- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
Bayan istiyorsanız lütfiye hanım var cihan hastanesinde, mükemmel bir insan çok ilgili cana yakın, tavsiye ederim.Aynen hanımlar bn de Dr arayışındayım..bayan Dr tercihim ama bulamıyorum..
Akademi hastanesinde Arzu hanıma gidiyorum güler yüzlü bir bayan ama o da hemen bakıp kalkıyor daha folik asitten başka bir şey çıkmadı ağzından.. hiçbir bilgi vermedi ne şunu yap ne yapma diye..
Siz ona mi gidiyorsunuz ücret ne kadar bir de gerçekten siz sormadan bildi veriyor mu?Bayan istiyorsanız lütfiye hanım var cihan hastanesinde, mükemmel bir insan çok ilgili cana yakın, tavsiye ederim.
Ben gökhan beye gidiyorum. Ama gebelik öncesi rutin muayene için kadın Dr tercihimden oturu lütfiye hanıma girmiştim. Tavrı çok hoşuma gitti, çok ilgili ve huzur veren biri. Bizde ogretmenlerin sendika indirimi olduğu için 52lira oduyoruz, normal muayene ücreti nedir, tam olarak bilmiyorum. Bayan Dr konusunda israrciysan lütfiye hanımdan çok memnun kalırsınız, çünkü ben gebelik düşündüğüm zaman gittiğinde bana bir suru bilgi verdi, acikladiSiz ona mi gidiyorsunuz ücret ne kadar bir de gerçekten siz sormadan bildi veriyor mu?
ERKAN BEY ÇOK YOĞUN DEDİLER.ben kararsızım erkan bey'e gittim mehmet ataman'a da gittim ama karar veremedim henüz. bir sonraki randevuda nuri bey'e gideceğim
Mehmet Ataman dan ark hiç memnun kalmadı azalıyormus ve dalga geciyormus soru sorunca.. Ayrıca cihana gökhan gumustas a gitmiştim hastane pislik içinde ve Dr o kadar hızlı konuşuyor ki ne hastaneden ne Dr dan memnun kalmadım.üstelik yeri cok saçma sapan hastanenin. ben arzu Karaman yeşildağ devam edeceğim..ERKAN BEY ÇOK YOĞUN DEDİLER.
KONAK
CİHAN
AKADEMİ DOLAŞMIŞINIZ...
KADIN VARMI TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ.
memnun kaldınız mı ayşegül hanımdanMERHABA.
BEN AYŞEGÜL GÜRLER HANIMDAN RANDEVU ALDIM.
DOĞRU BİŞİMİ YAPTIM. NASIL BİRİ BİLEMEDİM.
çarşamba gidicem..memnun kaldınız mı ayşegül hanımdan
O zaman yorumlarınızı ve güzel haberlerinizi bugün bekliyorumçarşamba gidicem..
Doktor tum sonuclarıma baktı. Güzelde kontrol etti . ve strestende olmaya bilir dedi. Veeeee dediki. Dün yumurtlamısın. Herseyi allaha bırakman lazım vardır vakti saati dedi. Daha 1, 5 senelik evlisiniz. 2 ay daha bekle dedi. Eğer hala daha olmszsa ozaman gene goruselım dedıO zaman yorumlarınızı ve güzel haberlerinizi bugün bekliyorum
Doktor tum sonuclarıma baktı. Güzelde kontrol etti . ve strestende olmaya bilir dedi. Veeeee dediki. Dün yumurtlamısın. Herseyi allaha bırakman lazım vardır vakti saati dedi. Daha 1, 5 senelik evlisiniz. 2 ay daha bekle dedi. Eğer hala daha olmszsa ozaman gene goruselım dedı
Allah razı olsun tatlım.sevindim canım hakkımızda hayırlısı hepimiz için umarım herşey istediğin gibi olur...
BEN AYŞEGÜL GÜRLERE GİDİYOM
45 LİRA VERİYOM
Arzu hanıma gidiyorum aynı hastane 69 lira..Kızlar suanda nuri beye giden varsa muayene ücreti ne kadar? Tahliller testler için falan ayrıca ucret aliyorlar mi? Ben konak hastanesine gidiyorum muayene 72 TL
arzu yeşildağmı ben ilk bebeğimde ona gitmiştim korkuttu baya beni bi.Arzu hanıma gidiyorum aynı hastane 69 lira..