Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi

Eger kocaelinden alicaksan sperm testini ordan yapılsın istiyorlar kan tahlilleri var bide e develetten cikartacaginiz evraklar var onlar kolay onve ozel randevu alma normal kadin dogum tup bebek bolumune randevu al orda baslat ayni gun esin icin de urolojiden randevu al ama mutlaka bide adetin 2. Yada 3. Gunu git
Ay çok sağolun tekrardan napcagimi sasirmistim artık bi yerden alıyorum sonra iptal ediyorum bidaha almaya çalışıyorum 🤦‍♀️ bide sizin noldu oldu mu tuP bebek memnun musunuz emek hocadan

Ay çok sağolun tekrardan napcagimi sasirmistim artık bi yerden alıyorum sonra iptal ediyorum bidaha almaya çalışıyorum 🤦‍♀️ bide sizin noldu oldu mu tuP bebek memnun musunuz emek hocadan
Cok memnunum okadar ilgili ve kibar bi doktor ki isinde de gercekten basarili bak fotoğraf aticam sana ozelden istek listesini

Cok memnunum okadar ilgili ve kibar bi doktor ki isinde de gercekten basarili bak fotoğraf aticam sana ozelden istek listesini
Merhaba bende tup bebek icin gidecegm randevuya ama randevu oncesi hangi testler isteniyr fsh amh testi ve spermiyigram daha once yapilmisti baska hangi testler lazm banada bilgi verebilirmiisniz .insallah biranonce gorursunuz yazdgmi

Merhaba bende tup bebek icin gidecegm randevuya ama randevu oncesi hangi testler isteniyr fsh amh testi ve spermiyigram daha once yapilmisti baska hangi testler lazm banada bilgi verebilirmiisniz .insallah biranonce gorursunuz yazdgmi
Bu testleri o hastanede mi yaptırdınız yani kocaeli umut tepe de başka test istemiyor

Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin yok umuttepden alicam raporu. simdi normal tüp bebek on basvuru icin randevu almam lazim mi elimde zeynep kamilin benden istediği testler var ama hastaneden hastaneye degisiyo sanırım ben smear testi için jinekolojiden randevu aldım eşime de urolojiden aldım ama tüp bebek onay vermeden bana o testi yaparlar mi. Bide hangi evrak ve testleri istiyorlar zahmet olmazsa yazabilir mısınız bana gebzeye yeni taşındım kocaeliyi hiç bilmiyorum eşim çalışıyo gitgel benim için çok sıkıntı maalesef
Merhaba aradan çok zaman geçmiş ama bu tedavinizin sonucu ne oldu acaba gebelik elde ettiniz mi

X