burçakta mıydıııııııın ?![]()
Yok ya baya aracılarla bi arkadaşa sordum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burçakta mıydıııııııın ?![]()
tecrübeli biri olarak yardımım olur umarım.
kocaelinde okuyorum servisle gidip geliyorum.
genelde fiyat bu sene 280-320 arasıydı.
düşnüyosan zaten özelden bana ulaşırsan turların isimlerini söylerim.
her gün metro vs turlar gidiş geliş 24 lira tutar çok mantıksız onlarla gitmek.
örgünsen sabah kalkmak çok zor beşte kalkman lazım 6da servisler almaya başlar.
ben iö olduğum için sıkıntı olmuyo.
soruların varsa yardımcı olurum
bende kocaeli de okuyorum canım sınıftan gelenlerden bılıyorum servıs ucretlerı 280 lıra cıvarıydı fakat 2 saat cıvarı yol
ve cok erken saatte kalkıyorlar servıs saatlerı yetişmen gerek
bencede onun yerıne yurda yerleşsen daha ıyı yavuz selım var mesela herkes genelde memnun 180 lıra aylık
özellerde en ıyısı en fazla 400 lıra cıvarı
en azından yollarda helak olmazsın ama ben olsam gecme notundan dolayı asla seçmezdım
bız şu halde bıle zorlanırken
sağol canım.servislere ulaşmak için sabah, otobüsle mi servisin belirlediği durağa gitmek lazım yoksa servisler eve yakın duraklarda mı bekliyor?...:44::44::44:
Ben 2011 girişli olup 2013 çıkışlıyım. İki yıllıktım. Gerçi dört yıllkta olsaydım eğer yine servisi seçerdim. Gittiğim servis şirketiyle alakalıydı sanırım. Burçak turizm en iyisi sana açık açık söyleyeyim. Saygı marmaradan oldun diğer şirketlerden oldu burçak turizme gelen baya oldu. 300 350 civarı bişey olması lazımkızlar,istanbul ve kocaeli üniversitesi arasında gidip gelen var mı? öğrenci servis ücretleri ne kadar? ya da otobüsle gidilebilir mi? zor olur mu? ücretler ne kadar? biliyorum çok soru sordum, hoşgörün lütfen.cevaplarınızı bekliyorum...