Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Aynen hanımlar bn de Dr arayışındayım.. :anneadayı:bayan Dr tercihim ama bulamıyorum..
Akademi hastanesinde Arzu hanıma gidiyorum güler yüzlü bir bayan ama o da hemen bakıp kalkıyor daha folik asitten başka bir şey çıkmadı ağzından.. hiçbir bilgi vermedi ne şunu yap ne yapma diye..:KK43:
Bayan istiyorsanız lütfiye hanım var cihan hastanesinde, mükemmel bir insan çok ilgili cana yakın, tavsiye ederim.

Siz ona mi gidiyorsunuz ücret ne kadar bir de gerçekten siz sormadan bildi veriyor mu?
Ben gökhan beye gidiyorum. Ama gebelik öncesi rutin muayene için kadın Dr tercihimden oturu lütfiye hanıma girmiştim. Tavrı çok hoşuma gitti, çok ilgili ve huzur veren biri. Bizde ogretmenlerin sendika indirimi olduğu için 52lira oduyoruz, normal muayene ücreti nedir, tam olarak bilmiyorum. Bayan Dr konusunda israrciysan lütfiye hanımdan çok memnun kalırsınız, çünkü ben gebelik düşündüğüm zaman gittiğinde bana bir suru bilgi verdi, acikladi

MERHABA.
BEN AYŞEGÜL GÜRLER HANIMDAN RANDEVU ALDIM.
DOĞRU BİŞİMİ YAPTIM. NASIL BİRİ BİLEMEDİM.

ben kararsızım erkan bey'e gittim mehmet ataman'a da gittim ama karar veremedim henüz. bir sonraki randevuda nuri bey'e gideceğim
ERKAN BEY ÇOK YOĞUN DEDİLER.
KONAK
CİHAN
AKADEMİ DOLAŞMIŞINIZ...
KADIN VARMI TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ.

ERKAN BEY ÇOK YOĞUN DEDİLER.
KONAK
CİHAN
AKADEMİ DOLAŞMIŞINIZ...
KADIN VARMI TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ.
Mehmet Ataman dan ark hiç memnun kalmadı azalıyormus ve dalga geciyormus soru sorunca.. Ayrıca cihana gökhan gumustas a gitmiştim hastane pislik içinde ve Dr o kadar hızlı konuşuyor ki ne hastaneden ne Dr dan memnun kalmadım.üstelik yeri cok saçma sapan hastanenin. ben arzu Karaman yeşildağ devam edeceğim..

O zaman yorumlarınızı ve güzel haberlerinizi bugün bekliyorum
Doktor tum sonuclarıma baktı. Güzelde kontrol etti . ve strestende olmaya bilir dedi. Veeeee dediki. Dün yumurtlamısın. Herseyi allaha bırakman lazım vardır vakti saati dedi. Daha 1, 5 senelik evlisiniz. 2 ay daha bekle dedi. Eğer hala daha olmszsa ozaman gene goruselım dedı

Doktor tum sonuclarıma baktı. Güzelde kontrol etti . ve strestende olmaya bilir dedi. Veeeee dediki. Dün yumurtlamısın. Herseyi allaha bırakman lazım vardır vakti saati dedi. Daha 1, 5 senelik evlisiniz. 2 ay daha bekle dedi. Eğer hala daha olmszsa ozaman gene goruselım dedı

sevindim canım hakkımızda hayırlısı hepimiz için umarım herşey istediğin gibi olur...

Bayanlar ben kendi deneyimlerime dayanarak Konak Hastanesi'nde Funda Salihoğlu Sarıcalı'yı ve şimdi Kocaeli Medical Park'a geçen Lütfiye Ünlü Civak'ı öneririm. İkisi de çok güzel ilgileniyorlar.
Doğum için Lütfiye Hanım'ı düşünüyorum, sizlerle yaşadıklarımı paylaşırım..

Kizlar ben 19 haziranda kizima kavustum cok şükür daha oncede yazmistim simdide bi faydasi olur diye yazayim dedim akademi hastanesinde Nuri bey dogumu yaptirdi zaten gebeligin basindan beri ona gidiyordum benim bebegim dönmediği icin zorunlu spinal sezeryan oldum ameliyatim cok güzel gecti sonrasinda basagrisi belagrisi olmadi cok şükür doktorumdan anestezi uzmanından ameliyathane çalışanlarından cok memnun kaldim tavsiye ederim hastaneden bazi yönlerden memnun kalmadim yazayim ona göre tercih edin
1-dogum fotografcisi talep etmeme ragmen doguma gelmedi cok istemistim malesef icimde kaldı hadi sonradan bari odada çekim yapılsın dedik ne arayan ne soran oldu defalarca muhasebe ile görüştük ya parayı geri alacağız yada dış cekim yapilacak malesef
2-bir saglik calisani olarak hoslanmadigim bi durum hemsirelere agrim oldugumu söylüyorlar agri kesiciyi birkaç saat sonra yapmaya geliyorlar
3-cikisim cumartesi yapildi 1gece kaldım zaten pazar esim ilaclari almaya gitti hala çıkışım yapılmamış görünüyor bu yuzden ilaclari alamadık hastaneyi 4-5kez aradıktan sonra yaptilar
Tercih edecek arkadaslar karar size kalmis tabi ben yasadiklarimi yazdim sadece belki faydasi olur Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar suanda nuri beye giden varsa muayene ücreti ne kadar? Tahliller testler için falan ayrıca ucret aliyorlar mi? Ben konak hastanesine gidiyorum muayene 72 TL

BEN AYŞEGÜL GÜRLERE GİDİYOM
45 LİRA VERİYOM

Merhaba,
Kocaeli Acıbadem hastanesinde kontrole gitmiş ya da doğum yapmış olan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

X