Kan verdim iki üç gibi çıkacakmış çok umudum yok ama bakcaz artık kendimi çok kaptrmamak için olumsuza odakkandm
Hayır öyle düşünme vardır ınsallah nerde verdin kanKan verdim iki üç gibi çıkacakmış çok umudum yok ama bakcaz artık kendimi çok kaptrmamak için olumsuza odakkandm
Ben Sakaryadayım cnm burda verdim hastanedeHayır öyle düşünme vardır ınsallah nerde verdin kan
Baya uzaktan gidip gelmişsin umuttepeyeBen Sakaryadayım cnm burda verdim hastanede
Canım hayırlısıyla hamilesindir inşallah benim içime öyle doğuyor. Bence sonuc cıkmıstır baksana bilimoncicegi41 cnm kan verdim bn üç gibi falan çıkacakmış korkuyorum sonucu görmeye gayrlısı tabi kaçış yok mecbur öğrenmem lazım
Çok sevindim canim diyorum ya hep umutlu olmak gerek Rabbim kucagina almayı da nasip etsin insallahRabbim herkese basip etsin bu degeri bile görmek çok güzel inş kalp atışlarınıda duyarım
CAnımmm nem aldım sonucumu 75 çıktıCanım hayırlısıyla hamilesindir inşallah benim içime öyle doğuyor. Bence sonuc cıkmıstır baksana bi
Allah razı olsun inşallah sizinde en kusa zamanda olsun inşallah bol bol dua okudum sizede okuyayım inşallahÇok sevindim canim diyorum ya hep umutlu olmak gerek Rabbim kucagina almayı da nasip etsin insallah
Kuzummm biliyordummm çokkk sevindim gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsinCAnımmm nem aldım sonucumu 75 çıktı
ALlah razı olsun sizlerden de iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmediniz inş saglıkla ilerlerKuzummm biliyordummm çokkk sevindim gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
Allah razı olsun canımmHayırlı olsunnnnnn çokk sevindim cokkk
HAmileyimmmm 75 çıktı değerim o kadar ağladımki toparlanamadım hemen