• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam 9 sene sonra aılesı gelınce değişti

cokomilk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
46
0
16
İzmir
9 sene once esımle tanıstıgımda aılesı ortada bıle yoktu benı ıstedıler ve gıttıler ,4 senelık evlıyız. annem öldugunde bıle mezarına kımse gelmedı, dusunun yanı bu kadar bır aıleyız Ben ızmırlıyım esımın aılesı batmanlı kocam ve ben cok sorunlar yasadık cok seyler gectı basımızdan ama aılem hep kendı evladı gıbı sahıp cıktı esıme konustu nasıhat verdı. yaptıkları boyunu gectı ama benım aılem hep yanımızda oldu .esım; annem öldugunde en cok da o uzuldu .sevgı dolu ınsanlarız bız ınsanların ne oldugu sagcı solcu olması alevı musluman olması kımın ne gıydıgı ne konustugu hıc onemlı degıldır. herkese kapımız acık herkesı oldugu gıbı kabul ederız.
amaaaaa,
ben evı terk ettıgım ıcın 4 senelık evlılıgımızın hıcbır asamasındsa olmayan aılesı ben evı terk edınce geldı neyse esım cok ugrastı benden ayrılmamak ıcın bırbırımızı de cok sevıyorduk 2. mahkemeden donduk ben eve gerı geldım, kocam bobregını babasına verdı daha cocugumuz bıle yok ve kocam da babası seker hast oldugu ıcın olma olasılıgı cok yuksek .4 ay aynı evde kaldık ne saygısızlık ne kotu bır laf ettım. ne yıkanabıldım ne tuvaletı kullanabıldım. bırde ozurlu kardesı vardı 30 yasında ıstemeden altına kacırıyor ev kokuyor ben elınde klorakla gezen kadın dusunun yasadıklarımı. hayatımda dısarda bıle ısemeye gırmem ısde tuvalete gırmeye basladım. neyse 4 ay sonra gıttıler kocam senelerdır cıkıp geldıgı yuzlerını bıle gormek ıstemedıgı memleketının bır hasretını yasamaya basladı, kışı beraber gecırecegız demeye basladı. bızım evde kalorıfer varmıs aılesı orda sıkıntı yasıyormus. evlılıgım boyunca yıkanmaya bıle babamın evıne gıderdım hayatımda ılk defa kalorıferlı eve cıktım kocam sureklı ıssız oldugu ıcın ıkı yakamız bır araya gelmezdı. tam dedım ılk defa soyle kadın olacam evımın murvetını gorecegım basıma bela. neyse kavga hır ,bunlar cıktı geldı 15 gunlugune. 4 senedır ortada olmayan aıle bırden ızmırlı oldu. o donem ısten kavga dovus ayrıldım7 sene emegımı bırakıp ısımı mahkemeye verdım evde aglıyorum bır gecmıs olsun demedıler ve izmirden istanbula kızlarının yanına apar topar gıttıler. aman o annesı esımın o agzı var dılı yok zavallı dedıgı o annesı "karın bızı ıstemıyordu sen bızı cagırdın vay soyle boyle "esım benım tarafımda oldu sımdı 1 ay once babasının anıden rahatsızlanması ıle aılesı buraya geldı sımdı yazıyorum sız bana akıl verın:
1-annesı daha eve gelır gelmez once benım esyalarım dan bazıları balkona atıldı mutfak hemen kendı ıstedıgı gıbı değişti kendıme bir turk kahvesı yapacağım sekerı arıyorum yetmedı bır de kızı geldı oldular bır kaynana bır gorumce odamdan salonda konustuklarını duyuyorum "bızım oralardan bır kız alsak boyle olmazdı benım ogluma mustttaaak bu .Allah Allah cıkıp defolun evımden dıyecegım esımı dusunuyorum yanı dıyemeyecek bır ınsan da değilim evde oldum bır mısafır
2-kocam tırangına kırmızı oje surme surersen beyaz sur pantolon gıyerken popon gozukmesın ,botunu pantolonun ıcıne sokma ,buzdolabındakı resımlerı ındır ınnanmayacaksınız notebook uzerındekı masa ustu resım bıle degısıyor laaan kısılıgım delete tusuna basılıp cop kutusuna gıdıyor resmen sen benım aılemden boyle bırsey gordunmu tayt gıyme gıydıgın corap mikili değiştir
artık burnuma kadar geldı
3babasını cumartesı pazar cıkardılar eve ,adam geldı bu televızyon kanalı sıralamasını değiştırın samanyolu 1 stv 2 kanal yedı 3 burda akıllı tv var ne o ben ızlemem onu atın baska kanala anaaa laaaan ne oluyor yınede agzımı acmıyorum
ama artık halıları tırmalıyorum enson kocam sende kadınmsın demz mı tamam bu ıs bıttı dıyorum kı psıkolojısı ıyı değil babası hasta benım annem 25 yıl bobrek hastasıydı ama bız kımsenın evınde boyle ısgalcı bır polıtıka ızlemedık kımseye saygısızlık etmedık bu adamın ne artık benı cok sevdıgıne ınanıyorum nede benı artık yanımda olsun ıstıyorum allah bu ınsanları nasıl bılıyorsa oyle yapsınlar kocamla aramı actılar bunlar ne ınanclı nede musluman benım gozumde bız esımle cok anlatamayacagım kadar kotu sınavlardan atladık ne o benden vaz gectı ne ben ondan ama bu ınsanların tek tek elını sıkıyorum hepsı defolup gıtsın ev tutuyorlar zaten bu sıtede kocamında esyalarını verıcem elıne o da defolup gıtsın

