• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ailesine çok düşkün

Herkes kendi evinin prensesi.
Fazla konuşması karışması seni darlamis olabilir haklisin bende fazla karışan insan sevmem. Lâkin sana söylediği şeyler kötü niyetli değil.
Kötü bir niyeti olsa buyur yol kaynananı reis.
Aslında kadının huyunu suyunu kavrasan belki seni sevdigini bile hissedebilirsin. Belki arayı bulabilirsin.
Çünkü kötü niyetli biseyler okumadım?
Aynen bende bunu düşünüyorum

Kaynanalık kursu mu var hepsi bir tornadan çıkmış gibi ayrıca kovalarım cevabı da heepppp aynı "innimin kiti niyiti yek"
Allah sabır versin canım.

Bence kendisi öyle olduğu için
Okuduğum konuya göre, kadının oğlunu doldurduğuna dair hiç birşey okumadım. Kaynana öyle olsaydı en az bir satır bununla alakalı birşey okurduk.
Kesinlikle size katılmıyorum.
Siz kaynananın hangi durumuna istinaden "bence kendisi öyle olduğu için" yazdınız?

Benzer durumlar yaşiyoruz, kaynanayi idare et diyenler allah bilir neler yapmişlardir kaynanalarina
Katlanma, ne katlanacaksin, kavga da etme, lafini sert bi şekilde soyle.karişmanizi dogru bulmuyorum de. Her b*ka karişmayi marifet biliyor bazi kadinlar

Kaynana gereken cevabı ver , eşini arayıp ağlasın , eşin sana gelip niye annemi ağlattın derse aaaaa yanlış anlamış annen dersin
Böyle böyle keser sesini Kv n
Eşime söylenmen hiçbiryer değiştirmeyecek , ayrıca çok şanslısın ki eşinle Kv n harici sorunun yokmuş

Benzer durumlar yaşiyoruz, kaynanayi idare et diyenler allah bilir neler yapmişlardir kaynanalarina
Katlanma, ne katlanacaksin, kavga da etme, lafini sert bi şekilde soyle.karişmanizi dogru bulmuyorum de. Her b*ka karişmayi marifet biliyor bazi kadinlar
Idare et diyenlerden bir tanesi de benim. 😂
Ama ben kayinvalideme kotu hicbir sey yapmadim. Onun tabi ki hoslanmadigim tavirlari laflari olmustur ama guldum gectim. Benim de olmustur elbet. Insaniz neticede. Ama bunlari buyutup ne esimle arami bozdum ne de kendimi kahrettim. Hayat felsefemdir tavsiye ederim. Gormezden gelmek.!!
Hayat benim mutluluk benim kime ne!!
Ha bir de sunu cok iyi anladim insanin zikri neyse fikride o olurmus. Iyi forumlar! ☺️👍🏼

Idare et diyenlerden bir tanesi de benim. 😂
Ama ben kayinvalideme kotu hicbir sey yapmadim. Onun tabi ki hoslanmadigim tavirlari laflari olmustur ama guldum gectim. Benim de olmustur elbet. Insaniz neticede. Ama bunlari buyutup ne esimle arami bozdum ne de kendimi kahrettim. Hayat felsefemdir tavsiye ederim. Gormezden gelmek.!!
Hayat benim mutluluk benim kime ne!!
Ha bir de sunu cok iyi anladim insanin zikri neyse fikride o olurmus. Iyi forumlar! ☺👍🏼
Valla eskiden olsa bende sizin gibi derdim, ama bazi insanlar siz istemeye istemeye (bunu aşikar şekilde bellide ediyorsunuz) her işinize karişiyorlar. Ozaman nasıl görmezden gelirsiniz? Ben acik acik söylüyorum, karişmayin diye ama kime diyorsun, hastalik gibi kanser gibi her tarafimi sarmişlar. En skn kocayi boşayacam o olacak

Burda idare etme konusu konuşulacaksa, okuduklarıma dayanarak bence kaynana gelini idare ediyor gibi ...

not: 11 yıldır evliyim kaynanamı çok severim, başka memlekette yaşadığı için yılda 15 gün görüşürüz, ve hep keşke yakın yaşasaydık derim.

