canım ben Nuri Ceydeliye gidiyorum cokta memnunum Anadolu hastahanesinde.Mrb kızlar Gebze'de oturan hamisler yardimci olabilirmi Dr ve hastane icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben Nuri Ceydeliye gidiyorum cokta memnunum Anadolu hastahanesinde.Mrb kızlar Gebze'de oturan hamisler yardimci olabilirmi Dr ve hastane icin
Peki doğum gece olursa gelirmi bn sırf bu yüzden degistriyorm doktorumu medikalde Hülya çiçek Dr. umcanım ben Nuri Ceydeliye gidiyorum cokta memnunum Anadolu hastahanesinde.
Merhaba bende çook merak ediyordum çok ii bir doktormuş bu yazınızı gördüğüme sevindim :)Canım dün kontrolümde sordum, Lütfiye Hanım'ın muayene ücreti SGK anlaşmalı 120 tl olmuş. Doğum ücreti normal ve sezaryende 2000 tl, eğer artı epidural istenirse 400 tl daha ödeniyormuş. bu Lütfiye Hanım için belirlenmiş bir fiyat.
Eray Bey SGK ile anlaşma yapmadığı için 250 tl muayene ücreti veriliyor, 4000-5000 tl arası değişiyormuş doğum ücreti de.
öğrendiklerim bunlar...
Ben konak hastanesinde Tutku Hanim a gidiyorum. Çok memnunum. Çok detaylı inceliyor ve bakıyor. Benim ilk Doktorum ve memnun kaldığım için hiç değiştirmedim. Tavsiye ederim. Hatta benim salı günü randevum varMerhabalar herkesee.. İzmit konak hastanesi Temel Tan'a giden var mı,memnun kalanınız ya da duyumu olan var mı?Ben Temel Bey'e gittim ve kararsız kaldım beklentimi karşıladı mı karsilamadi mı diye. Aynı hastanede Funda Salihoğlu'na da gitme gibi bir düşüncem var ama onda da randevularda çok bekleniyor diye duydum. Ne yapacağımı bilemiyorum aylardır internette dr arıyorum ama hiçbir sonuca varamiyorum.Istanbulda bir doktora daha gittim ve süper ötesi bi dr cok memnun kaldım ama ha deyince gidilmiyo oraya da.Bir akıl verseniz zira aylardır bu yüzden bende kalmadı. Konak hastanesi dr.önerisi yapacakları bekliyorumm
Teşekkür ederim yanıtınız için.peki çok yoğun oluyor mu tutku hanım..gidip orada saatlerce beklemek de ayrı bir dertBen konak hastanesinde Tutku Hanim a gidiyorum. Çok memnunum. Çok detaylı inceliyor ve bakıyor. Benim ilk Doktorum ve memnun kaldığım için hiç değiştirmedim. Tavsiye ederim. Hatta benim salı günü randevum var
Çok yoğun değil. Yani hastasi var ama randevu saatini geçirmiyor. Zaten o hastanede en yoğun olan erkan beyTeşekkür ederim yanıtınız için.peki çok yoğun oluyor mu tutku hanım..gidip orada saatlerce beklemek de ayrı bir dert
Funda hanıma bi randevu alayım dedim aman o neydi öyle önümüzdeki bir ay randevulari doluymuş. Devlet hastanesinde daha kolay alınırdı sanırım randevuÇok yoğun değil. Yani hastasi var ama randevu saatini geçirmiyor. Zaten o hastanede en yoğun olan erkan bey
hiç öyle bir sorun ile karsilasmadim. Yarın ki randevumu eşim cumartesi günü aldı. Ben daha önce izmit te yasamiyordum o yüzden doktor bilgim çok yok. Ama dedigim gibi Tutku Hanim detaylı inceliyor ve ne gördüyse anlatıyor.Funda hanıma bi randevu alayım dedim aman o neydi öyle önümüzdeki bir ay randevulari doluymuş. Devlet hastanesinde daha kolay alınırdı sanırım randevu
Ben henüz hamile değilim hamilelik öncesi doktor kontrolü için gideceğim ve hamilelik dönemimde de aynı doktorla devam etmek istediğimden biraz detayci davranıyorum sanırımhiç öyle bir sorun ile karsilasmadim. Yarın ki randevumu eşim cumartesi günü aldı. Ben daha önce izmit te yasamiyordum o yüzden doktor bilgim çok yok. Ama dedigim gibi Tutku Hanim detaylı inceliyor ve ne gördüyse anlatıyor.
Siz kaç haftalik oldunuz ?
Teşekkür cvp için Bende Mehmet atamam yada Emine özdemir arasında kararsızım.. Evet funda doğan dan kimse memnun değil.. Mehmet ataman için soğuk sorulalar ters cevap veriyor filan diyorlar fakat Emine hanımla ilgili pek bişey bulamadım ..