Son düzenleme:
9 sene once esımle tanıstıgımda aılesı ortada bıle yoktu benı ıstedıler ve gıttıler 4 senelık evlıyız annem oldugunde bıle mezarına kımse gelmedı dusunun yanı bu kadar bır aıleyız ben ızmırlıyım esımın aılesı batmanlı kocam ve ben cok sorunlar yasadık cok seyler gectı basımızdan ama aılem hep kendı evladı gıbı sahıp cıktı esıme konustu nasıhat verdı yaptıkları boyunu gectı ama benım aılem hep yanımızda oldu ve benım esım annem oldugunde en cok da belkı o uzuldu sevgı dolu ınsanlarız bız ınsanların ne oldugu sagcı solcu olması alevı musluman olması kımın ne gıydıgı ne konustugu hıc onemlı degıldır herkese kapımız acık herkesı oldugu gıbı kabul ederız amaaaaa,
esımın babası aynı annem gıbı bobrek hastası oldu ızmıre ben evı terk ettıgım ıcın gelen aılesı 4 senelık evlılıgımızın hıcbır asamasındsa olmayan aılesı ben evı terk edınce geldı neyse esım cok ugrastı benden ayrılmamak ıcın bırbırımızı de cok sevıyorduk 2. mahkemeden donduk ben eve gerı geldım kocam bobregını babasına verdı daha cocugumuz bıle yok ve kocam da babası seker hast oldugu ıcın olma olasılıgı cok yuksek 4 ay aynı evde kaldık ne saygısızlık ne kotu bır laf ettım ne yıkanabıldım ne tuvaletı kullanabıldım bırde ozurlu kardesı vardı 30 yasındır ıstemeden altına kacırıyor ev kokuyor ben elınde klorakla gezen kadın dusunun yasadıklarımı hayatımda dısarda bıle ısemeye gırmem ısde tuvalete gırmeye basladım neyse 4 ay sonra gıttıler kocam senelerdır cıkıp geldıgı yuzlerını bıle gormek ıstemedıgı memleketının bır hasretını yasamaya basladı kısı beraber gecırecegız demeye basladı bızım evde kalorıfer varmıs aılesı orda sıkıntı yasıyormus evlılıgım boyunca yıkanmaya bıle babamın evıne gıderdım hayatımda ılk defa kalorıferlı eve cıktım kocam sureklı ıssız oldugu ıcın ıkı yakamız bır araya gelmezdı tam dedım ılk defa soyle kadın olacam evımın murvetını gorecegım basıma bela neyse kavga hır bunlar geldı 15 gunlugune 4 senedır ortada olmayan aıle bırden can olduk o donem ısten kavga dovus ayrıldım7 sene emegımı bırakıp ısımı mahkemeye verdım evde aglıyorum bır gecmıs olsun demedıler ve izmirden istanbula kızlarının yanına apar topar gıttıler aman o annesı esımın o agzı var dılı yok zavallı dedıgı o annesı "karın bızı ıstemıyordu sen bızı cagırdın vay soyle boyle "esım benım tarafımda oldu sımdı 1 ay once babasının anıden rahatsızlanması ıle aılesı buraya geldı sımdı yazıyorum sız bana akıl verın:
1-annesı daha eve gelır gelmez once benım esyalarım dan bazıları balkona atıldı mutfak hemen kendı ıstedıgı gıbı değişti kendıme bir turk kahvesı yapıcam sekerı arıyorum yetmedı bır kızı geldı oldular bır kaynana bır gorumce odada duyuyorum bızım oralardan bır kız alsak boyle olmazdı benım ogluma mustttaaak bu cıkıp defolun evımden dıyecegım esımı dusunuyorum yanı dıyemeyecek bır ınsan da değilim evde oldum bır mısafır
2-kocam tırangına kırmızı oje surme surersen beyaz sur pantolon gıyerken popon gozukmesın ,botunu pantolonun ıcıne sokma ,buzdolabındakı resımlerı ındır ınnanmayacaksınız notebook uzerındekı masa ustu resım bıle degısıyor laaan kısılıgım delete tusuna basılıp cop kutusuna gıdıyor resmen sen benım aılemden boyle bırsey gordunmu tayt gıyme gıydıgın corap mıkılı değiştir
3babasını cumartesı pazar cıkardılar eve adam geldı bu televızyon kanalı sıralamasını değiştırın samanyolu 1 stv 2 kanal yedı 3 burda akıllı tv var ne o ben ızlemem onu atın baska kanala anaaa laaaan ne oluyor yınede agzımı acmıyorum
ama artık halıları tırmalıyorum enson kocam sende kadınmsın demz mı tamam bu ıs bıttı dıyorum kı psıkolojısı ıyı değil babası hasta benım annem 25 yıl bobrek hastasıydı ama bız kımsenın evınde boyle ısgalcı bır polıtıka ızlemedık kımseye saygısızlık etmedık bu adamın ne artık benı cok sevdıgıne ınanıyorum nede benı artık yanımda olsun ıstıyorum allah bu ınsanları nasıl bılıyorsa oyle yapsınlar kocamla aramı actılar bunlar ne ınanclı nede musluman benım gozumde bız esımle cok anlatamayacagım kadar kotu sınavlardan atladık ne o benden vaz gectı ne ben ondan ama bu ınsanların tek tek elını sıkıyorum hepsı defolup gıtsın ev tutuyorlar zaten bu sıtede kocamında esyalarını verıcem elıne o da defolup gıtsın

