• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli üniversitesi ve istanbul arası ulaşım

bende kocaeli de okuyorum canım sınıftan gelenlerden bılıyorum servıs ucretlerı 280 lıra cıvarıydı fakat 2 saat cıvarı yol
ve cok erken saatte kalkıyorlar servıs saatlerı yetişmen gerek
bencede onun yerıne yurda yerleşsen daha ıyı yavuz selım var mesela herkes genelde memnun 180 lıra aylık
özellerde en ıyısı en fazla 400 lıra cıvarı
en azından yollarda helak olmazsın ama ben olsam gecme notundan dolayı asla seçmezdım
bız şu halde bıle zorlanırken

tecrübeli biri olarak yardımım olur umarım.
kocaelinde okuyorum servisle gidip geliyorum.
genelde fiyat bu sene 280-320 arasıydı.
düşnüyosan zaten özelden bana ulaşırsan turların isimlerini söylerim.
her gün metro vs turlar gidiş geliş 24 lira tutar çok mantıksız onlarla gitmek.
örgünsen sabah kalkmak çok zor beşte kalkman lazım 6da servisler almaya başlar.
ben iö olduğum için sıkıntı olmuyo.
soruların varsa yardımcı olurum

çok teşekkürler canım.sana özelden ulaşacağım...:3::3::3:

bende kocaeli de okuyorum canım sınıftan gelenlerden bılıyorum servıs ucretlerı 280 lıra cıvarıydı fakat 2 saat cıvarı yol
ve cok erken saatte kalkıyorlar servıs saatlerı yetişmen gerek
bencede onun yerıne yurda yerleşsen daha ıyı yavuz selım var mesela herkes genelde memnun 180 lıra aylık
özellerde en ıyısı en fazla 400 lıra cıvarı
en azından yollarda helak olmazsın ama ben olsam gecme notundan dolayı asla seçmezdım
bız şu halde bıle zorlanırken

sağol canım.servislere ulaşmak için sabah, otobüsle mi servisin belirlediği durağa gitmek lazım yoksa servisler eve yakın duraklarda mı bekliyor?...:44::44::44:

Son düzenleme:
sağol canım.servislere ulaşmak için sabah, otobüsle mi servisin belirlediği durağa gitmek lazım yoksa servisler eve yakın duraklarda mı bekliyor?...:44::44::44:

eve yakın yerlerden alıyorlar.
akşam 22:30 son servis o servis eve bırakır sadece.
diğerleri eve yakın yerde bırakır yine.
geçme notu işini iyi düşün bence.
bu sene 75 olacak deniyor.

Gecme notu hala 65 :) bilgili turizmde iyi diyorlar bi sorun isterseniz :) servis eve yakin yerlerden aliyor. 1. Ogretimseniz 13,15,17 de servis var :)

2013teki konuyu niye hortlatırsınız anlamam,kız mezun olacak artık töbe yarabbim

kızlar,istanbul ve kocaeli üniversitesi arasında gidip gelen var mı? öğrenci servis ücretleri ne kadar? ya da otobüsle gidilebilir mi? zor olur mu? ücretler ne kadar? biliyorum çok soru sordum, hoşgörün lütfen.cevaplarınızı bekliyorum...
Ben 2011 girişli olup 2013 çıkışlıyım. İki yıllıktım. Gerçi dört yıllkta olsaydım eğer yine servisi seçerdim. Gittiğim servis şirketiyle alakalıydı sanırım. Burçak turizm en iyisi sana açık açık söyleyeyim. Saygı marmaradan oldun diğer şirketlerden oldu burçak turizme gelen baya oldu. 300 350 civarı bişey olması lazım

Kızlar, bence servis tercih edin yurtlar her zaman iyi olmuyor. Çünkü biriyle aynı odayı paylaşırsın aranızda bi sorun olur ki hepimiz insanız gerek yok bence. İstanbulda oturuyorsan çok çok uzak şehirlerden gelmiyorsanız bence servis ile gidip gelin... Ev deseniz o hatayı yaşadım istemediğim insanlarla aynı evin içinde olmak zorunda kaldım. Kız arkadaşımın eve erkek arkadaşını getirmesi gibi. ama 2.yıl akıllandım misler gibi okuldan çık servise bin evine git mis gibi annenin yemeğini ye, yatağında uyu....... Önerim olarakta bilgili tur u söyleyebilirim.

genç arkadaşlarım merhaba,
ben biraz yaşça sizden büyüğüm. iki yıl önce üniye başladım. bir sene istanbuldan kocaeline malesef servis ile gidip gelmek zorundaydım. o bir sene kabus gibiydi.

