• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocakarılar bebek icin nasil muayene ediyorlar ?

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
27
Arkadaşlar merhaba ben 3 yıldır evliyim pkos var. Eşimde sorun yok. Kocakarıya (kocakarı dediğime bakmayın kadının gelini bakıyor.) Gideceğim. Nasıl muayene ediyor ? Yanı alttan mi bakıyor? Alttan bakınca nasıl yapıyor? Kolunu mu elini mi ? Yanı biraz korkuyorum..

Pkosa koca karı yöntemi ne yapsın.. Doktora gidin yumurtlamanız varsa ilişki günü verilir, yumurtlama yoksa yumurtlama için ilaç verilir. Aslan pençesi çayı alıp içebilirsiniz çok işe yarar. Öyle saçma işlere hiç kalkışmayın derim.

Pkosa koca karı yöntemi ne yapsın.. Doktora gidin yumurtlamanız varsa ilişki günü verilir, yumurtlama yoksa yumurtlama için ilaç verilir. Aslan pençesi çayı alıp içebilirsiniz çok işe yarar. Öyle saçma işlere hiç kalkışmayın derim.
Zaten bu hanımda bu tarz bitkisel karışım yapıyormuş. Bilmiyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert. Klomen kullandım ise yaramadı maalesef

Evet gordum. Rahim filmi çekildi tüpler açık ama rahim tersmis. O da engel değil dediler ama 🤷‍♀️
Rahmi ters olanlar için uygun pozisyonlar var biraz onlarida araştırın belki işe yarar ve yumurtlama testi yaparsanız hangi gün yumurtladıgınızı da görmüş olursunuz. Pcos olanlarda yumurtlama durumu standart değil çünkü. Ve eğer kilonuz varsa kilo vermeyi deneyin. Arkadasımda aynı şekilde pcos ve rahmi ters olmuyordu 1 buçuk senedir diyetisyene gidip 5 kilo verdi o ay olmadı ama ertesi ay hamile kalmış ama adet tarihimiz aynı olduğu halde onun döllenme günü benden 2 hafta sonra olmuş

Hanımefendi napiyosunuz? doktora gidin bu anlattığınız nasıl bir düşünce ve davranış biçimi. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Elinizi oraya sokacak vs. Rahim ne kadar hassas bir yapı bunun bilincinde olmanız lazım. Bu aklı veren kimse gitsin o soktursun o zaman

Zaten bu hanımda bu tarz bitkisel karışım yapıyormuş. Bilmiyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert. Klomen kullandım ise yaramadı maalesef
Hiç gidip kendinizi elletmeyin, bi şekilde müdehale edecek zarar verecek belki, belki enfeksiyon kapacaksınız.. Aktara gidip aslan pençesi alın, adetin 2. günü başlayıp yumurtlamayı yakalayana kadar hergün için, yumurtlama sonrası bırakın.. Gerekirse tekrar klomen tedavisi yada aşılama deneyin derim.. Ama bu kocakarı işleri hiç mantıklı gelmiyor bana.

Hiç gidip kendinizi elletmeyin, bi şekilde müdehale edecek zarar verecek belki, belki enfeksiyon kapacaksınız.. Aktara gidip aslan pençesi alın, adetin 2. günü başlayıp yumurtlamayı yakalayana kadar hergün için, yumurtlama sonrası bırakın.. Gerekirse tekrar klomen tedavisi yada aşılama deneyin derim.. Ama bu kocakarı işleri hiç mantıklı gelmiyor bana.
Bana da ...

Back