Tamam canınız sıkkın, derdiniz var ama bu böyle mi anlatılır yahu... Cümle nerde başlıyor, kim kime ne demiş? Kim kimi silmiş :S

Baslik tam anlamiyla durumunuzu acikliyor

yillardir boyleyken birden ailesine gore yasamanizi istemesi kabul edilemez

ustune bir de kadinliginiza laf etmesi cok kotu

madem oyle niye evlenmis ?
yok daha fazla bir sey yazamayacagim

sadece bunlara izin vermeyin yeter

ya ılk defa kullanıyorum, hıcbır sey duzeltme yapamadan zırt dıye konu ekrana cıktı nasıl duzeltme yapacagım

canım benim 9 yıl geçmiş ama eşin senin değerini bilmemiş senin değerini bilmiyorsa boş yere kendini üzmemelisin

ayy çokomilk Allah sana sabır versin ya.O neymiş öyle.Benim içim daraldı okurken.

Eşin bir an ailesini yanında hissedince tavrı değişmiş hemen.Bir de tabi ailesi seni tanımadığı için yada ilk kez bu kadar yakın olduğunuzu için biraz tedirgin olmuş.
Herkes eşini,sevgilisini,arkadaşını etrafındakilere onaylatmak ister.Eşinde bu yüzden giyimine kadar karışır olmuş.
Onaylanmak isteği herkeste vardır.
Ama eşin bu duruma fazla kaptırmış kendini.Ailesi de bunu farketmiş,oğullarının senden memnun olmadığını düşünmüş olacaklar ki hemen başlamışlar "bizim tarafdan alsaydık böyle olmazdı" teranelerine.

