• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ailesine çok düşkün

Valla çok şanslısın kadın en azından kartlarını açık oynuyor.Sana kendini koruma fırsatı veriyor ve hayal kırıklığı yaşamamanı sağlıyor.
Benim kaynanam ben hastane odasında sancı çekerken gel oğlum yat uyu diyordu.
Yüzüme gülüp arkadan eşimi yalan yanlış dolduruyormuş.
Allah'tan eşim her şeyi bana anlatır.
Maskesi öyle düştü.Yalan söylediği bile oldu yüzleştim.Ağlayarak istemeyerek oldu dedi.Bana kaynanamı sorsalar ben sessiz sakin dünyanın en iyi kaynanası derdim.Öyle de çok severdim ki.
Ama sinsiymiş.Şimdi saygısızlık etmem ama sadece eşimin annesi.
Yazıyı okuyunca bu yaşadıkların bana çok tanıdık geldi. Hatta kendime kızıyorum ne kadar saf ve salakmışım, yüzüme gülmelerine inandım aslında hakkımda neler düşünüyorlarmış dedim. İnsan gerçekten sevip kendi ailesi gibi görüp değer verince ve bir anda böyle bir olay yaşayınca şok oluyor ve aşırı üzülüyor. Eşim anlatmasaydı hala saf gibi etrafta dolaşacaktım en çok bu beni üzüyor. Dediğin gibi şuan sadece eşimin ailesi saygı duysam da kalben eskisi gibi hissetmem pek mümkün değil gibi geliyor. Galiba herkes bunları yaşıyor keşke olmasa ama...

Yazıyı okuyunca bu yaşadıkların bana çok tanıdık geldi. Hatta kendime kızıyorum ne kadar saf ve salakmışım, yüzüme gülmelerine inandım aslında hakkımda neler düşünüyorlarmış dedim. İnsan gerçekten sevip kendi ailesi gibi görüp değer verince ve bir anda böyle bir olay yaşayınca şok oluyor ve aşırı üzülüyor. Eşim anlatmasaydı hala saf gibi etrafta dolaşacaktım en çok bu beni üzüyor. Dediğin gibi şuan sadece eşimin ailesi saygı duysam da kalben eskisi gibi hissetmem pek mümkün değil gibi geliyor. Galiba herkes bunları yaşıyor keşke olmasa ama...

Aynen öyle insan gerçekten kendini saf salak gibi hissediyor.Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ve üzülüyor.Aslında bi bakima ben salaklığı kendimde de buldum.Ne gerek vardı o kadar sevmeye değer vermeye diyorum.Eğer baştan sadece eşimin ailesi diye düşünseydik bu sıkıntıyı yaşamazdık.
Boşuna demiyorlar mesafe candır diye.

Bence eşinizin üzerine çok gitmeyin . Ona alındığın konuları rahatlıkla aç tabiki ama bunu ailesini suçlayarak değil de ben bu şekilde tavır ve davranışlarından hoşlanmıyorum diyebil . Hiç bir eş ailesinden rahatsız olmaz annesinin söylediklerinde art niyet aramaz kendi annenizden empati yapın . Sık boğaz ediosun der sıkıştığı zaman . Bence kendini doldurup durma . Haklısın elbette ki ama kv her dediğini yapmam gerekmio o öyle dio diye yatak ayırma ,yada söylediğini yapmak zorunda değilsin tamam de geç

Benim eşim de aynı sizin gibi aileme takmış durumda, annem iyiliğimize bişi söylese bile ne karışıyo evimize der. Her dediği batar ben bu yuzden eşimden çok soğudum karşı tarafta hiçbi art niyet olmamasına rağmen böyle düşünmesi beni çok itiyor. Sizi de eşime benzettim çok itici hareketler bence ailesiyle uğraşmaktan vazgeçin takıntı yapmışsınız artık. Ben sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum.

Benim eşim de aynı sizin gibi aileme takmış durumda, annem iyiliğimize bişi söylese bile ne karışıyo evimize der. Her dediği batar ben bu yuzden eşimden çok soğudum karşı tarafta hiçbi art niyet olmamasına rağmen böyle düşünmesi beni çok itiyor. Sizi de eşime benzettim çok itici hareketler bence ailesiyle uğraşmaktan vazgeçin takıntı yapmışsınız artık. Ben sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum.
Arayı bulamıyorsanız el insanına sebep olmayın sizi mi çekicez ozaman ailenle yaşlan

