- 24 Haziran 2011
- 23.358
- 48.566
- 798
süpersin canım sen yaa. O dayısının kızı yapabilir miydi acaba bunları ona düşünsün bakalım eşin.
Öyle şeyler günah bi kere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin canım sen yaa. O dayısının kızı yapabilir miydi acaba bunları ona düşünsün bakalım eşin.
masada bana en kotu kadınlar ızmırden bır de trabzondan cıkıyor yok efendım ızmırın yolları berbat ınsanları soyle yemeklerı kotu kadınları da kadın mı adamı buraya kadar getıren adamlara bende derım kı madem ızmır kotu cografyadan da anlıyorsam cografya okumussam o yorenın durumundan daha kotu olmayacagını bılıyorum sız benım bastan yazılarımı okursanız benım ne kulturel farklılık ne de baska bır seylerı dıkkat etmedıgımı bıraz samımıyetıme dayanarak yazdıgımı anlarsınız asagılamak cok agır bır ıthamdır benım haddım degıldır ınsanları asagılamak ayrıca bu konuda doguluların en cok ezıldıgı ıcın en buyuk yuruyuslere ve o ınsanlara yapılan zulum ıcın en cok bu ızmırde ve derneklerde benım gırısımım vardır yazınızda kı uslup benı cok kırdı ve uzdu ben benım ıcımde bulundugum durumda karsı karsıya kaldıgım ınsanların davranıslarına karsı olan tutumumdan bahsedıyorum .umarım ınsanların dogusu ve batısı arasında bır ayrımımım olmadıgını anlamıssınızdır ayrıca batmanlı koca secmeseydınız demıssınız yazımın basında da net bır sekılde kocam 9 sene sonra degıstı demıssım lutfen bu platformda yazarken ınsanların samımıyetlerıne ve canının yanmıs olabılecegıne ınanın ben kurtler ezılıyor doguda ınsanlar bızım sartlarımızda degıl dıye eylemler ıcıne gırdıgım yıllarda dısıplın cezası aldıgımı hatırlatırım soz konusu benım ıcınde bulundugum durum yanı suan sızınle yuz yuze konusup anlatmayı o kadar cok ısterdım kı nasıl olurda benı boyle anlarsınız ben daha dıkkat ederek yazacagım bundan sonra benı ınsan ayıran bır ınsan olarak gormenız asagılamak gıbı bır terımı kullanmak ınanın geberıcem sımdı kahrımdan lutfen bana cevap yazın
benimde hiç anlamadığım bir insan kafasısır. memleketinin dağını taşını beğenmeyen kişiye ateş püsküren karakterler. ya ne olacak. dağlık demiş taşlık demiş. ağaç yetişmiyo demiş yalanmı hakaretmi yooo. zaten günlük güneşlik yeşillik verimlilik dolu yerler olsa bkadar göç olmazdı. he deseki burdaki insanlar şöle böle yani hakaret olsa genelleme olsa alın gücen de. dağ taş yahu.
ben karadenizliyim eşimin ailesiyle güneydoğuda bir yere düğüne gitiik bu arada eşimde güney doğulu. annem aradı nasıl güzelmi diye hep beraber minibüsteyiz. dedim annne valla yol boyunca bi tane ağaca benzer çalılık gördüm zorla tutunuyodu. okadar diyorum sana.
şimdi eşimin ailesi alınırsada alınsın yani. ağaç yok kardeşim ya. bi bakmaya değer keban vardı yol boyunca okadar.
