• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli üniversitesi ve istanbul arası ulaşım

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
kızlar,istanbul ve kocaeli üniversitesi arasında gidip gelen var mı? öğrenci servis ücretleri ne kadar? ya da otobüsle gidilebilir mi? zor olur mu? ücretler ne kadar? biliyorum çok soru sordum, hoşgörün lütfen.cevaplarınızı bekliyorum...

ASLA ama asla tavsiye etmem birkaç kişi tanıyorum servisle gidip gelen helak oluyorlar servis saatleri uymuyor ya çok erken geliyorlar ya da çok geç gidiyorlar sınavdan erken çıkanları bilirim... Ayrıca sanırım 2013 girişli olacaksınız geçme notu 75 olacak dedi rektör show tvde.. Şu an 65 ama bu şekilde bile doğru düzgün mezun veremiyor bazı bölümler... Ulaşıma dönersek tekrar şunu söyleyebilirim asla servis tercih etmeyin o parayla bir yurda yerleşirsinz ikinci sene de yakın evler var onlardan bulursunuz masraf daha da azalır... SERVİS HATADIR YAPMAYIN :) Bu arada burcak tur muydu neydi onun servisleri var telefonla ücret sorabilirsiniz..

servisle çok gidip gelen oluyor yalnız fiyatlarını bilmiyorum üniversite tercihi için soruyorsanız sorun olmaz bence :) yine de araştırın tabi

Sakarya 24 tlmi neydi otobüs fiyatları, Kocaeli daha yakın olduğu için daha ucuzdur:44:

hergün gidip gelmek bayağı pahalıya gelir.öğrenci servis ücretleri nekadar biliyor musunuz?:50::50::50:

ASLA ama asla tavsiye etmem birkaç kişi tanıyorum servisle gidip gelen helak oluyorlar servis saatleri uymuyor ya çok erken geliyorlar ya da çok geç gidiyorlar sınavdan erken çıkanları bilirim... Ayrıca sanırım 2013 girişli olacaksınız geçme notu 75 olacak dedi rektör show tvde.. Şu an 65 ama bu şekilde bile doğru düzgün mezun veremiyor bazı bölümler... Ulaşıma dönersek tekrar şunu söyleyebilirim asla servis tercih etmeyin o parayla bir yurda yerleşirsinz ikinci sene de yakın evler var onlardan bulursunuz masraf daha da azalır... SERVİS HATADIR YAPMAYIN :) Bu arada burcak tur muydu neydi onun servisleri var telefonla ücret sorabilirsiniz..

teşekkürler canım.yurt ya da ev durumu olmadığı için hergün gidilip gelinecek.ücretler yüksekse zor...:50::18:

Malesef hatırlayamıyorum ancak çok yüksek değildi yurtlar daha pahalı:1: Sakarya'da 400-450 iyi bir yurt onun yerine servis daha düşük oluyor. Yol zaten normal 1 buçuk saatte İstanbul'da karşıdaki bi'okula anca gidiyosun:ssz:
Kayıt günü eline tutuşturuyo zaten tüm servisçiler, yurtlar okula barikat kuruyolar:27:

servisle çok gidip gelen oluyor yalnız fiyatlarını bilmiyorum üniversite tercihi için soruyorsanız sorun olmaz bence :) yine de araştırın tabi

sağolun,:26:evet canım üniversite tercihi.

Anadolu yakası 370 tl aylık.. Öğrendim arkadaştan Burçak Tur olması lazım :1:

Son düzenleme:
Avrupa yakasındaysan zor olur hergün gidip gelmek
Anadoluda isen 2 saatten fazla olmaz gibi. 300 400 arası olur gibi tahminim

Malesef hatırlayamıyorum ancak çok yüksek değildi yurtlar daha pahalı:1: Sakarya'da 400-450 iyi bir yurt onun yerine servis daha düşük oluyor. Yol zaten normal 1 buçuk saatte İstanbul'da karşıdaki bi'okula anca gidiyosun:ssz:
Kayıt günü eline tutuşturuyo zaten tüm servisçiler, yurtlar okula barikat kuruyolar:27:

sağol canım,:44:istanbul ve izmit arası bir buçuk saat alır diyorsunuz.

Anadolu yakası 370 tl aylık.. Öğrendim arkadaştan Burçak Tur olması lazım :1:

teşekkürler canım.370 servis ücretimiydi?eğer öyleyse süper olur.bir de bu üniversitenin edebiyat bölümü için ne dersiniz?:44::44::44:

teşekkürler canım.370 servis ücretimiydi?eğer öyleyse süper olur.bir de bu üniversitenin edebiyat bölümü için ne dersiniz?:44::44::44:

Evet 370 servis ücreti Avrupa yakasındaan. Sabah bilmediğim bir saatte 13:00 15:00 ve 17:00 da servisler var bildiğim kadarıyla :)

Ediiiiittttt : Öceki bir mesajımda Yanlış bilgi vermişim Avrupa yakası 370 Anadolu 300 müş ben Anadoluya 370 demiştim :)

Son düzenleme:
Evet 370 servis ücreti Anadolu yakasındaan. Sabah bilmediğim bir saatte 13:00 15:00 ve 17:00 da servisler var bildiğim kadarıyla :)

Ediiiiittttt : Yanlış bilgi Avrupa yakası 370 Anadolu 300 müş ben Anadoluya 370 demiştim :)

canım seni çok yordum,çok sağol.300 süpermiş ya:52::52::52:

Sen de kusura bakma saçmalamışım biraz :))) Kısacası avrupa 370 anadolu 300 ama bu geçen sene belki biraz zam olabilir ama bu civar işte :) Burçak Tur bu ama aynıdır heralde hepsi

rica ederim.çok yardımcı oldun canım.son bir sorum var;:40::3::3:sence edebiyat bölümü nasıl kocaeli üniversitesinde...

tecrübeli biri olarak yardımım olur umarım.
kocaelinde okuyorum servisle gidip geliyorum.
genelde fiyat bu sene 280-320 arasıydı.
düşnüyosan zaten özelden bana ulaşırsan turların isimlerini söylerim.
her gün metro vs turlar gidiş geliş 24 lira tutar çok mantıksız onlarla gitmek.
örgünsen sabah kalkmak çok zor beşte kalkman lazım 6da servisler almaya başlar.
ben iö olduğum için sıkıntı olmuyo.
soruların varsa yardımcı olurum

Son düzenleme:
rica ederim.çok yardımcı oldun canım.son bir sorum var;:40::3::3:sence edebiyat bölümü nasıl kocaeli üniversitesinde...

O konuda hiç bilgim yok ya ne desem yalan olur :) Ama rektör geçme notu 75 olacak dedi malesef bi bunu biliyorum :(

Son düzenleme:
Back
X