Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Burdan tüm kızçelere diyorum ki, derince eğitim ve araştırma hastanesi - tıbbi genetik bölümünde kan pıhtılaşması testi ve kanda kromozom bozukluğu testi isteyin. Sonuçlar geç çıkıyor ama olsun. Bilmek illa bi gün işimize yarar.
Canım hangi genlerde cıktı? Bendede hafif düzeyde var mthrf 677 olan heterocıkto paı 4g4g homozigpt çıktı? Bunlar içinde kan sulandırıcı kimi doktor kullan diyor kimisi kullanma dıyor. Emek bey me derse onu yapcam

Ben yaptırdım ozel de sadece kromozomlara batırdım keşke pihtilasmayada batırsaydım...ben ozel de yaptığım en bana hem aspirin hem kan sulandırıcı kullandirtmislardi
Zaten genelde önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandırıyorlar galiba. İstersen sadece pıhtılaşmayı yaptır devlette.

Canım hangi genlerde cıktı? Bendede hafif düzeyde var mthrf 677 olan heterocıkto paı 4g4g homozigpt çıktı? Bunlar içinde kan sulandırıcı kimi doktor kullan diyor kimisi kullanma dıyor. Emek bey me derse onu yapcam

Pai serpine1 : - heterozigot - 4g/5g taşıyıcı

Mthfr A 1298C : - homozigot - 1298CC sahip

anladım canım bana paı muhım degıl demıstı. mthfr daha önemlitymis peki normalde ne zaman baslamak lazım acaba
Pai o kadar mühim değil mi dedi. Sevindim o zaman. Bende de mtfhr yi işaretlemiş zaten ama ayrıntılı bilgi alamadım. Çok kalabalıktı. Normalde (emin değilim ama) yumurta toplamadan sonra en geç. Bir kaç gündür bu konuda yazılanları okuyorum. Kimine tedavi öncesi de başlatmışlar bilmiyorum ki. Ama senin elinde kağıdın var, sana toplamadan sonra başlatır zannımca.

Pai o kadar mühim değil mi dedi. Sevindim o zaman. Bende de mtfhr yi işaretlemiş zaten ama ayrıntılı bilgi alamadım. Çok kalabalıktı. Normalde (emin değilim ama) yumurta toplamadan sonra en geç. Bir kaç gündür bu konuda yazılanları okuyorum. Kimine tedavi öncesi de başlatmışlar bilmiyorum ki. Ama senin elinde kağıdın var, sana toplamadan sonra başlatır zannımca.
canım ben naçizane bildiğimi soyleyeyım. mthrf olan gen vitaminlerle ilgili. vitaminler bebege pıhtılasmadan dolayı gıtmıyor ve bebek beslenemıyormus. bana derince egıtım arastırmadakı genetık doktoru boyle acıklamıstı.

canım ben naçizane bildiğimi soyleyeyım. mthrf olan gen vitaminlerle ilgili. vitaminler bebege pıhtılasmadan dolayı gıtmıyor ve bebek beslenemıyormus. bana derince egıtım arastırmadakı genetık doktoru boyle acıklamıstı.
Yaa, bana da aynı doktor sana bu durumda folik asit, b12, çinko takviyeler öneririm dedi. Emek bey de bu vitaminlerin aktif formu olan ımpryl önerim dedi. bebeğe vitamin gitmiyor pıhtılaşmadan bu şekilde bildiğim iyi oldu. Şimdi oturdu kafama. Sağolasın :KK58:

Yaa, bana da aynı doktor sana bu durumda folik asit, b12, çinko takviyeler öneririm dedi. Emek bey de bu vitaminlerin aktif formu olan ımpryl önerim dedi. bebeğe vitamin gitmiyor pıhtılaşmadan bu şekilde bildiğim iyi oldu. Şimdi oturdu kafama. Sağolasın :KK58:
evet evet aynen banada bu vıtamınlerı kullanmamı onermıstı ordakı doktor. emek bey de ımpryl vermıstı ustune :)

Bende katildim araniza mesajlarida baya okudum basindan beri bilgilendim sagolun..yeni basliyoruz bizde umuttepe seruvenine bakalim insallah olumlu olur herkez icin tabi...
hoşşşgeldinn canım.hayırlı olsun tedavın. ilk denemen sanırım.kac yıllık evlisin? sizin neden olmadı var mı sebep?

Size rapor sureciyle ilgili bisey soracaktim.sgk 900 is gunu derken ne demek istiyo yani biz baskasinin uzerinden bakilmissak kendimiz calisan degilsek olmayacak mi.eslerden birinin 900 is gunu hizmet bedeli olmasi yeterlimi.

X