Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

aynen öyle doğru demişler mehmet ataman sürekli ters ters cvp lar veriyor,bi soru sormaya korkuyor insan..
inci çavuşoğlu nu tanıyan var mı?
hakkında çok yorum bulamadım medikal park ta çalışıyormuş ve lotus gebe nin kurucularındanmış.
Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Kadın doğum hastanesi'nde Bekir Tuğrul'a gitmeye başladım. Sgk'lı olduğum için ücretsiz. Çok memnunum. Tecrübeli, rahatlatıcı bir doktor.
2'li testim için özel doktor olsun diye Üniversite Hastanesi'nde Prof.Dr.Aydın Çorakçı'ya gittim. Muayene için 120 tl para verip, hastanede oradan oraya deliler gibi koşturup yorulmama değmedi açıkçası. Alikahya'da daha az sıra beklemişimdir. Doktor ikili test için girdiğim ultrasonda bebeğin cinsiyetini söyledi. 1 hafta sonra test sonuçlarını göstermeye gittiğimde "cinsiyeti kesin mi" diye sordum, "cinsiyet belli olmaz ki henüz erken" dedi. "Geçen hafta söylediniz" dedim, tekrar baktı ultrasonda, "görünmüyor, 1 ay sonra belli olur, Allah allah nasıl söylemişim" filan dedi. Delirdim tabi.
Bekir beye devam etme kararı aldım. Bundan sonra da başka doktora mecbur kalmazsam asla gitmem.

Kocaeli Konak Hastanesi'de Temel Tan'a giden hakkında bilgisi olan var mı? Yardım edebilir misiniz?

Bende Lütfiye Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Doğum hakkında konustunuz mu? Çok merak ediyorum. Şu an pek iyi hissetmedigim için annemlerdeyim Istanbul'da. Burada geçici bir doktora gidiyorum. 2 hafta sonraki rutin kontrole ona gitmek ve o şekilde devam etmek istiyorum. Bu arada sağlıkla kucağıniza almanız dileğiyle bebeginizi.

Merhaba arkadaşlar izmit cihan hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz ? Anlaşmamız cihanda oldugu için orayı tercih ediyorum yoksa aklım hep medikalde Lütfiye Hanım'da..
Cihan hastanesinde mehmet muezzinoglunu oneriyorum oranin eski calisaniyim sevgiler

Konak'da Temel Tan'a giden var mı?
Ben gittim pek memnun kalmadım değiştirdim doktorumu.Pek ilgilenmedi,üstünkörü dinledi,sikayetlerimi söyledim olabilir, bişey olmaz tavrıyla yaklaştı ve muayenede canımı felaket yaktı. Ama çok memnun kalanlar da var kişiye göre değişiyo sanırım.

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonlarınızı nereye yaptırıyorsunuz? Eray beyi istemiyorum ünv. de önermiyorlar.Hiçbir yer bulamadım

Merhaba Arkadaşlar
Acaba aranızda medicalpark hastanesi dr Bertan Akar a giden var mı?

Merhaba
Kocaeli akademi hastanesinde yaşar çeğil'e giden var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz?

Offff ne zormus doktor seçmek.Henüz 5 haftalik hamileyim.ilk kontrolum için Gülçin hanıma gittim.olumsuz bir durumla karsilasmadim.bir dahaki kontrolum için Nuri beyden randevu alacağım ( tavsiye üzerine ) tabi doktor kadar hastanede önemli.burdaki yorumlardan sonra kafam çok karıştı.Ama Nuri bey hakkında olumsuz bir yorumla karsilasmadim.Insallah memnun kalırım.oda olmazsa bir sonraki kontrol lütfiye hanım diye düşünüyorum

Canım ben tam 3 senedir Nuri Beyin hastasıyum ve gayet iyi bir doktor herşeyi tek tek anlatıyor sonra senin sorun varsa onlarıda tek tek izah ediyor memnunjm suan bende 10 haftalık hamişim

Lütfiye hanım medikal de
Bende gittim ona ama muayenesi 100 TL olunca ve her hafta gitmem gerekiyordu vazgeçtim sonra
Kocaeli tıpta ayşegül hanıma gittim. Işık gitmişim bebegim aldım kucağıma cihan hastanesinde dogum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…