çok pahalıdır orası..Merhaba,
Kocaeli Acıbadem hastanesinde kontrole gitmiş ya da doğum yapmış olan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Lütfiye hanım ve eray beyı tavsıye ettılerkızlar yeni açılan medikal park nasıl acaba fiyatlar doktor doğum falan bende kocaelinde doğum için doktor ve hastahane bakıyorum çok kararsızım
lütfiye hanımı bende duydum ama tecrübe edip gittiniz mi sizLütfiye hanım ve eray beyı tavsıye ettıler
Ben 2 bebek kaybedınce umuttepeye arastırmadakı yıgıt beye gıttım oda bazı testler ıstedı. Ben testlerımın bırını lutfıye hanıms yaptırdım o cıhan haçstanesındeydı. Tatlı bı bayan ama bı ay sonraya gun verıyo. Çok yoğun cok hastası var dıye gıtmedım bı daha. Şimdi hamıle kalıncada duydumkı medıcale gecmıs. Ama 100 liraymıs ucretı ben kocaelı tıpta 45 verıyom.lütfiye hanımı bende duydum ama tecrübe edip gittiniz mi siz
kızlar yeni açılan medikal park nasıl acaba fiyatlar doktor doğum falan bende kocaelinde doğum için doktor ve hastahane bakıyorum çok kararsızım
Detaylı bilgide haber edin lütfen 5-6 bini istanbuldahş bazı sayılı hastaneler alıo çünlüCanım ben gebeliğimin başından beri Lütfiye Hanım'a gidiyorum. İlk başta Cihan Hastanesi'ndeydi. Ağustostan beri Medikal Park'da. Lütfiye Hanım'ın sevecen ve sakinleştirici bir tavrı var. Sorduklarına güzel cevaplar veriyor, kendisi de sormadan anlatıyor. Gereksiz tahlil ve tetkik de yaptırmıyor. Bide çoğu kişiden normal doğuma yönlendirdiğini duymuştum.
Hastane çok güzel, temiz ve ferah. İlgi alaka güzel. Lütfiye Hanım'ın muayene ücreti SSK anlaşmalı 100 tl.
Ancak doğum ücretleri biraz pahalı, 5000-6000 tl diye duydum. Benim eşimin özel sigortasından dolayı biz para ödemeyeceğiz ama bu hafta yine de kontolümde konuşacağım detaylı bilgi alabilirsem buradan sana söylerim..
Detaylı bilgide haber edin lütfen 5-6 bini istanbuldahş bazı sayılı hastaneler alıo çünlü
Merhaba arkadaşlar izmit cihan hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz ? Anlaşmamız cihanda oldugu için orayı tercih ediyorum yoksa aklım hep medikalde Lütfiye Hanım'da..
oha. çok pahalıCanım dün kontrolümde sordum, Lütfiye Hanım'ın muayene ücreti SGK anlaşmalı 120 tl olmuş. Doğum ücreti normal ve sezaryende 2000 tl, eğer artı epidural istenirse 400 tl daha ödeniyormuş. bu Lütfiye Hanım için belirlenmiş bir fiyat.
Eray Bey SGK ile anlaşma yapmadığı için 250 tl muayene ücreti veriliyor, 4000-5000 tl arası değişiyormuş doğum ücreti de.
öğrendiklerim bunlar...
Ben gebze de yaşamıyorum ama gebze de iki arkadaşım medikalde burcu hanim a gidiyor ve memnunlar. Kuzenim de iki bebeğini medical de sezeryan yaptı memnun kaldı. Gebzede olsam ben de medical e giderdim.Mrb kızlar Gebze'de oturan hamisler yardimci olabilirmi Dr ve hastane icin