Valla eskiden olsa bende sizin gibi derdim, ama bazi insanlar siz istemeye istemeye (bunu aşikar şekilde bellide ediyorsunuz) her işinize karişiyorlar. Ozaman nasıl görmezden gelirsiniz? Ben acik acik söylüyorum, karişmayin diye ama kime diyorsun, hastalik gibi kanser gibi her tarafimi sarmişlar. En skn kocayi boşayacam o olacak
Tamam siz yasamis ve yasiyor olabilirsiniz tabi ki her insan iyi degildir. Size kolay gelsin ama siz laf atinca cevap vermek istedim herkesin hayatindaki kayinvalide cadi degil.niyette onemli burda niyeti bilmek gerek.
Esinizi seviyorsaniz Bazen gormemek duymamak daha iyidir diye dusunuyorum.
Ayrica yeni evli degilim bunuda belirteyim ☺️

Gelin kayınvalide ilişkisini oturtamadan bi de hamilelik doğum korona gerginliğini eklemişsiniz dolayısıyla tahammül filan kalmamış anladığım kadarıyla.

İlk bebeğimde kayınvalidem çocuğuma kızım derdi öfkeden/kıskançlıktan kudururdum hayır benim kızım diye, sonra çalışırken kadıncağıza bırakıp işe gittim baktım kendi kızına bakmadığından daha iyi kızıma bakıyor ayy ne manyakmışım içten sevmesinin hiç zararı yokmuş aksine faydası olacakmış diye içten içe mutlu oldum. Şimdi oğluma oğluş diyor diye mutlu oluyorum sanırım artık olgunlaştım biraz da🤓

Siz benim babamı tanısanız karışmadığı şey yoktur eşimi her gördüğünde aldığı maaşı filan sorar kayınvalidemin bana aldığım parayı sormuşluğu yoktur, yani evet babamın tavrı gereksiz/rahatsız edici ama ne yapabilirim o da öyle bi adam eşim her seferinde kıl olsa beynimi yese huzur bırakmasa olan bize olur, o yüzden bazen empati yapın geçiştirin yalan söyleyin kıvırın ama bu kadar huzursuzluk çıkarmayın, eşinizi daha çok annenize itersiniz benden söylemesi. Yaşlılar genelde sinir bozucu oluyor inanın eşinizin ailesiyle sınırlı değil biçoğumuzun ebeveyni biçok şeye fazla karışıyor.

Okuduğum konuya göre, kadının oğlunu doldurduğuna dair hiç birşey okumadım. Kaynana öyle olsaydı en az bir satır bununla alakalı birşey okurduk.
Kesinlikle size katılmıyorum.
Siz kaynananın hangi durumuna istinaden "bence kendisi öyle olduğu için" yazdınız?
Durup dururken
Çocugu bize karsı doldurma neden der Bi insan.
Kişi herkesikendi bilirmiş derler de ondan.
Ayrıca ayrı uyuyun, ayrı uyuyun lafı zaten herseyi özetliyor. Beraber uyuması bile kv yi rahatsız ediyor. Benzerlerini yasadım...

Çok güzel söylemişsiniz ama eşim bu mesafeye izin vermiyor ben surat yapsam ayıp diyor bişey söylesem kızıyor eşim istiyor ki onlar ne derse ne yaparsa yapsın kulaklarımı tıkayayım sineye çekeyim. Elimde değil artık elimese sevgi göstereyim gelmiyor çünkü inanın bir kez bile başka sabeptem kavga esmedik. Sanki bu konuda algıları kapalı. Ve kayın validem çok kez ben böyle yapma yanlış yapıyorsun dediğimde ağlayarak eşimi arayıp beni şikayet et tek başıma hissediyorum eşimde yanımda değil çünkü
Hep diyprım böyle detayları konu içinde vermeniz lazım aralarda değil. Bakın sizi ispiyonlaması onun yılan olduğunun kanıtı mesela. Kocaman kadın karın Bana bunu dedi diye niye arar oğlunu yaaa. Siz bildiğinizden şaşmayın. Gereken yerde konuşun ve susmayın.