umuttepeye gideceksen biraz daha şanslısın. aktarmasız servis bulma imkanınız var.
ama eğer kampüs servisi ise malesef servisin aktarmalı oluyor.
sabah 6,20 gibi servise biniyordum. ama 5,40- 5,30 da servise binenler vardı. malesef kışın soğukta o saatte uyanmak hele gece geç saatte kadar ders çalışmışsanız çok zor.

akşam eve gelmem en iyi ihtimlle 8 idi. 9-9,30 da eve geldiğimi bilirim. inanın hiç kolay olmuyor.
aktarmalı servislerde aktarma yerinde soğukta 30-40 dk aktarma servisi beklediğimi bilirim.

birinci ayda size çok iyi davranırlar. şöförler çok saygılı görünür. ne isterseniz tamam denir.
bazı servisler çok eski. ilk ay bütün eski servislerimiz değişecek mercedes olacak diye bir dedikodu çıkarırlar.
size ikinci ayın başında sözleşme dayatırlar. imzalamazsanız servise binemezsiniz.
sözleşme imzalandıktan sonra verilen sözlerin hepsini unutun. o eski servislerle istanbula kelle koltukta hatta bazen ayakta gidip gelirsiniz.
evli şöför 20lik kıza yazmaya çalışır. kızlara hava atıcam diye triplere girer. işten atılmaz başka kampüse gönderilir.
bu arada b sınıf ehliyetli kampüs arkadışınız servis kullanıyor görürseniz şaşırmayın. çok normaldir.

hız sınırını aşarlar. kışın kar lastiğini filan unutun, muayenesiz arabalar dahi var.

sözleşmede servisten çıkma ile ilgili bir madde yoktur. ev tutsam özel yurda çıksam sözleşmemi geri alabilir miyim diye sorduğunuzda tabiki derler. ama siz imzaladıktan sonra çıkmak istediğinizde büyük bir pişkinlikle karar değiştik sadece devlet yurduna girip bize devlet yurdunda kaldığınıza dair yurttan belge getirirseniz çıkabilirsiniz derler.

bir de kayıt yaptırırken evden alıp eve bırakıcaz dediklerine pek inanmayın. aileniz defalarca arayıp kavga düzeyinde ısrar etmedikten sonra çok zor. şöför ilk hafta düzene girsin öyle evden alıcaz der ama o düzene hiç girilmez. evinize yakın bir yerden binmeye razı olursunuz.

imkan varsa iyi bir özel yurtta daha rahat edebilirsiniz. ev konforu beklemeyin ama ders çalışmaya ve uykuya vaktiniz olur. yurtlarda da sözleşmelere dikkat edin.

servise mecbursanız sözleşmeye mutlaka açıkça sözleşme iptali için madde isteyin. bizim sözümüze inanın gibi yazılı olmayan hiç bir söze inanmayın. inanmazsınız ama sizi kayıt eden o çok kibar insanlar çok pişkin olabiliyorlar. sözleşmeyi almanız imkansız gibi birşeydir. ya da aileniz sözleşmeyi dönem dönem imzalama konusunda ısrarcı olsun. onlar tüm seneyi imzalatmak isterler. ama madem kaliteliler insanları sözleşmeye mahkum etmesinler.

paramızı alamıyoruz ondan sözleşme imzalatıyoruz dediklerine bakmayın. her ay servisde ücret ödendimi ödenmedimi kontrolu yaparlar. şöför ödeme yapmayını bilir servise almaz.

geçen sene kampüs servisleri 450, umuttepe 350 tl idi.

şu servis şirketi en iyisi gibi yorumlara inanmayın. yok öyle bir servis.

bunun dışında sorusu olan arkadaşlar bana yazabilir.

Benim arkadaşımda servisle gidip geldi geçen sene ama çok memnun kaldı. Ben de ara sıra arkaşımla misafir olarak gittim bana bile çok iyi davrandılar adı As turizm. Bizi götüren abi giderken sorup not alıyo kaçda döneceğimizle ilgili. Gerçi her saat başı araçları var giderken evden aldı dönüşte eve yakın bir noktaya bıraktılar. Ha bizi götüren abide üniversite mezunuymuş çok şaşırdım As turizm'in sahibinin akrabasıymış. Valla yorumları okudum çok şaşırdım 5 yıldızlı hizmet var 1 saat 20 dk gittik 1,5 saattede geldik bence bir deneyin. Misafirden de ücret almıyorlarmış :)

Back
X