Allah razı olsun canım yaş kaç seninAnladım ınsallah tutunmuştur dualarım seninle .
Ne kadar sürede kasım sonuna gün verdiler acaba 1 2 ay ne akda sürüyor acaba yoğunmu sıra varmı acabaBiz de kasım sonundaki adetimle beraber başlayacağız tüpe . Çok korkuyorum süreçten. Yumurta toplama isleminden.
31 seninAllah razı olsun canım yaş kaç senin
Hemen çıkıyor rapor ilk adetinde de başlanıyor iğnelere. Tabi butun testler tahliller yapıldıysa eşinde ve sendeNe kadar sürede kasım sonuna gün verdiler acaba 1 2 ay ne akda sürüyor acaba yoğunmu sıra varmı acaba
Bizim 50 mılyon ama hareket azBirimizin düşük birimizin yüksek hay rabbim bize şifa versin inşallh eş problemi tüp bebekte çok önemli değil tabi azda olsa olması lazım kuzenimin 3 milyondu ve pozitif oldu transferi
Evet canım ben emek beye iki kere kontrol oldum.habire tahlil verdim hasimato başlangıcı olduğunu öğrendim..bakalim kasım afetiyle baslayabilirmiyim tedaviyeAnldım canım bizde tersten gitmişiz:)bende emek beye randevu alırsam iyi olcak seni muayene ettimi
Beraber başlarız belki ben de kasım sonu adet olucamEvet canım ben emek beye iki kere kontrol oldum.habire tahlil verdim hasimato başlangıcı olduğunu öğrendim..bakalim kasım afetiyle baslayabilirmiyim tedaviye
Inşallah canim sen muayene oldun mu ne aşamadasınBeraber başlarız belki ben de kasım sonu adet olucam
Adet olunca gitceksin canm üçüncü günü falan sonra rapor çıkcak ilaçlarını alıp kullancaksın yumurta gelişimine göre kaç gün sürerse benim galibabi 13 gün spnunda toplandı ağır büyüdü çünkü sonrada aldılar ertesi günde döllenme varmı yokmundiye arıyorsun sana transfer günü nasıl gelceni kaçta gelceni söylüyo sonra içine koyuyolar minikini 12 gün sonra da test günün oluyo bu kadar yaniNe kadar sürede kasım sonuna gün verdiler acaba 1 2 ay ne akda sürüyor acaba yoğunmu sıra varmı acaba
28 yaşındayım bende brnce sayınız güzel hateketede çok gerek olmuyo zaten laboratuvarda dölleniyo31 senin
Benim her şey tamam adet olunca gidicem sadeceInşallah canim sen muayene oldun mu ne aşamadasın
Inşallah canım ya28 yaşındayım bende brnce sayınız güzel hateketede çok gerek olmuyo zaten laboratuvarda dölleniyo
BENde zaten var haşimato ilaç kullanyrm inş cok aceleciyim ya sabırlanıyrm hepimze nasip etsn rabbimEvet canım ben emek beye iki kere kontrol oldum.habire tahlil verdim hasimato başlangıcı olduğunu öğrendim..bakalim kasım afetiyle baslayabilirmiyim tedaviye
Çok iyi ..hayırlısı bakalim bende baslayabilecekmiyimBenim her şey tamam adet olunca gidicem sadece
Ne kadar zamandır ilaç kullanıyorsun ben daha yeni başladımBENde zaten var haşimato ilaç kullanyrm inş cok aceleciyim ya sabırlanıyrm hepimze nasip etsn rabbim
Yaklaşk düzenli olarak 6aydır kullanyrm en son dahiliyr doktoru suan hamile kalsan bebekte sıkıntınolmaz değerler iyi dedi ama ölene kadar kullancam geçmeyen bir hastalkNe kadar zamandır ilaç kullanıyorsun ben daha yeni başladım