Durup dururken
Çocugu bize karsı doldurma neden der Bi insan.
Kişi herkesikendi bilirmiş derler de ondan.
Ayrıca ayrı uyuyun, ayrı uyuyun lafı zaten herseyi özetliyor. Beraber uyuması bile kv yi rahatsız ediyor. Benzerlerini yasadım...
1- İşte konuyu okumamışsınız burdan belli, kaynana neden ayrı uyuyun diyor? Kıskandığı için mi ? Hayır olası bir bulaş sorunu yaşanmaması için. Tuvaletleride ayırın diyor burdan anlayabilirsiniz kötü niyet olmadığını.
2-
çocuğu bize karşı doldurma demesinin altında başka sebep bulamadınız mı? Ha birde durup dururken dememiştir,Yani sadece "kişi herkesi kendi gibi bilir" diyerek bu felsefede mi yaşıyorsunuz siz hayatınızı? Yani gelin etrafı kaynanaya karşı dolduran bi karakter sahibi olamaz mı.?
3- Sizin benzerlerini yaşamış olmanız, bu konudaki kayınvalideyi kıskanç yapmaz. Kızdığı yada kırgın olduğu konuya istinaden Gelin resmen "kaynanam bizi kıskanıyor" yazmış. Düşünce kirliliğine bi bakarmısınız.
4-Tabii Belki sizin kayınvalideniz kıskançtır, sebep ve nedenleri okumak bilmek lazım. Konu açın yorumlayalım nasıl bir kaynanaya sahipsiz. Kk form olarak bu konuyu çok severiz. :cool:

5-Bu kaynana kıskanç değil...

Son düzenleme:
Herkese merhaba. 1 buçuk yıllık evliyim bir tane oğlum var 2 aylık. Eşimle severek evlendik nişanlılık sevgililik herşey çok güzeldi. Ama evlendiğimiz günden beri eşimle tek kavga sebebimiz ailesi. O ailesi ailesi ona çok düşgün. Yani çocuk doğduğu zaman kayınvalidem oğlum uykusuz kalma sen içerde yat demiş bi insan. Corana zamanı hamileyim diye bana yatakları ayırın bebeğe bulaşmasın dedi Hatta tuvaleti ayrırın Bile dedi ben bunu eşime anlattığımda bana kötü niyetle yapmıyor diyor biliyorum kötü niyetle yapmadığını ama yatak odamıza kadar karışması beni çok rahatsız ediyor. Aklımıza gelebilecek herşeye karışıyor. Evde düzenime dolabıma düşünün oğluma giyindirdipim kıyafete bile bana diyor ki çocuğu doldurmazsın dimi bizimle ilgili bizi sevmez sonra diyor aslında kötü niyetli değil sadece oğlunu kaybetmekten korkuyor. Eşim romantık bi insan bana ayda bir kere çiçek alır düşüncelidir. Ama artık hiç gözüme gelmiyor . Kendimi onların içinde yanlış hissediyorum ve eşimden de soğudum . ben Kıskandığını düşünüyorum başka açıklama bulamıyorum . Kaynanam kıskanıyor. 1 haftadır eşimle küsüs çünkü bu konuda beni anlamıyor .beni sürekli oraya götürmek istiyor. Ben de diyorum ki sen benimle onlar arasında düzgün köprü kuramadın gitmek istemiyorum onlara bu benim karım izlenimini veremedin o yüzden gitmek görmek istemiyorum. bu kadın yatağımıza kadar karışıyor . Bir de ne dese bana diyor ki banada yatağı ayırın dedi güldüm geçtim diyor . Bu nasıl bi erkek hiç rahatsız olmuyor mu yatak odasının konuşulması. Çok pişmanım kızlar ben bu adamla nasıl evlendim bir de çocuk yaptım akıl verin lütfen
Eşiniz nasil gülüyor ya aralarındaki diyolog sacma bikere benm bebeğim oldugundada kv esime sen baska odada yat bebek seni uyandırır uykusuz kalırsın demişti ben bebek degilim nerde ne zaman uyuyacağıma karışma demişti bidaha da oyle yatak ayırma mevzusu yapamadı zaten eşinizin biraz baskın olması lazım aradaki dengeyi esin sağlayacak bnm kv ogluna cok düşkündü ama evlenince esimin tavırları yüzünden uzak durdu kv de yani eşinde bitiyor hersey

