Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Betül8516 cevabın için teşekkür ederim.Acıbadem sigorta yaptırmıştım.

Ben devlet memuruyum. Bizim bütce Kaldıramz.

kızlar yeni açılan medikal park nasıl acaba fiyatlar doktor doğum falan bende kocaelinde doğum için doktor ve hastahane bakıyorum çok kararsızım

kızlar yeni açılan medikal park nasıl acaba fiyatlar doktor doğum falan bende kocaelinde doğum için doktor ve hastahane bakıyorum çok kararsızım
Lütfiye hanım ve eray beyı tavsıye ettıler

lütfiye hanımı bende duydum ama tecrübe edip gittiniz mi siz
Ben 2 bebek kaybedınce umuttepeye arastırmadakı yıgıt beye gıttım oda bazı testler ıstedı. Ben testlerımın bırını lutfıye hanıms yaptırdım o cıhan haçstanesındeydı. Tatlı bı bayan ama bı ay sonraya gun verıyo. Çok yoğun cok hastası var dıye gıtmedım bı daha. Şimdi hamıle kalıncada duydumkı medıcale gecmıs. Ama 100 liraymıs ucretı ben kocaelı tıpta 45 verıyom.
Bıde umuttepe genetık bolumunede yonkendırmıstı. Genetık doktoru gunes hanım eray bey ıznıtte bır numara dolphınde ozel yerı var demıstı onuda sordugumda 250 tl demıstı randevusu.oda medıcalle anlaşmış.
Ikı bebek ka ybedınce 7 doktor dolasmısım. Bırı devlet 6 sı ozel hastane

Canım ben gebeliğimin başından beri Lütfiye Hanım'a gidiyorum. İlk başta Cihan Hastanesi'ndeydi. Ağustostan beri Medikal Park'da. Lütfiye Hanım'ın sevecen ve sakinleştirici bir tavrı var. Sorduklarına güzel cevaplar veriyor, kendisi de sormadan anlatıyor. Gereksiz tahlil ve tetkik de yaptırmıyor. Bide çoğu kişiden normal doğuma yönlendirdiğini duymuştum.
Hastane çok güzel, temiz ve ferah. İlgi alaka güzel. Lütfiye Hanım'ın muayene ücreti SSK anlaşmalı 100 tl.
Ancak doğum ücretleri biraz pahalı, 5000-6000 tl diye duydum. Benim eşimin özel sigortasından dolayı biz para ödemeyeceğiz ama bu hafta yine de kontolümde konuşacağım detaylı bilgi alabilirsem buradan sana söylerim..

Detaylı bilgide haber edin lütfen 5-6 bini istanbuldahş bazı sayılı hastaneler alıo çünlü

Detaylı bilgide haber edin lütfen 5-6 bini istanbuldahş bazı sayılı hastaneler alıo çünlü

Canım dün kontrolümde sordum, Lütfiye Hanım'ın muayene ücreti SGK anlaşmalı 120 tl olmuş. Doğum ücreti normal ve sezaryende 2000 tl, eğer artı epidural istenirse 400 tl daha ödeniyormuş. bu Lütfiye Hanım için belirlenmiş bir fiyat.
Eray Bey SGK ile anlaşma yapmadığı için 250 tl muayene ücreti veriliyor, 4000-5000 tl arası değişiyormuş doğum ücreti de.
öğrendiklerim bunlar...

Merhaba arkadaşlar izmit cihan hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz ? Anlaşmamız cihanda oldugu için orayı tercih ediyorum yoksa aklım hep medikalde Lütfiye Hanım'da..

Merhaba arkadaşlar izmit cihan hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz ? Anlaşmamız cihanda oldugu için orayı tercih ediyorum yoksa aklım hep medikalde Lütfiye Hanım'da..

Canım ben Cihan'da Lütfiye Hanım'dan başka bir de Funda Doğan'a gitmiştim ama onu tavsiye etmiyorum.
Kuzenim Mehmet Müezzinoğlu' nda doğum yaptı, ondan memnun kaldı.
Onun dışında Kocaeli Tıp Merkezi'nden gelen Emine Hanım da iyi diye duymuştum..

Teşekkür cvp için Bende Mehmet atamam yada Emine özdemir arasında kararsızım.. Evet funda doğan dan kimse memnun değil.. Mehmet ataman için soğuk sorulalar ters cevap veriyor filan diyorlar fakat Emine hanımla ilgili pek bişey bulamadım ..

oha. çok pahalı

Mrb kızlar Gebze'de oturan hamisler yardimci olabilirmi Dr ve hastane icin
Ben gebze de yaşamıyorum ama gebze de iki arkadaşım medikalde burcu hanim a gidiyor ve memnunlar. Kuzenim de iki bebeğini medical de sezeryan yaptı memnun kaldı. Gebzede olsam ben de medical e giderdim.
Ama yeni açılan konak hastanesi ni de arastirabilirsin. Hem muayene ücretleri açılışa özel çok uygun

Ben şuan medikale gidiyorum 5 aylık hamileyim Hülya çiçek doktorum ama sanki gecistiriyo hemen bitsin tarzında soru sormaya cekiniyorum onun için bide doğum gece olursa gelemem ben deyince değiştirmeye karar verdim

BEN İZMİTTEYİM TATLIM
DERİNCEDEKİ ARAŞTIRMADA GÜZEL DOKTORLAR VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…