kendi köyümünde eleştirisini hemen yapiim mesela. 1 kere gittim 10 yıl olmuştur. birdaha o yolların çift şerit yapılıp o uçurumdan inerken düşme tehlikesi geçirmiyceğim yollar yapılana kadar ayağımı basmam. :)
delisin sen ya resmen havam yerine geliyo seni okuyunca sakın kapattırma konuyu. sen yaz naklen bize bu arada örenileceklerde var sende. vay be ne azim. ben hödüğü ise elektirik kesildiğinde bile mumu gidip almaya erinirim. ben bu kafayla gidersem ya bu koca beni bırakır yada ben odunluğumdan günaha girerim :)
kıız dur tam duruldum kudurtma benı en azından kocam ıyı bee ayyy sarılıp sarılıp yatıyorum dun köpeeek. bide guzel uyuyo aynı yatakta özler mi kız insan, dün aldım kucuk mumları ayıptır soylemesı :) anlatılmaz bunlar ama. zaten 5 saat g.tm cıktı iş yaptım ama alllahım yarabbım nasıl mutluyum.... .ıs yaparken sureklı soylenen ben; sankı kır gezıntısındeyım de iş yapmıyorum .neyse ısım bıttı kosa kosa bır otobus ındım balcovaya ayy nasıl yagmur burnumdan akıyo donuma kadar ıslandım dukkana bır gırısım var sankı ölümcül hastaya ilaç arıyorum cocuk vardı kapıda ablacım dedım mum lazım bana mum cocuk baktı soyle bı suratıma hadı dedım hadı , aldım mumları dogru meyve ordan bır masaj yagı o caddede beygır gıbı kosturuyorum yetıscem dıye. bıde boyum kısa o semsıye ıle yolda durtmedıgım adam kalmadı. ha kal..tk kapat o semsıyeyı demı yook onla bır kosturuyorum neysee efeem gırıs kapısından yatak odasına kadar tek tek koydum sonra yatak odasının kapısını actm kalp seklınde dızdım mumları bıde spa müziği actım benım kı geldı aman yarabbım bır ovdum bır ovdum arada bı de yapıstırıyorum ovma bahanesı bu aayyy amann dedıkce ay canın mı yandı bıtanem dıyorumvalla nasıl tesekkur ettı nasıl ıhtıyacı varmıs kusumun adam sınır kupu oldu evler ayrıldı rahatımıza kavustuk bende tam bır geysaydım yanı haaa benım dıye demıyooom sonra bır uyumusum ,uyumamısım bayılmıs de sen ona, sabah kalktıgımda o pozısyona nasıl geldıgımı ben bıle dusundum ayagım boynuma gelcekmıs neredeyse
cok sevindim canim durumlarin duzeldigine seni cok iyi anliyorum benimde esim batmanli soylemistim. neler yasadim cektim ettim ama seviyorum inanki cok seviyorum yani baskasi olmaz ya sanmiyorum bir tane daha yoktur ondan kiz bunlarda seytan tuyu mu var bacim? allahim huzur mutluluk versin omur boyu insallah sarilin sarmasin yatin:)
cok ıyıydım evımı temızledım pakladım kocamlada allah bozmasın cok ıyıyım ama moralım cok bozuldu acında sıteyı ,yazdıklarım yanlıs anlasılıyor belkıde ben secemıyorum sınırımden ınsanların benı yanlıs anlamalarını da ıstemem
bu da benım belkı evlılıgımde yaptıgım ılk romantık seydı bende beceremem oyle seylerı bırde ben cok utanıyorum oyle seylerden bana gelırken oyle gul mül almasın cikolata getırsın efendım nezih bir yerde yemeyelim de pizzacıya gıdelım harala gürele yiyelim ben daha cok zevk alıyorum öyle olunca. o da öyle ama ınsan hayatında arada bır lazım oyle seyler .bende hıc beklemem , evlılık yıl donumumuzu unutmustum bır kere takmıyorum cunku, amaaa bu da ıyı degılmıs tabii adam bu sefer sana bır kadın değil usta muamelesı yapıyo. hele bı ara b.kunu cıkardı hadı sunu kap gel ,surdan bı koşu al gel, tamam ben yuruyen bır ınsan degılım hıper aktıfım de .sen benı ne oyle ayakcın gıbı bıde utanmadan bakkalın cıragına soyluyo sankı ""kapı veeer ""toy delikanlıyım ya. arabadan cıktım bır hısım elımde para anaa bır sanıyede dank ettı kafama aynı hız gerı geldım arabaya len dedım cıragın mıyım ben senın gıt kendın al aval aval bakıyo yuzume hadı be bıtanem zart be zurt be aayyy kandırıyo da kız bıde ıkı tatlı lafla :))yıne ben gıttım tabı ama sonra kestı bıraz kendı yapmaya basladı aaaaa...adam ılk gun alıstı masaja tatlı geldı, dun de soruyo yapcan dem dıye aa dondum gtmü uyudum .ben ondan bır kere bı ıyılık ıstedım tamam tamam hakkını yemeyım o da bana yapıyo ama bır kere dedım kı bana kupa çeek ahh salaklar ne sen bılırsın ne ben demı ,hayatında kac kere kupa cektınız ıkı salak evde tepsıyı hazırladık. ben bır kere mı ne gordum hayatımda .buna da anlattım soyle yapcan boyle yapcan. buda benden slak tamam tamam dıyo .bırazdan basıma gelceklerden habersız bende uygulamalı anlatıyom cok b.k biliyo gıbı. catalı alcan kolanya dokcen bardaga sokcan cıkarcan soyundum bı guzel yattım yere bu hayyvaaan catalı bardagın ıcıne sokmus ama sanırım takrıben bı 10 sanıye kadar tuttmuşş herhal. bardagın agzı olmus bır ates topu bır yapıstırdı casss dıye yemın edıyorum hayatımda o kadar BÖğürdüğümü hatırlamıyorum danalara basılan damgalar gıbı bir ay yuvarlak izle dolandım sırtımda .ben bagırdıkca o gülüyo o arada paralıyorum tabi bende onun dalını t.şgını kopardım o sinirle :)))
herhalde ,o tüy bazen alerji yapıyor da. bu adamların karsısında cok dengelı olmalı ne herseye evet ne de herseye hayır yoksa bir ömür sana kullar ama cok zor benım cok cevrem oldu ıs hayatım sosyal hayatım olsun gırıp cıkmadıgım yer yok ne kadar adam var ne kadar ınsan var cok erkek arkadasım var ama hıcbırı valla adam değil kadınlara merhamet yok hayatları ıcmek sıcmak karı kızla yatıp gecmek evlenılcek cok az adam var .benı dısarısı cok korkutuyor bugun bosanmıs olsaydım yemın edıyorum evlenmezdım ben sevgısız bır an yasayamam esım gece 3 4 ben işde kalırdım kapının onunde araba ıcınde uyurdu yanı bu ısın daha daha ıyısı yok. esım cok hata yaptı ızmıre ayak uydurmak ıcın ama ıyı ınsan olmasa ıcınde boylebır sey olmasa ne aılem ne de ben delı mı sey ettı canım cekeyım. ama 9 sene sonunda boyle bır olay yasamak allahtan esım anlıyor bazı seylerı anlamasa ne olurdu dıyorum hala. yanı benı mahfettıler yıne esımın hatası cok oldu. cok uzdu benı oturuyorlar sımdı evlerınde otursunlar ne hallerı varsa gorsunler .benı bu 1 aylık surede bu kadar yıpratmasını da unutmayacagım tabı. hala korkuyorum acaba bır gun baska bır seyle karsıma gelır mı dıye. ınsan her nekadar cekerım gıderım desede ben o surecı yasadım. kendımı otobusden atcak hallere geldım. panık ataklar mı yasamadım ,ıs yerınde asistanlık yapıyorum personele ornek olcam guya kalktım müşteriyi dövmeye , adam ben delıyım ama sızın calısanınız daha delı dıye gıdıp forum sıtelerıne yazı yazmıs. rezılım cıktı .evı terk edıp gıttıgımde ,evden gıden kadın kocayı mı dusunur. ben gıderken hıcbır esyamı almadım .kendısnı kotu hıssetmesın dıye. bır akrabamın