1- İşte konuyu okumamışsınız burdan belli, kaynana neden ayrı uyuyun diyor? Kıskandığı için mi ? Hayır olası bir bulaş sorunu yaşanmaması için. Tuvaletleride ayırın diyor burdan anlayabilirsiniz kötü niyet olmadığını.
2-
çocuğu bize karşı doldurma demesinin altında başka sebep bulamadınız mı? Ha birde durup dururken dememiştir,Yani sadece "kişi herkesi kendi gibi bilir" diyerek bu felsefede mi yaşıyorsunuz siz hayatınızı? Yani gelin etrafı kaynanaya karşı dolduran bi karakter sahibi olamaz mı.?
3- Sizin benzerlerini yaşamış olmanız, bu konudaki kayınvalideyi kıskanç yapmaz. Kızdığı yada kırgın olduğu konuya istinaden Gelin resmen "kaynanam bizi kıskanıyor" yazmış. Düşünce kirliliğine bi bakarmısınız.
4-Tabii Belki sizin kayınvalideniz kıskançtır, sebep ve nedenleri okumak bilmek lazım. Konu açın yorumlayalım nasıl bir kaynanaya sahipsiz. Kk form olarak bu konuyu çok severiz. :cool:

5-Bu kaynana kıskanç değil...
Ayy ne diyim bilemedim. Sadece tek örnek vereyim onlarda ne zaman kalsak ayrı yatak seriyor. Ben malzemeleri alayım kendim kurarım desem de ayrı seriyordu. Beni çocukla eşimi tek. Sabah yatağı birleşmiş görünce de artık acele acele topluyordu Ona neyse. İnanın Bi gün sabah 7 bile değildi tuvalete gecti. Döndüğümde yatağım topluydu. Bu insanda iyi niyet varsa bile en iyi olasılıkla ya gmrgüsüzdür ya cahil. E onlarda da, iyi niyet olsa da işe yaramaz...

Çok güzel söylemişsiniz ama eşim bu mesafeye izin vermiyor ben surat yapsam ayıp diyor bişey söylesem kızıyor eşim istiyor ki onlar ne derse ne yaparsa yapsın kulaklarımı tıkayayım sineye çekeyim. Elimde değil artık elimese sevgi göstereyim gelmiyor çünkü inanın bir kez bile başka sabeptem kavga esmedik. Sanki bu konuda algıları kapalı. Ve kayın validem çok kez ben böyle yapma yanlış yapıyorsun dediğimde ağlayarak eşimi arayıp beni şikayet et tek başıma hissediyorum eşimde yanımda değil çünkü
En sevdikleri şey acıtasyon yapıp mağduru oynamak, sorsan hep iyilil düşünürler ama bende iyilikleri için herşeye karışmayayım burnumu sokmayayım demezler, benim kv de de henüz evli değilim kendi annemle alışverişe giderim kına organizasyonuna görüşmeye giderim çocuk gibi mızmızlanır oğluna keşke bana da haber verselerdi giderdim diye nişanlım bana yüklenir niye davet etmedin diye ,ama kendileri gider diğer gelinle bana haber vermezler ben desem ee sen çalışıyosun derler ,gezme olunca hiç bi yeri ağrımaz iş olduğunda dizleri omuzları ağrır,böyleler yani

Back