Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

evet caım cok normal acık kırmızı kanama olması lazım. adetten bıraz daha yogu olabılır korkma. ama cok sıddetlenırse bekleme doktora gıt tamammı adet gıbı olsanda doktora gorunebılırsın bakar temızlenmıs mısın dıye.
Cnm dünden beri neler yaşadm şiddetli agrı oldu ölcem sandm acile gittik doktor dedi düşük yapcaksın ondan ağrın bak az kalmış dedi gösterdi keseyi sonra kalktım yürüyodum bi parça geldi pedime yatış yaptım bu arada kürtajiçin dayanamıyordum çünkü sonra o parcadan sonra agrım gitti ve saba baktılar yok kese düştü dedim ama parcaşar var dediler ve kürtaj oldum haber edeyim dedim iyiyim çok şükür şu anda dinleniyorum

Cnm dünden beri neler yaşadm şiddetli agrı oldu ölcem sandm acile gittik doktor dedi düşük yapcaksın ondan ağrın bak az kalmış dedi gösterdi keseyi sonra kalktım yürüyodum bi parça geldi pedime yatış yaptım bu arada kürtajiçin dayanamıyordum çünkü sonra o parcadan sonra agrım gitti ve saba baktılar yok kese düştü dedim ama parcaşar var dediler ve kürtaj oldum haber edeyim dedim iyiyim çok şükür şu anda dinleniyorum
canım benım kıyamam sana büyük gecmiş olsun.iyi etmişsin doktora gitmekle.kürtaj olunca parca kalmadıgından emin olmus oluyorsun. herkesın agrısı aynı olmuyor. cok siddetli olmus agrın.allahım tez zamanda mükafatını versın. gercektende aklım sendeydı . bugun bır kac kez gırıp baktım haber var mı dıye . sagol haber verdıgın ıcın. umuttepede mi kürtaj oldun.

Canim cok gecmis olsun Rabbim bir daha yaşatmasin insallah

canım benım kıyamam sana büyük gecmiş olsun.iyi etmişsin doktora gitmekle.kürtaj olunca parca kalmadıgından emin olmus oluyorsun. herkesın agrısı aynı olmuyor. cok siddetli olmus agrın.allahım tez zamanda mükafatını versın. gercektende aklım sendeydı . bugun bır kac kez gırıp baktım haber var mı dıye . sagol haber verdıgın ıcın. umuttepede mi kürtaj oldun.
Canmm benimm çok sagoll allah razı olsun geçti bitti çok şükür yok hayır burda evde sancılanınca doğumevine gittim ordada acil yatırdılar

Çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın. İnş artık rahmin eskisinden daha hazır bir şekilde bebişini bekliyordur.

Ya gercekmi bilmiyodum öle oldugunu nadip bundan sonrası bi iki ay koruncaz 3 ay gebe kalınmasın diyo verdikleri kagıtta
İşlem yaptıkları için korunun diyorlar doğru tabi, ama kaç kere rahim gebeliği tanıdı artık işler daha kolay örneğini anlattılar. Senin içinde daha olumlu günler gelecek inş Allah istesin yeterki.

Evet canım, beklemedeyim artık dondurma olup olamayacağı da çarşamba belli olacakmış. O anki telaştan soramadım nedenini.
canım hadı hayırlısıyla guzell sonuclar alırsın ınsallah. kac embrıyo transfer edıldı?. canım kalanlar eger 5. gune ulasırsa dondurulacaktır. ondan kesın konusmamıslardır.

canım hadı hayırlısıyla guzell sonuclar alırsın ınsallah. kac embrıyo transfer edıldı?. canım kalanlar eger 5. gune ulasırsa dondurulacaktır. ondan kesın konusmamıslardır.
İki transfer edildi, ikide geriye kaldı. İyi gibiymiş diğer ikiside, ee o zaman 3.gün dondursaydınız diyemedim :))) 5.güne kalır mı bende merak ediyorum.

Ben de ilac icmekten icim dışım ilac oldu. cok sıkıntı çekiyoruz karşılığını alalim insallah.9 gun geçmeyecek gibi geliyo tahlil için

X