Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşında dediği gibi iki günde bir tekrarla artısı önemli bildirdin mi dr sonucu ne soylediCanım nasılsınız bebişinle iyisinizdir inşallah şey sorcam sana ben kaç kere kan bercem yani 75 ilk değer cuma vercem bidaha Pazartesi vereyimmi
Ah canım ya nasıl anlıyorum seni bende kimyasal gebelik yaşadım ilk aldığımda sonucu çok ağlamıştım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinHAmileyimmmm 75 çıktı değerim o kadar ağladımki toparlanamadım hemen
Iyi diyelim iyi olalalim cnm 2 gunde 1 tekrarla 2 kati oldugu zamn hersey yolundadir stres yapma ve duzenli hayatina devam et bol bol ananas ye folikasidini duzenli kullan gerisi allahima emanetCanım nasılsınız bebişinle iyisinizdir inşallah şey sorcam sana ben kaç kere kan bercem yani 75 ilk değer cuma vercem bidaha Pazartesi vereyimmi
Bi kaç kez tekrarla testi kaç emriyo koydular senin isteğine birakiyorlarmiCanım nasılsınız bebişinle iyisinizdir inşallah şey sorcam sana ben kaç kere kan bercem yani 75 ilk değer cuma vercem bidaha Pazartesi vereyimmi
Cnm emek hoca yaşa bakmıyor ben 28 yaşındayım ama 2 tane konulduBen de cevap vereyim bu soruna evet 2 günde bir tekrarla. Kat kat artsın ınsallah değerin. Transferden sonra nelere dikkat ettin canım tavsiyelerin var mı bide iki embriyo mu transfer etti emek hoca. 35 yaş altına 2 tane koyulmuyor diye duydum da.
Çok iyiymiş ozaman bende 2 tane istiyorum raporum çıkısinda başlayım diye bekliyorum artık heycanlaCnm emek hoca yaşa bakmıyor ben 28 yaşındayım ama 2 tane konuldu
Cnm 28 yaşındayım 4 yumurta toplandı üçü döllendi ama bi tanesi iyi kaliteydi sonra biride iyileşmeye dönmüş ama embriyolog bunum kalitesinin iyi oldugunu ona gerek olmadıgını söledi bir koydular transferdn sonra ilk gün uzandım yani kalktım namaza falan yemege masaya oturdum ama ani hareket güç harcama vb bişe yapmadım rahat oldum aslında çok düşünüyodum ama vucudumu kasmadım hiç inş ilk denemede tutar tutmazsada ümid kesmek yok inşallahBen de cevap vereyim bu soruna evet 2 günde bir tekrarla. Kat kat artsın ınsallah değerin. Transferden sonra nelere dikkat ettin canım tavsiyelerin var mı bide iki embriyo mu transfer etti emek hoca. 35 yaş altına 2 tane koyulmuyor diye duydum da.
İnş yumurtaların kaliteli olur bol bol döllenir cnm o çok önemliymişÇok iyiymiş ozaman bende 2 tane istiyorum raporum çıkısinda başlayım diye bekliyorum artık heycanla
Bi kaç kez derken cuma ve Pazartesi versem yeter miBi kaç kez tekrarla testi kaç emriyo koydular senin isteğine birakiyorlarmi
Cnm ben keseyi gorene kadar vermistim emek hocaya bilgi ver o seni çağıracak zatenBi kaç kez derken cuma ve Pazartesi versem yeter mi
Neden keseyi gorene kadar dersen bagzi arkadaslarimda kimyasal oldu birkac tahlilden sonra degerler dusmeye basladi o yuzdenBi kaç kez derken cuma ve Pazartesi versem yeter mi
Anladım canım sağolCnm emek hoca yaşa bakmıyor ben 28 yaşındayım ama 2 tane konuldu
Çok tesekkur ederim. Inşallah keseyide görürsün değerinde artar canım.Cnm 28 yaşındayım 4 yumurta toplandı üçü döllendi ama bi tanesi iyi kaliteydi sonra biride iyileşmeye dönmüş ama embriyolog bunum kalitesinin iyi oldugunu ona gerek olmadıgını söledi bir koydular transferdn sonra ilk gün uzandım yani kalktım namaza falan yemege masaya oturdum ama ani hareket güç harcama vb bişe yapmadım rahat oldum aslında çok düşünüyodum ama vucudumu kasmadım hiç inş ilk denemede tutar tutmazsada ümid kesmek yok inşallah
Nasıl vereyim bilgi numarası yok ki vermediler bana bişeCnm ben keseyi gorene kadar vermistim emek hocaya bilgi ver o seni çağıracak zaten
Evet onu biliyorum çok okudum öle olan nasip bundan sonrasıNeden keseyi gorene kadar dersen bagzi arkadaslarimda kimyasal oldu birkac tahlilden sonra degerler dusmeye basladi o yuzden
Emek hocanın cep numarası yok mu sendeNasıl vereyim bilgi numarası yok ki vermediler bana bişe
Hayirli olsun canim once kalbini sonrada kokusunu duy insallahRabbim herkese basip etsin bu degeri bile görmek çok güzel inş kalp atışlarınıda duyarım