Kocalarina nasil istedigini yaptıriyor bu bazı kadınlar

Öküz! Kendide 20 TL’mi harcıyor acaba haftada.
Çocuk olunca masraflar çoğalıyor, sen o 20 TL’yi çingarla 200 e yükselt, beyfendiden müsade isteme! Gerekirse babandan isterim diye tehdit et
Baksana kendi günde 2-3 paket sigara içiyomuş
Kızlarımız neden kendini böyle harcıyor çok üzülüyorum

Eşimin 2tane fabtikası var kendi üstüne 1tanede mağazası ama babasi ve kardeşlerini kazanca ortak yaptı maaş almiyor

Bnde boşanirim filsn dedim kotkmuyoda böyle bi konudan bosanmayi dusunuyosan simdiden git diyo yemeksiz biraktigim günde oldu zsytin peynir yedi ses etmedi

Hiç sorma git al ben öyle yapıyorum valla . Tabi çok çok ihtiyaç dışı değilse .

Ben bebeğim için aldıklarının 80% kendi kazandığım para ile aldım. Esim geri kalanını tamamladı. Bunun özel bir formülü yok. İnsanın içinden geliyor. Esinizin içinden gelmiyor veya parası yetmiyor. Tanimadigim icin yargilamak da istemem. Ama imkanınız varsa eşinizi beklemeyin. Kendi imkanlarinizla yapin herseyi ve gözüne sokun

Eşimin 2tane fabtikası var kendi üstüne 1tanede mağazası ama babasi ve kardeşlerini kazanca ortak yaptı maaş almiyor

eh be canım adam bariz pintiymis. nasil sevgiliyken görmedin ki. ya da nisanliyken.

ve neden bu kadar zengin adama sürekli tasarruf etme peşindesin???
herkes maddi gücü ölçüsünde alışveriş yapsın yesin içsim giysin...

sen adama kirada oturan asgari ücretli muamelesi yaparsan herşeyi çok görür tabi.

ben hala niye boğazını sıkma kısmına takilmadin ordayim. ilk siddet miydi adam manyak da mecburen mi idare etmek için yapiyosun herşeyi

Sinirlerine hakim olamiyor ani sinirke bogazimi sıktı ama nornalde sürekli öpup sarilan biri zaten tepkili davrandim cok üzuldum ağladim çocugunu taşiyan hamile bi kadina nasil davraniyorsun filan dedim bir daha yparsan seni boşarim dedim

Size harcadığı paraya üzülüyor beyfendi ama kendisi paket paket sigara içiyor.
Boğazınızı sıkınca darp raporu alıp yol verseydiniz. Nafaka ile daha çok para alırdınız.
Üzüldüm sizin için. Okulu bitirip mesleğinizi elinize alın. Kendi paranızı kazanın ve boşanmazsanız da asla eşinize vermeyin.
Eşinize gıcık oldum. Adamda fiziksel ruhsal her türlü şiddet var.

Çok şükür benim eşim imkanı el verdiği sürece her istediğimi yapar istediğimi yaptırmak içinde bir çaba sarfetmem erkeğin kişiliğiyle yetişme tarzıyla alakalı oluyor bence

Bence derdiniz hamile hamile şiddet görmek olmalı adam boğazınızı sıkıyor ertesi gün aynı muhabbetler devam ediyor hamilesiniz kırmak istemiyorum ama hiç mi gururunuz kırılmadı

Gereksiz gordum dediginiz hersey aslinda icinizde kalmis,yapmak istiyorsunuz gibi geldi bana.
Yok gercekten gerek duymuyorum isteklerim makul şeyler ufak şeylerden mutlu olan bir insanım sadece bn bu kadar makul şey isterken diger kadinlar abartili şey ypyor onlarin kocasi nasil ypyor onu merak ettim

Git ya bune böyle.allah sabur versin insanın en güzel heyecanlarını mutluluğunu kursağında bırakıyo ruhsuz cimri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…