inci çavuşoğlu nu tanıyan var mı?aynen öyle doğru demişler mehmet ataman sürekli ters ters cvp lar veriyor,bi soru sormaya korkuyor insan..
Kocaeli de birçok doktora gittim yorumların:
Konak hastanesi funda salihoglu ; bana verilmemesi gereken ilaç vermiş. Güven de vermemişti zaten
Akademi hastanesi Arzu hanım;hiç ilgili değil sağlık ocağı doktoru gibi yazayım ilacı git modunda
Veee Vm medical Lutfiye Ünlü civak; hayatımda gordugum en güler yüzlü doktor.hiçbirşeyi riske atmiyor.ben ve esimde kan uyuşmazlığı var gebeligimin başında dusuk tehlikem vardi yarım doz iğne vurdu ne olur ne olmaz diye ve beni çok sakinlestirdi.şimdi 7.ayimdayim inşallah kendisi ile tamamlarim sağlıkla..
Cihan hastanesinde mehmet muezzinoglunu oneriyorum oranin eski calisaniyim sevgilerMerhaba arkadaşlar izmit cihan hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz ? Anlaşmamız cihanda oldugu için orayı tercih ediyorum yoksa aklım hep medikalde Lütfiye Hanım'da..
Ben gittim pek memnun kalmadım değiştirdim doktorumu.Pek ilgilenmedi,üstünkörü dinledi,sikayetlerimi söyledim olabilir, bişey olmaz tavrıyla yaklaştı ve muayenede canımı felaket yaktı. Ama çok memnun kalanlar da var kişiye göre değişiyo sanırım.Konak'da Temel Tan'a giden var mı?
Benim komsum gitti uç kız çocuğu var hepsinde onda yapmış güzel tavsiye edrim bende konak hastanesinde erkan turkoze gidiyorum o mukkmel bence :)Konak'da Temel Tan'a giden var mı?
Canım gbzede anadolu sağlık merkezi var ama fiyatları baya pahalıdır..Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonlarınızı nereye yaptırıyorsunuz? Eray beyi istemiyorum ünv. de önermiyorlar.Hiçbir yer bulamadım
Ben umuttepe de cektirmistim. Ama konak hastanesinde Kazım Hoca da çekiyor, bana doktorum onu tavsiye etmiştiArkadaşlar ayrıntılı ultrasonlarınızı nereye yaptırıyorsunuz? Eray beyi istemiyorum ünv. de önermiyorlar.Hiçbir yer bulamadım
Ücretini biliyor musun canım?Ben umuttepe de cektirmistim. Ama konak hastanesinde Kazım Hoca da çekiyor, bana doktorum onu tavsiye etmişti
Ben 125 tl e cektirmistim. Ama eger sıra alıp beklerseniz ücretsiz Dr oluyormuşÜcretini biliyor musun canım?
Canım ben tam 3 senedir Nuri Beyin hastasıyum ve gayet iyi bir doktor herşeyi tek tek anlatıyor sonra senin sorun varsa onlarıda tek tek izah ediyor memnunjm suan bende 10 haftalık hamişimOffff ne zormus doktor seçmek.Henüz 5 haftalik hamileyim.ilk kontrolum için Gülçin hanıma gittim.olumsuz bir durumla karsilasmadim.bir dahaki kontrolum için Nuri beyden randevu alacağım ( tavsiye üzerine ) tabi doktor kadar hastanede önemli.burdaki yorumlardan sonra kafam çok karıştı.Ama Nuri bey hakkında olumsuz bir yorumla karsilasmadim.Insallah memnun kalırım.oda olmazsa bir sonraki kontrol lütfiye hanım diye düşünüyorum
Lütfiye hanım medikal deOffff ne zormus doktor seçmek.Henüz 5 haftalik hamileyim.ilk kontrolum için Gülçin hanıma gittim.olumsuz bir durumla karsilasmadim.bir dahaki kontrolum için Nuri beyden randevu alacağım ( tavsiye üzerine ) tabi doktor kadar hastanede önemli.burdaki yorumlardan sonra kafam çok karıştı.Ama Nuri bey hakkında olumsuz bir yorumla karsilasmadim.Insallah memnun kalırım.oda olmazsa bir sonraki kontrol lütfiye hanım diye düşünüyorum