- 7 Ekim 2013
- 3.618
- 13.465
- 34
Bi anlık sinirle boğazınızı sıkan bi hafta kinlense bilmem kaç yerinizden bıçaklar. Boşanın kurtulun ciddi söylüyorum tehlike altındasınızKırilmaz mı cok ağladım senin cocugunu taşiyorum bn utanmiyormusun dedim insanı deli ediyorsun dedi bi anlik sinirle yapti zaten farkindayim ama cok kırildim
Ufak şeylerden mutlu oldugunuz icin umursamamis olmasın sizi.Bu guzel bir özellik ama durumuna gore degisir.Neden bu kadar mütevazi ve kalender oldunuz ki? Adami alistirmişsıniz.O her istedigini yaptıran kadınlar en başindan uyanik davranip tarzlarini,beklentilerini belli ediyor .Ayrica pintiliginden önce siddetini sorgulayin bu en büyuk sorun.Evliliklerin cogu önceden şekilleniyor aslinda bizlerin bilmeden yaptigimiz hataları yuzünden..Hayır diyememek,hep cepteymiş görunme hissi ,her seyi kabul etme vs .Keşke calisiyor olsaydiniz.Ne yapin edin calişma konusunun peşini birakmayin.Bu saatten sonra yapabileceginiz en iyi şey esinizin calismaniza tamam demesini saglamak olucak.Güzel olsun hakkinizdaki her sey insallah.Yok gercekten gerek duymuyorum isteklerim makul şeyler ufak şeylerden mutlu olan bir insanım sadece bn bu kadar makul şey isterken diger kadinlar abartili şey ypyor onlarin kocasi nasil ypyor onu merak ettim
Demek ki micmayacaksin bile. Yedigin icerde kalacak acikmaman icinBende onca yıl çalışıpta bir dikili ağacım olmamasının nedenini anladım
Zenginler böyle demekki
Hoş konu sahibi gibi bir iki örneği gözlerimle gördüm şaşırmıyorum anlatılanlara
Mehirimi bileziklerim yptim bankada durduruyor ilerde bilezikleri satıp arabamı alsam kendime demistim o parayi harcayamazsin zor zsmanlar için o para dedieeee madem tam zamanli ev hanimi istemiş o zaman sigortani yaptirsin maas versin sana.
adam resmen eve hapsetmek için luks hayat turu attirmis sanadüğün takilarin falan nerde senin peki. hiç altin bilezik bisey yok mu mehirin nerde??
cikar bozdur harca madem çok istiyosun yapmayı.
bana anlatmadigin şeyler de var gibi geliyo
Sevgiliyken cok aşiri luks yerlere goturuyordu cok bonkördüYa gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Eşiniz pintinin en önde gideni. Saydıklarınız lüks değil ihtiyaç. Tanımadan mı evlendiniz?
Aynı durumdayımDemek ki micmayacaksin bile. Yedigin icerde kalacak acikmaman icin
Fenalik basti kalkip camlari actim o derece.
Mehirimi bileziklerim yptim bankada durduruyor ilerde bilezikleri satıp arabamı alsam kendime demistim o parayi harcayamazsin zor zsmanlar için o para dedi