dolabı kapağımı değiştirmiş eşimle konuşup bizi davet ediyor gelemeyeceğimizi söylüyorum ama eşimle bi şekilde iletişime geçip oraya götürüyor bizi. En son Hamlesi anneme karşı Oldu . Hastanelik bi durum olduğunda eşime kayın validen beni aramadı ayıp etti demiş. Ama aslımda annem aramış😂 şeytanlığı farkındamısınız😂 ve ben 3 gün boyunca eşime annemin annesini aradığına ikna etmeye çalıştım . İnanmayımca kayınvalidemle konuştum neden böyle yapıyorsun diye . Utanmasını beklerken ağlayarak eşimi arayıp bana demediğini bırakmadı demiş. Tek suçlu o değil benim eşimde en büyük suç . Sürekli bi eleştiri hali sürekli bi benden memuniyetsiz tavırları var. Bizim ilk gecemizde bana oğlumu çok yormasın diye haber yolladı. Hiç biri yatağa karışmak değilse de en azından bu yatağa karışmak bence . Önceden sevgimde vardı saygımda artık yok. Eşimden uzaklaşma sebebimi lohusalığıma bağlayanlar olmuş. Bu bende doğumdan önce başladı 😂 Benim eşim onlara karşı tam bir kukla. Onlar ne isterse bana danışmadan direk uygular. Benimle evlendi ama beni ailesi gibi görmüyor . Dengeyi kuramıyor. Hem benim hem onların gönlünü hoş tutamıyor. Tüm şikayetim buna . Yani annesi ne derse o . Beni saymıyor anlatmak istediğim bu

Kayinvalideler için oğulları bitaneciktir.bu benim kayınvalidem için de gecerli annem içinde.ogullarinin uykusuz kalmasını, iş yapmasını, ne bileyim incinmesi hiç istemezler.bunu böyle kabul etmelisin.bu da kocanın hoşuna gidiyordur.sonucta annesi onu kolluyor.benim kaynanam nelere karışmaz ki.oglunun kahvaltı yapıp yapmadığını bile sorar.kizim sabah yumurta yap vitaminsiz kalmasın falan der.yani tipik Türk annesi.kendini fazla doldurma.benim anneme de sorsan gelini bütün işi abime yaptiriyormus 😁 he de geç fazla kafaya takma.esinden de soğuma

yaşadıklarımız benziyor, kv halen her biraraya gelişimizde elif şöyle elif böyle. .. kadınla biraraya gelmek istemiyorum mecbur ediyorlar

Korona var .Benım annen babamda aylardır ayrı yatıyor .Dışarıya cıkmadıkları halde .Hatta odalar bıle ayeı .Babam tv odasında oturuyor annem salonda .Eğer bı sorununuz varsa kayınvalıdenızle konuşun.Neden eşinize kayınvalıdenizi şikayet edıosunuz.Bence abartıyorsunuz

Arkadaşlar her türlü yorum için teşekkür ediyorum . Kendimi tam olarak ifade edememişim. Bizim nişanlılığımızdan itibaren bu sorunlar vardı. Ben oğluma kıyamam benim oğlum poşet taşımaz falan gibi ama çok takılmamıştım. Elalemin yanında oğlun evlenince oğlunu unut daha uğramaz demesi. Nişanlıylen Oğlum haftanın bi kaç günü gelir bende kahvaltı yapar demesi. Benim büyüttüğümü düşündüğünüz herşey birikmiş patlama yani . Ben kendimi onlardan göremiyorum herşeyime okadar çok müdahale ediyor ki benden habersiz istemediğimi söylediğim halde buz dolabı kapağımı değiştirmiş eşimle konuşup bizi davet ediyor gelemeyeceğimizi söylüyorum ama eşimle bi şekilde iletişime geçip oraya götürüyor bizi. En son Hamlesi anneme karşı Oldu . Hastanelik bi durum olduğunda eşime kayın validen beni aramadı ayıp etti demiş. Ama aslımda annem aramış😂 şeytanlığı farkındamısınız😂 ve ben 3 gün boyunca eşime annemin annesini aradığına ikna etmeye çalıştım . İnanmayımca kayınvalidemle konuştum neden böyle yapıyorsun diye . Utanmasını beklerken ağlayarak eşimi arayıp bana demediğini bırakmadı demiş. Tek suçlu o değil benim eşimde en büyük suç . Sürekli bi eleştiri hali sürekli bi benden memuniyetsiz tavırları var. Bizim ilk gecemizde bana oğlumu çok yormasın diye haber yolladı. Hiç biri yatağa karışmak değilse de en azından bu yatağa karışmak bence . Önceden sevgimde vardı saygımda artık yok. Eşimden uzaklaşma sebebimi lohusalığıma bağlayanlar olmuş. Bu bende doğumdan önce başladı 😂 Benim eşim onlara karşı tam bir kukla. Onlar ne isterse bana danışmadan direk uygular. Benimle evlendi ama beni ailesi gibi görmüyor . Dengeyi kuramıyor. Hem benim hem onların gönlünü hoş tutamıyor. Tüm şikayetim buna . Yani annesi ne derse o . Beni saymıyor anlatmak istediğim bu

Hal durum böyle ise , üstelendiğinizde bi cinnet yaşayabilirsiniz mesela .

Normalde böyle bi tavsiye vermem ama , geniş çaplı bi cinnet herkesi biraz toparlar diye düşünüyorum.
İçinizde ne varsa dökersiniz eşinize rahatlarsınız .😂

Back