Arayı bulamıyorsanız el insanına sebep olmayın sizi mi çekicez ozaman ailenle yaşlan
Ya annem bişi yapmıyo ki arayı bulayım. Kadın turşu kurmuş getirmiş annenin turşuları yüzünden midem kötü oldu diyo,kafayı bozmuş çünkü annemle. Ailemle yaşarım valla böyle mallıkları çekeceğime, ben kayınvalideme bayılırım Bi gün arkasından konusmadım çok itici

Bence bir insan "ailem ne dese cek, birsey söyleme" tavrini takinip duruyorsa esine büyük haksizlik ediyor. Tamam bazi insanlar herseye alinir kabul, ama devamli bir insanin duygularini ve düsüncelerini yok sayiyorsan o insana yeterli kadar saygi duymuyor insan. Istesek hepimiz ailemizde kusurlar buluruz. Insan birbirini idare etmek zorunda. Idare etmek derken insanlarin cizgilerine saygi duyabilmeli herkes demek istiyorum.

Aynen öyle insan gerçekten kendini saf salak gibi hissediyor.Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ve üzülüyor.Aslında bi bakima ben salaklığı kendimde de buldum.Ne gerek vardı o kadar sevmeye değer vermeye diyorum.Eğer baştan sadece eşimin ailesi diye düşünseydik bu sıkıntıyı yaşamazdık.
Boşuna demiyorlar mesafe candır diye.
Evet en baştan soğuk olup içten sevmeseydik asla hayal kırıklığına uğramazdık. Bende hatayı kendimde buldum. Küçük küçük laf sokmalar olduğunda asla üzerinde durmadım, kafamda kurup büyütmedim çoğunu da unuttum. Bazı şeyleri görmezden duymazdan geldim. Amann dedim şimdi beni üzen de ben sevip içten davranırken aslında her şeyin bir rol olduğunu bilmekmiş. Aklıma geldikçe diyorum ki sadece o zamanlık iyi geçinmek için eşimin yanında rol oynamışlar seviyor değer veriyor gibi yapmışlar bende buna inanmışım.. Neyse ki maymun gözünü geç de olsa açtı. Sevip salak yerine konduk ve sonunda değer verilmediğini gördük bu da hayatta edinmemiz gereken tecrübeymiş. Eskiden de insanlara pek güvenmiyordum artık tamamen güvenim gitti. Bundan sonra arada saygı daima olsa da herkes hak ettiği kadar sevilir, değer görür.

Siz normalde de hemen boyle agresiflesir misiniz? Arkadas kotu bir sey yazmamis empati yapmaniz icin kendisini ornek gostermis ama sizin tepkiniz cok cirkin!!! Sorunu kvde de degil kendinizde arayin bence!!

Ben bır sorun göremedim sizi düşünmüş görende cıdden yatak odasına karışıyor sanır. Yukarda hanımefendıye el ınsanına sebeb olmayın demişsinizde çok yakışıksız zira sizde eşinize böyle sebeb oluyorsunuz sürekli sürekli aynı şeylerı dersenız adam artık yeter der. En önemlisi bir kadın neden eşine karın olduğumu göster der ne mana :olamaz:

Screenshot_20200921-203435_Google.jpg

Bence bir insan "ailem ne dese cek, birsey söyleme" tavrini takinip duruyorsa esine büyük haksizlik ediyor. Tamam bazi insanlar herseye alinir kabul, ama devamli bir insanin duygularini ve düsüncelerini yok sayiyorsan o insana yeterli kadar saygi duymuyor insan. Istesek hepimiz ailemizde kusurlar buluruz. Insan birbirini idare etmek zorunda. Idare etmek derken insanlarin cizgilerine saygi duyabilmeli herkes demek istiyorum.
vallahi tercüman olmuşsunuz 👍🏻👍🏻

Sürekli herşeye karışmasını tasrif etmedim lakin geri kalan şeylerde büyütülecek bir şey görmedim .çalışan adam tabiki başka odada yatsın sonuçta sabah işe gidecek tamam sende zorlanıyorsun biliyorum lakin gün içinde evdesin
Kocan öyle değil uykusuzluğun sebep olacağı bı dikkatsizlikten dolayı işten kovulabilir hatta yaralanadabilirde işine bağlı.yatakları ayırın demeklede kötü birşey dememiş sizi düşünmüş ki tanıdığım birçok insan tedbir amaçlı böyle yapıyor bi fenalık yok yani dediği şeyde.