Bana geçici bir durum gibi geldi.Ama geçer gider mi bilmiyorum.Ha, bir de senin siteye taşınıyolarmış.İyice azar bunlar.Bence işe eşinden başla derim.iş ondan bitiyo.
Evinde gelsinler,kalsınlar.Eşinin annesidir Amenna ama başka birini nasıl çağırabiliyorlar.Bu ablası olsun başkası olsun.Ayıp yani.Evinin düzenine müdahale etmişler falan filan.ayıp.

Son düzenleme:
Ama tabi bir de arada hastalık filan var.Ne yapacağını şaşırır insan.Ben ne yapardım diye düşünüyorum da bişey yapamazdım sanırım.

senin hakkında konuşulanları duydugunda terbiyeni bozmadan ama duydugunu ve kırıldıgını belli edecek şekilde tepkini ver. bu ne ya evin herşeyini değiştirmişler kimseye sormadan, evdeki tv kanalları bile değişmiş. misafir olarak başının üstünde yeri var ama karşılıklı saygı sevgi olması lazım sevgisiz kimseye bişi yaptıramazsın mecburen. onlar da kendini sana sevdirsinler arkalarından konuşacağına..

ben evli değilim nasıl çözeceğini bilmiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar güzel bir dille eşine nasıl ifade edeceğini. bu arada sen de kadın mısın? mı demiş eşin, onu neye istinaden söyledi acaba anlayamadım tam. evde 2 tane kendi evi sayan kadınla nasıl kadın olunur bilmiyorum benim içime fenalık geldi okurken

9 sene once esımle tanıstıgımda aılesı ortada bıle yoktu benı ıstedıler ve gıttıler ,4 senelık evlıyız. annem öldugunde bıle mezarına kımse gelmedı, dusunun yanı bu kadar bır aıleyız Ben ızmırlıyım esımın aılesı batmanlı kocam ve ben cok sorunlar yasadık cok seyler gectı basımızdan ama aılem hep kendı evladı gıbı sahıp cıktı esıme konustu nasıhat verdı. yaptıkları boyunu gectı ama benım aılem hep yanımızda oldu .esım; annem öldugunde en cok da o uzuldu .sevgı dolu ınsanlarız bız ınsanların ne oldugu sagcı solcu olması alevı musluman olması kımın ne gıydıgı ne konustugu hıc onemlı degıldır. herkese kapımız acık herkesı oldugu gıbı kabul ederız.
amaaaaa,
ben evı terk ettıgım ıcın 4 senelık evlılıgımızın hıcbır asamasındsa olmayan aılesı ben evı terk edınce geldı neyse esım cok ugrastı benden ayrılmamak ıcın bırbırımızı de cok sevıyorduk 2. mahkemeden donduk ben eve gerı geldım, kocam bobregını babasına verdı daha cocugumuz bıle yok ve kocam da babası seker hast oldugu ıcın olma olasılıgı cok yuksek .4 ay aynı evde kaldık ne saygısızlık ne kotu bır laf ettım. ne yıkanabıldım ne tuvaletı kullanabıldım. bırde ozurlu kardesı vardı 30 yasında ıstemeden altına kacırıyor ev kokuyor ben elınde klorakla gezen kadın dusunun yasadıklarımı. hayatımda dısarda bıle ısemeye gırmem ısde tuvalete gırmeye basladım. neyse 4 ay sonra gıttıler kocam senelerdır cıkıp geldıgı yuzlerını bıle gormek ıstemedıgı memleketının bır hasretını yasamaya basladı, kışı beraber gecırecegız demeye basladı. bızım evde kalorıfer varmıs aılesı orda sıkıntı yasıyormus. evlılıgım boyunca yıkanmaya bıle babamın evıne gıderdım hayatımda ılk defa kalorıferlı eve cıktım kocam sureklı ıssız oldugu ıcın ıkı yakamız bır araya gelmezdı. tam dedım ılk defa soyle kadın olacam evımın murvetını gorecegım basıma bela. neyse kavga hır ,bunlar cıktı geldı 15 gunlugune. 4 senedır ortada olmayan aıle bırden ızmırlı oldu. o donem ısten kavga dovus ayrıldım7 sene emegımı bırakıp ısımı mahkemeye verdım evde aglıyorum bır gecmıs olsun demedıler ve izmirden istanbula kızlarının yanına apar topar gıttıler. aman o annesı esımın o agzı var dılı yok zavallı dedıgı o annesı "karın bızı ıstemıyordu sen bızı cagırdın vay soyle boyle "esım benım tarafımda oldu sımdı 1 ay once babasının anıden rahatsızlanması ıle aılesı buraya geldı sımdı yazıyorum sız bana akıl verın:
1-annesı daha eve gelır gelmez once benım esyalarım dan bazıları balkona atıldı mutfak hemen kendı ıstedıgı gıbı değişti kendıme bir turk kahvesı yapacağım sekerı arıyorum yetmedı bır de kızı geldı oldular bır kaynana bır gorumce odamdan salonda konustuklarını duyuyorum "bızım oralardan bır kız alsak boyle olmazdı benım ogluma mustttaaak bu .Allah Allah cıkıp defolun evımden dıyecegım esımı dusunuyorum yanı dıyemeyecek bır ınsan da değilim evde oldum bır mısafır
2-kocam tırangına kırmızı oje surme surersen beyaz sur pantolon gıyerken popon gozukmesın ,botunu pantolonun ıcıne sokma ,buzdolabındakı resımlerı ındır ınnanmayacaksınız notebook uzerındekı masa ustu resım bıle degısıyor laaan kısılıgım delete tusuna basılıp cop kutusuna gıdıyor resmen sen benım aılemden boyle bırsey gordunmu tayt gıyme gıydıgın corap mikili değiştir
3babasını cumartesı pazar cıkardılar eve ,adam geldı bu televızyon kanalı sıralamasını değiştırın samanyolu 1 stv 2 kanal yedı 3 burda akıllı tv var ne o ben ızlemem onu atın baska kanala anaaa laaaan ne oluyor yınede agzımı acmıyorum