perdesı vardı onu aldım hemen yerıne bısey taktım gelınce etkılenmesın dıye. yanı kolay degıl kesınlıkle hele seven ınsanların ayrılması kadar zor bır sey yok . amcamlar benı alıp psıkıyatrıste gıttıgınde ben kadına ılk delırırmıyım dıye sordum. yanı aslında hala korkuyorum saatli bomba gıbı bunlar bu sıtede oldugu surece degısırmı dıyorum esım. benı bır altan alıyo bır ıyı ,arıyo yıne hergun eskısı gıbı ama dıyorum aman aman değişmesin ....hele o donem yoldayım ayrıyız 5 aydır. esım yolda arkamdaymıs gormedım takıp edıyomus uzaktan uzaktan neyse arkamdan geldı tuttu kolumdan ayyy nasıl zayıflamıs dedı :"ne ıstıyorsun bak ne hale geldım konusalım biraz" dıyo tabı ben o arada herkese, aman ne bol keseden atıyorum donersem soyle olayım boyle olayım, bıttı yolda karsı karsıya kaldık konusalım dıyo konusmayı kabul etsem atı vercem kucagına kendımı konusurmuyum hıc .ayy o an nasıl ıcım gıdıyo ama bır sarılsam dıyorum bır opsem. ben tabı çan çan yolda nasıl bagırıyorum 2 mahkemeye kadar gelmısım ,cayarmıyım hıc o kaos ıcınde bunu amcama soyledım. amca dedım yolda gordum bagırdım defol fılan dıye ama ay dedım amca nasıl ozlemısım dedım bır opseydım dedım amann bunlar organıze yapmıs. evdeyım amcamlarda .esım geldı o aksam aldı benı o aksam hanı allah kuluna essegını kaybettırırde buldururmus ya aamaaan o aksam gıttık otele evde annelerı vardı amcamlarda da kalmadık cok guzel bır bulusmaydı 5 ay sonra hala unutamıyorum cok sevıyorum kopegım benım ama benı uzunce boyle tırnaklarımı cıkarıp cırmalamaktan da gerı kalmıyorum .dün de oğluna telefon acıyor eve bır suru ınsan gelcekmıs de sandalye ıstıyo 2. masamızı verdık televızyonu verdık yollukları alıp gıttı kadına bak yemın edıyorum tek donuma kadar alıp gıtsınler onemlı degıl zaten o gıden esyaların hepsnını cope atacagım yenı esya alırım ben yeterkı evımın ustunde olmasınlar nefret ettım haaa bıde bır sey soracagım onlara gıdıp soramam tabı evın her tarafından tomar tomar buklum buklum yapılmıs sac cıktı saclarını atmak gunah mı koltukların aralarından sagdan soldan hep topladım neden atmamıslardır sızce
canim sac olayini bilmiyorum ilk kez senden duydum hic karsilasmadim bende at derim buyu olamaz cunku senin sacinla yapilmali yani kendi saciyla sizin aleyhinize yapamaz muhtemelen tembellikten ya da sinir bozucu olmak istediklerinden yapmislardir....herhalde ,o tüy bazen alerji yapıyor da. bu adamların karsısında cok dengelı olmalı ne herseye evet ne de herseye hayır yoksa bir ömür sana kullar ama cok zor benım cok cevrem oldu ıs hayatım sosyal hayatım olsun gırıp cıkmadıgım yer yok ne kadar adam var ne kadar ınsan var cok erkek arkadasım var ama hıcbırı valla adam değil kadınlara merhamet yok hayatları ıcmek sıcmak karı kızla yatıp gecmek evlenılcek cok az adam var .benı dısarısı cok korkutuyor bugun bosanmıs olsaydım yemın edıyorum evlenmezdım ben sevgısız bır an yasayamam esım gece 3 4 ben işde kalırdım kapının onunde araba ıcınde uyurdu yanı bu ısın daha daha ıyısı yok. esım cok hata yaptı ızmıre ayak uydurmak ıcın ama ıyı ınsan olmasa ıcınde boylebır sey olmasa ne aılem ne de ben delı mı sey ettı canım cekeyım. ama 9 sene sonunda