Orada yaşamıyorum ama oraliyimMerhaba kızlar eşimin tayini dolayısıyla Kocaeline taşındık burda yalnız hissediyorum arkadaşım yok Büyükşehir malum burda yaşayan varmı ?
Hangi ilçe ?Merhaba kızlar eşimin tayini dolayısıyla Kocaeline taşındık burda yalnız hissediyorum arkadaşım yok Büyükşehir malum burda yaşayan varmı ?
Gezmek için nereleri tavsiye edersinizOrada yaşamıyorum ama oraliyim.
Merhaba ben kocaeli'de yaşıyorum. Hangi ilçedesiniz?Merhaba kızlar eşimin tayini dolayısıyla Kocaeline taşındık burda yalnız hissediyorum arkadaşım yok Büyükşehir malum burda yaşayan varmı ?
Ohoo,çok gezilecek yeri var.Masukiye ve Kartepe ile başlangıç yapabilirsiniz.Yuvacik'ta tam bir doğa harikasıdir.Denize girmek için Kerpe'yi öneririm ama haftaici gidinGezmek için nereleri tavsiye edersiniz
DerinceHangi ilçe ?
Derince’de sizMerhaba ben kocaeli'de yaşıyorum. Hangi ilçedesiniz?
Derince sizHangi ilçe ?
Neresi?Annemler harikalar sahiline çok yakınlar.Derince
Derince’de siz
Derince sizMerhaba ben kocaeli'de yaşıyorum. Hangi ilçedesiniz?
Yenikent harikalar diyarı arabayla 10 dakka bizeNeresi?Annemler harikalar sahiline çok yakınlar.
Yenikent güzeldir ama Derince'de en nezih kent 60 evler.Yenikent harikalar diyarı arabayla 10 dakka bize
Hayırlı olsun,Derince köyden hallice zaten Istanbul gibi değil oralar, Izmit merkez güzeldir,insanları da öyle, ben orda oturmuyorum ama bilirimDerince
Derince’de siz
Köyden hallice derken merkezden bahsediyorsunuz sanırım,sahil tarafı gayet güzeldir.Hayırlı olsun,Derince köyden hallice zaten Istanbul gibi değil oralar, Izmit merkez güzeldir,insanları da öyle, ben orda oturmuyorum ama bilirim
Ben başiskele'de yaşıyorum. Hayırlı olsun umarım seversinizDerince siz
Ahh Kocaeli üzümlü kekimMerhaba kızlar eşimin tayini dolayısıyla Kocaeline taşındık burda yalnız hissediyorum arkadaşım yok Büyükşehir malum burda yaşayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?