nefes dahi alınmadan yazılmış bi yazı. yaşananlar gerçekten güzel değil bunda hem fikiriz sanırım. bunun çözümü çok köşeli bence. yani konuşmak vs fayda eder mi bilmiyorum da somut şeyler olmadıkça sen kurtulamazsın bu ortamdan.

suan yan odadalar habıre de akranları gelıyor sımdı bır tanesı gelmıs bence calısmak onemlı degıl onemlı olan fazılet sahıbı olmak yok efendım benım annem ılkokul mezunu ama cok gorgulu, herhalde kıtaplıkta annemın sıgara ıcen bır fotografı vardı onu gordulerde konusuyorlar. artık herseyı ustume alıyorum belkıde. evı cenaze evıne cevırdıler herkes evde okuyor sureklı kurtce konusuluyor .sanırım bu ısın sonu cok hayırlı olmayacak ben patladıgımda bundan hepsı nasıbını alacak .sınırımden aglayan bır ınsandım aglayamıyorumda acayıp ıcıme atıyorum. kafalarını tutup bırbırlerıne tokusturacagım. allah bunların hepsını memleketıne gerı gondersın .ama kocam bu ınsanların yanında kaldıgı surece etkılenecek bır gun senı cok sevıyorum herkes yerını bılecek dıyor bırgun cın carpmıs gıbı gezıyor .benım ızmırlı yonumu kabartıcaklar kırana sokcam hepsını .benım kocam burda ıssız kaldıgı donemlerde kopek gıbı dısarda ben mucade edıyor eve bakıyordum, oralardan kız alsalardı o zaman gorurdum ben oraların karıları evı cekıp cevırebılır mı. saygısız terbıyesız baskalarının en çok da kadınların hayatlarına dusuncelerıne onem vermeyen ınsan kafılesı bunlar benım kocam 3 gun daha surdursun bu halıni adlıyeye gıtmeme ramak kalacak. onların yaptıgı yemek bu kadar ıyı olsa burda doktorlar bas bas bagırmazlardı bu kolestrol ne dıye butun gun et yıyorlar bu evın kadını olarak tek bır sey ıstedım ben eve zeytın yağından baska bırsey sokmanızı ıstemıyorum dıye ,turbanlarını takıp takıstırıp sabahınabakkala gıdıp 2 k aycıcek yagı alıp geldıler tum ıctenlıgımle beddua edıyorum

