Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

4 ay sonra Allah nasip ederse ☺☺şimdi hastaneye gidiyorum 4 lu tarama yapılmıştı sonuç için

Merhaba,
6 haftalık hamileyim ve hem gebelik boyunca kontrollerim için hem de doğum için güvenebileceğim, derince eğitim araştırma veya alikahya'da, erkek bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum bayanlar

Merhaba bende çook merak ediyordum çok ii bir doktormuş bu yazınızı gördüğüme sevindim :)

Ben izmit konak hastanesinde Tutku Hanim a gidiyorum. Çok memnunum. Güzel takip ediyor ve cok şeker bir bayan. Tavsiye ederim

Merhaba ben de Lütfiye Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Özel sigortamiz var fakat tamamen karşılamıyor. Doğum ve muayne ücretleri toplam 2500 lira veya 3000 lira ya kadar karşılıyor. Bizde o yüzden hiç özelden giriş yaptirmadik şimdiye kadar sadece doğumu karşılasa yeter diye. Şahsen fiyatta uçuk gelmedi. 3 4 ay önce plastik cerrahi ve nefes yolu problemi için medical Parktan 12.500 lira fiyat almıştık sigortmiz yarısını karsilamisti. Provizyonu bile alıp tarih belirlemistik fakat doktordan emin olmadığımız için vazgcemistim. Gaziosmanpaşa medical park ta aynı ameliyati 5 bin liraya oldum. 2 bin lirasıni da özel sigorta iade etti. 3 bine gelmiş oldu. Baya uzattım ama 2000 beklemiyordum kisacasi. Sevindim de çünkü ameliyat sonrası görevliler çok güzel ilgilenmisti. Temiz rahat ve konforlu bir ortam sunmuslardi. Bunlar da önemli benim için. Bir de doktorla frekansimiz tutarsa süper olur tabi.

Arkadaşlar merhaba,
Gebze Yüzyıl hastanesi Koray beye giden var mı, ctesi için randevu aldım kendisinden internetten araştırdım bir de eşimin iş yerinde bir arkadaşı tavsiye etmiş, muayene ve doğum ücretleri uygun geldi, bir de Koray bey hakkında internette çok güzel yorumlar yapmış hastaları, var mı aramızda kendisine giden,biz henüz yolun çok başındayız, 4.haftamız yeni bitti, ben sürekli doktor değiştirmek istemiyorum, nerede başladıysam orada doğum yapmak istiyorum, ilk Gebze Medicalparka gittim Hülya hanıma, hafif lekelenmem vardı (o gün orada başka bir dr.la randevum vardı gitmişken kadın doğuma da muayene oldum) muayene ücretleri, tahlil ücretleri vs çok pahalı geldi bana

Merhabalar herkesee.. İzmit konak hastanesi Temel Tan'a giden var mı,memnun kalanınız ya da duyumu olan var mı?Ben Temel Bey'e gittim ve kararsız kaldım beklentimi karşıladı mı karsilamadi mı diye. Aynı hastanede Funda Salihoğlu'na da gitme gibi bir düşüncem var ama onda da randevularda çok bekleniyor diye duydum. Ne yapacağımı bilemiyorum aylardır internette dr arıyorum ama hiçbir sonuca varamiyorum.Istanbulda bir doktora daha gittim ve süper ötesi bi dr cok memnun kaldım ama ha deyince gidilmiyo oraya da.Bir akıl verseniz zira aylardır bu yüzden bende kalmadı. Konak hastanesi dr.önerisi yapacakları bekliyorumm

Ben konak hastanesinde Tutku Hanim a gidiyorum. Çok memnunum. Çok detaylı inceliyor ve bakıyor. Benim ilk Doktorum ve memnun kaldığım için hiç değiştirmedim. Tavsiye ederim. Hatta benim salı günü randevum var

Teşekkür ederim yanıtınız için.peki çok yoğun oluyor mu tutku hanım..gidip orada saatlerce beklemek de ayrı bir dert

Çok yoğun değil. Yani hastasi var ama randevu saatini geçirmiyor. Zaten o hastanede en yoğun olan erkan bey
Funda hanıma bi randevu alayım dedim aman o neydi öyle önümüzdeki bir ay randevulari doluymuş. Devlet hastanesinde daha kolay alınırdı sanırım randevu

Funda hanıma bi randevu alayım dedim aman o neydi öyle önümüzdeki bir ay randevulari doluymuş. Devlet hastanesinde daha kolay alınırdı sanırım randevu
hiç öyle bir sorun ile karsilasmadim. Yarın ki randevumu eşim cumartesi günü aldı. Ben daha önce izmit te yasamiyordum o yüzden doktor bilgim çok yok. Ama dedigim gibi Tutku Hanim detaylı inceliyor ve ne gördüyse anlatıyor.
Siz kaç haftalik oldunuz ?

Ben henüz hamile değilim hamilelik öncesi doktor kontrolü için gideceğim ve hamilelik dönemimde de aynı doktorla devam etmek istediğimden biraz detayci davranıyorum sanırım

Kocaeli de birçok doktora gittim yorumların:
Konak hastanesi funda salihoglu ; bana verilmemesi gereken ilaç vermiş. Güven de vermemişti zaten
Akademi hastanesi Arzu hanım;hiç ilgili değil sağlık ocağı doktoru gibi yazayım ilacı git modunda

Veee Vm medical Lutfiye Ünlü civak; hayatımda gordugum en güler yüzlü doktor.hiçbirşeyi riske atmiyor.ben ve esimde kan uyuşmazlığı var gebeligimin başında dusuk tehlikem vardi yarım doz iğne vurdu ne olur ne olmaz diye ve beni çok sakinlestirdi.şimdi 7.ayimdayim inşallah kendisi ile tamamlarim sağlıkla..

aynen öyle doğru demişler mehmet ataman sürekli ters ters cvp lar veriyor,bi soru sormaya korkuyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…