Herkese merhaba. 1 buçuk yıllık evliyim bir tane oğlum var 2 aylık. Eşimle severek evlendik nişanlılık sevgililik herşey çok güzeldi. Ama evlendiğimiz günden beri eşimle tek kavga sebebimiz ailesi. O ailesi ailesi ona çok düşgün. Yani çocuk doğduğu zaman kayınvalidem oğlum uykusuz kalma sen içerde yat demiş bi insan. Corana zamanı hamileyim diye bana yatakları ayırın bebeğe bulaşmasın dedi Hatta tuvaleti ayrırın Bile dedi ben bunu eşime anlattığımda bana kötü niyetle yapmıyor diyor biliyorum kötü niyetle yapmadığını ama yatak odamıza kadar karışması beni çok rahatsız ediyor. Aklımıza gelebilecek herşeye karışıyor. Evde düzenime dolabıma düşünün oğluma giyindirdipim kıyafete bile bana diyor ki çocuğu doldurmazsın dimi bizimle ilgili bizi sevmez sonra diyor aslında kötü niyetli değil sadece oğlunu kaybetmekten korkuyor. Eşim romantık bi insan bana ayda bir kere çiçek alır düşüncelidir. Ama artık hiç gözüme gelmiyor . Kendimi onların içinde yanlış hissediyorum ve eşimden de soğudum . ben Kıskandığını düşünüyorum başka açıklama bulamıyorum . Kaynanam kıskanıyor. 1 haftadır eşimle küsüs çünkü bu konuda beni anlamıyor .beni sürekli oraya götürmek istiyor. Ben de diyorum ki sen benimle onlar arasında düzgün köprü kuramadın gitmek istemiyorum onlara bu benim karım izlenimini veremedin o yüzden gitmek görmek istemiyorum. bu kadın yatağımıza kadar karışıyor . Bir de ne dese bana diyor ki banada yatağı ayırın dedi güldüm geçtim diyor . Bu nasıl bi erkek hiç rahatsız olmuyor mu yatak odasının konuşulması. Çok pişmanım kızlar ben bu adamla nasıl evlendim bir de çocuk yaptım akıl verin lütfen
Konunun ne lohusalığımla ne psikolojimle alakası var evliliğimizin ilk haftası bizde kalın dediler eşime biz daha yeni evliyiz dediğimde gidelim ne olacak kurmayalım dedi en başından beri benden hep beklentileri var haftanın 4 5 gibi oraya gidelim orda kalalım istiyorlar ben istemelerine bişey demiyorum kaldım gittim ama okadar çok herşeye müdahale ediyorlar ki artık gitmek istemiyorum yAni kötü niye olsun olmasın bi insanın herşeyine karışışınca artık o ortama girmek istemiyor haliyle. Kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum işime karışmayın demek te istiyorum ki bu dengeyi eşim ayarlasın ama o sadece benden sineye çekmemi bekliyor kızdığım da bu zaten sadece anne babası değil yengesi amcası dayısı kim olur sa olsun hep aynı bende tek başıma hissediyorum böyle yapınca

Herkes kendi evinin prensesi.
Fazla konuşması karışması seni darlamis olabilir haklisin bende fazla karışan insan sevmem. Lâkin sana söylediği şeyler kötü niyetli değil.
Kötü bir niyeti olsa buyur yol kaynananı reis.
Aslında kadının huyunu suyunu kavrasan belki seni sevdigini bile hissedebilirsin. Belki arayı bulabilirsin.
Çünkü kötü niyetli biseyler okumadım?

Çok güzel söylemişsiniz ama eşim bu mesafeye izin vermiyor ben surat yapsam ayıp diyor bişey söylesem kızıyor eşim istiyor ki onlar ne derse ne yaparsa yapsın kulaklarımı tıkayayım sineye çekeyim. Elimde değil artık elimese sevgi göstereyim gelmiyor çünkü inanın bir kez bile başka sabeptem kavga esmedik. Sanki bu konuda algıları kapalı. Ve kayın validem çok kez ben böyle yapma yanlış yapıyorsun dediğimde ağlayarak eşimi arayıp beni şikayet et tek başıma hissediyorum eşimde yanımda değil çünkü
Erkeklerin kafası bizimki gibi çalısmıyor, uğraşmak istemiyorlar aslında. İdare et olsun bitsin kafasında senin eşinde. Üzgünüm ama kendi başının çaresine kendin bakacaksın kayınvaliden konusunda. Ama bu mevzu eşinden soğumana sebep olmasın. Gerçekten annesi ota b*ka ağlayan biri ise, eşinde çaresiz kalmıs olabilir. Şikayet etmek yerine olaylara çözüm odaklı bakabilirsin. Güzelce uyarmayı deneyebilirsin.

Back