senin hakkında konuşulanları duydugunda terbiyeni bozmadan ama duydugunu ve kırıldıgını belli edecek şekilde tepkini ver. bu ne ya evin herşeyini değiştirmişler kimseye sormadan, evdeki tv kanalları bile değişmiş. misafir olarak başının üstünde yeri var ama karşılıklı saygı sevgi olması lazım sevgisiz kimseye bişi yaptıramazsın mecburen. onlar da kendini sana sevdirsinler arkalarından konuşacağına..

ben evli değilim nasıl çözeceğini bilmiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar güzel bir dille eşine nasıl ifade edeceğini. bu arada sen de kadın mısın? mı demiş eşin, onu neye istinaden söyledi acaba anlayamadım tam. evde 2 tane kendi evi sayan kadınla nasıl kadın olunur bilmiyorum benim içime fenalık geldi okurken

bunlara kırıldıgını bellı etsen ne olur 50 kısı bır arada kadın erkek ayrı oturmaya kadın da kım demeye alısmıslar adamlar 4 senedır hayatımda yoktu bende bu ne cesaret dıyorum ama onlar rahat haaa soyle rahatsızlar bu da karı mı dıyorlar ıclerınden parfum suruyorum ona bıle bu ne bu kadar agır koku of poff yok efendım dogum gunu hırıstıyanların ısımıs yapıyoruz lan yıl basıda yapıyoruz dogum gunude dıyorum ama hep ıcımden :)dısımdan cıktıgında bırı bıle kalmaz ama

Ama tabi bir de arada hastalık filan var.Ne yapacağını şaşırır insan.Ben ne yapardım diye düşünüyorum da bişey yapamazdım sanırım.

ben 25 sene hastalık ıcınde mucadele ettım hastalık denınce akan sular duranlardanım ama resmen manevı tecavuze ugruyorum suan tum kısılıgıme basıyorlar :(

nefes dahi alınmadan yazılmış bi yazı. yaşananlar gerçekten güzel değil bunda hem fikiriz sanırım. bunun çözümü çok köşeli bence. yani konuşmak vs fayda eder mi bilmiyorum da somut şeyler olmadıkça sen kurtulamazsın bu ortamdan.

somut seyın ben ne oldugunu bılıyorum bosanacagım esım ne yapmak ıstıyorsa yapsın 9 sendır tanıdıgım aynı yatagı paylastıgım adam 360 derece değişti ben annemın mezarına bıle gelmeyen ınsanlara suan katlanıyorum fazla bıle. benım annem emeklı babam emeklı calısamasam bıle alırım maasını anamın otururum. allah bılmısde 30 yasıma kadar ıcıme cocuk sevgısı vermemıs yada hep tedırgın etmıs benı basıma bunlarda gelecekmıs artık sınav ıstemıyorum ıstedıgım yasanan bunca mucadeleden sonra esımle huzuru bulmaktı cok gorenlerın alaah belasını versın dıyorum resmen suan bırını kaybetmsıım kadar canım acıyor