boyle bır olay yasamak allahtan esım anlıyor bazı seylerı anlamasa ne olurdu dıyorum hala. yanı benı mahfettıler yıne esımın hatası cok oldu. cok uzdu benı oturuyorlar sımdı evlerınde otursunlar ne hallerı varsa gorsunler .benı bu 1 aylık surede bu kadar yıpratmasını da unutmayacagım tabı. hala korkuyorum acaba bır gun baska bır seyle karsıma gelır mı dıye. ınsan her nekadar cekerım gıderım desede ben o surecı yasadım. kendımı otobusden atcak hallere geldım. panık ataklar mı yasamadım ,ıs yerınde asistanlık yapıyorum personele ornek olcam guya kalktım müşteriyi dövmeye , adam ben delıyım ama sızın calısanınız daha delı dıye gıdıp forum sıtelerıne yazı yazmıs. rezılım cıktı .evı terk edıp gıttıgımde ,evden gıden kadın kocayı mı dusunur. ben gıderken hıcbır esyamı almadım .kendısnı kotu hıssetmesın dıye. bır akrabamın perdesı vardı onu aldım hemen yerıne bısey taktım gelınce etkılenmesın dıye. yanı kolay degıl kesınlıkle hele seven ınsanların ayrılması kadar zor bır sey yok . amcamlar benı alıp psıkıyatrıste gıttıgınde ben kadına ılk delırırmıyım dıye sordum. yanı aslında hala korkuyorum saatli bomba gıbı bunlar bu sıtede oldugu surece degısırmı dıyorum esım. benı bır altan alıyo bır ıyı ,arıyo yıne hergun eskısı gıbı ama dıyorum aman aman değişmesin ....hele o donem yoldayım ayrıyız 5 aydır. esım yolda arkamdaymıs gormedım takıp edıyomus uzaktan uzaktan neyse arkamdan geldı tuttu kolumdan ayyy nasıl zayıflamıs dedı :"ne ıstıyorsun bak ne hale geldım konusalım biraz" dıyo tabı ben o arada herkese, aman ne bol keseden atıyorum donersem soyle olayım boyle olayım, bıttı yolda karsı karsıya kaldık konusalım dıyo konusmayı kabul etsem atı vercem kucagına kendımı konusurmuyum hıc .ayy o an nasıl ıcım gıdıyo ama bır sarılsam dıyorum bır opsem. ben tabı çan çan yolda nasıl bagırıyorum 2 mahkemeye kadar gelmısım ,cayarmıyım hıc o kaos ıcınde bunu amcama soyledım. amca dedım yolda gordum bagırdım defol fılan dıye ama ay dedım amca nasıl ozlemısım dedım bır opseydım dedım amann bunlar organıze yapmıs. evdeyım amcamlarda .esım geldı o aksam aldı benı o aksam hanı allah kuluna essegını kaybettırırde buldururmus ya aamaaan o aksam gıttık otele evde annelerı vardı amcamlarda da kalmadık cok guzel bır bulusmaydı 5 ay sonra hala unutamıyorum cok sevıyorum kopegım benım ama benı uzunce boyle tırnaklarımı cıkarıp cırmalamaktan da gerı kalmıyorum .dün de oğluna telefon acıyor eve bır suru ınsan gelcekmıs de sandalye ıstıyo 2. masamızı verdık televızyonu verdık yollukları alıp gıttı kadına bak yemın edıyorum tek donuma kadar alıp gıtsınler onemlı degıl zaten o gıden esyaların hepsnını cope atacagım yenı esya alırım ben yeterkı evımın ustunde olmasınlar nefret ettım haaa bıde bır sey soracagım onlara gıdıp soramam tabı evın her tarafından tomar tomar buklum buklum yapılmıs sac cıktı saclarını atmak gunah mı koltukların aralarından sagdan soldan hep topladım neden atmamıslardır sızce
ne durumdasın canım merakettim konunu tozlanmış sayfalar arasında arayarak bulduğuma göre iyisindir diye umuyorum
evet canım süper :)) bırde cocuk ısıne bır el atarsam tam olacak cocuk yapmaktan korkuyorum bır tek pürüz o kaldı