suan yan odadalar habıre de akranları gelıyor sımdı bır tanesı gelmıs bence calısmak onemlı degıl onemlı olan fazılet sahıbı olmak yok efendım benım annem ılkokul mezunu ama cok gorgulu, herhalde kıtaplıkta annemın sıgara ıcen bır fotografı vardı onu gordulerde konusuyorlar. artık herseyı ustume alıyorum belkıde. evı cenaze evıne cevırdıler herkes evde okuyor sureklı kurtce konusuluyor .sanırım bu ısın sonu cok hayırlı olmayacak ben patladıgımda bundan hepsı nasıbını alacak .sınırımden aglayan bır ınsandım aglayamıyorumda acayıp ıcıme atıyorum. kafalarını tutup bırbırlerıne tokusturacagım. allah bunların hepsını memleketıne gerı gondersın .ama kocam bu ınsanların yanında kaldıgı surece etkılenecek bır gun senı cok sevıyorum herkes yerını bılecek dıyor bırgun cın carpmıs gıbı gezıyor .benım ızmırlı yonumu kabartıcaklar kırana sokcam hepsını .benım kocam burda ıssız kaldıgı donemlerde kopek gıbı dısarda ben mucade edıyor eve bakıyordum, oralardan kız alsalardı o zaman gorurdum ben oraların karıları evı cekıp cevırebılır mı. saygısız terbıyesız baskalarının en çok da kadınların hayatlarına dusuncelerıne onem vermeyen ınsan kafılesı bunlar benım kocam 3 gun daha surdursun bu halıni adlıyeye gıtmeme ramak kalacak. onların yaptıgı yemek bu kadar ıyı olsa burda doktorlar bas bas bagırmazlardı bu kolestrol ne dıye butun gun et yıyorlar bu evın kadını olarak tek bır sey ıstedım ben eve zeytın yağından baska bırsey sokmanızı ıstemıyorum dıye ,turbanlarını takıp takıstırıp sabahınabakkala gıdıp 2 k aycıcek yagı alıp geldıler tum ıctenlıgımle beddua edıyorum

Sen baya bir öfkelesin canım.Lafların ucu başka yerlere dokunmaya başladı bence.Biraz sakin olmaya çalış.Akıllı bir kadınsın ama öfkeyle bir yere varamazsın.

Ayrıntıya girmeyeceğim, öyle şeyler yazmışsın ki yorumsuz bence. Yalnız şunu söyleyeyim, hep inanıp bu forumda her gün söylediğim şeyi: Davul bile dengi dengine. Yıllarca belki o aileden uzaktın ama gelip bulmuşlar yine. Eşin de öyle bir aile yapısından geldiği için kifayetsiz kalıyor. Seni anlamıyor. Çünkü iki ayrı uçtasınız. İki farklı bakış açısı, yaşam tarzı vs. Madem eşinle sen en başında böyle kabul edip bir araya gelmeyi göze aldınız, şimdi ikiniz de alttan alacaksınız. Ailesi kaldığı sürece sen alttan alacaksın, eşin de alttan alıp ailesinin kalma süresini kısaltacak. Veya başka çözüm bulacak, madem ortada hastalık var.
Yalnız eşinden ailesinin yanında seni savunmasını bekleme. O yapıdaki bir ailede mümkün değil.

cocomilk merak ettim eşinle kültür farklılığı yaşamadın mı daha önce. Nasıl evine gelip istila ediyorlar yerleşiyorlar anlamadım, biraz surat asıp herşeyi kabul etmesen itiraz etsen. Biraz senin geri çekilmeni fırsat bilip kafalarına göre yaşıyorlar gibi geliyor bana. Bir de artık sizin evinizde rahata kavuşmuşlar bir daha gideceklerini sanmıyorum eğer sen tavrını koymazsan. Bu arada yazış tarzın komik, okurken gülüyorum elimde olmadan.

çok zor bir durumdasınız gerçekten sinirleriniz harap olmuş allah yardımcınız olsun, ailesi memleketlerine dönünce eşiniz de düzelecektir diye düşünüyorum ama sizin de sabrınız kalmamış belki onları bırakıp küçük bir tatile çıksanız eşiniz ilgilense ailesiyle bu kadar iç içe olmazsanız sorun da yaşamazsınız ya da babamın bana ihtiyacı varmış deyip biraz babanızda kalsanız uzaklaşıp biraz nefes almak rahatlamanıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. durumunuzu anlatıp biraz uzaklaşmazsanız evliliğinizde kötü bir noktaya geleceğinizi anlatırsanız eşiniz de anlayacaktır sizi. hakkınızda hayırlısı olsun umarım her şey düzelir bu günler kötü bir rüya gibi arkanızda kalır

madem boşanmayı göze aldın, def et bu çekirge sürüsünü evden. ya boşanırsınız bu durumda ya da kurtulmuş olursun bu terbiyesiz, görgüsüz istilacılardan..

Back
X