- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
canım ya catlatma ıgnenı yaptılar mı?Hadi inşallah hayırlı baber alırsın nasıl acı varmı benimde salı günü opum umuttepedesin dimi sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya catlatma ıgnenı yaptılar mı?Hadi inşallah hayırlı baber alırsın nasıl acı varmı benimde salı günü opum umuttepedesin dimi sende
Yok canım yarın 10 dan sonra burcam bencanım ya catlatma ıgnenı yaptılar mı?
ben pazartesı gıttıgımde ovıtrelleyı yanımda goturmem gerekıyor mu hemsıre bırsey soylemedıYok canım yarın 10 dan sonra burcam ben
ben pazartesı gıttıgımde ovıtrelleyı yanımda goturmem gerekıyor mu hemsıre bırsey soylemedı[/QUOTE
Yok canım götürme bozulur zaten onu sen evde vurcaksın
Ben donmuslarimi kullandigim için rahmi kalinlastirip transfer etti o kadar...sadece benden hic kan tahlili istemedi o hep kafama takıldı..Iyi ama bana yaramadı gibiMemnunmusuz acaba Eray beyden
Ben konak 'ta yaptiriyordum eray bey se oradaydı şimdi bıraktı orayı donmusun maliyeti 2 bin küsür düMerhaba fiyat olarak ne kadara maalmoldu acaba
Hayırlısı olsun sizin içinde çok kararsız kaldım kolay bir süreç olmadığını biliyorum birde şehir dışından gidip gelmek biraz zor olacakBen konak 'ta yaptiriyordum eray bey se oradaydı şimdi bıraktı orayı donmusun maliyeti 2 bin küsür dü
Sen nerede oturuyorsunHayırlısı olsun sizin içinde çok kararsız kaldım kolay bir süreç olmadığını biliyorum birde şehir dışından gidip gelmek biraz zor olacak
Sakarya’da oturuyorum en yakın İzmit benim icin hangi testleri istediSen nerede oturuyorsun
canım naptın haber aldın mı?
Canım ürolojiye randevu aldık hangisi denk geldiyse ona muayene olduk. Sanırım burak beydiKızlar hastanede hangi urologa muayene oldu eşleriniz genel randevuda isim vermiyorlar..bize metin çulha burak bey var ona gidin dedi
Harikaaa inşallah 5.güne gider hepsi neden taze transfer olmuyorsunEvet canım bugün alabildim, şuan 4 adet döllenmiş yumurtamız var çarşamba gününe kadar bekletecekler (5.günü) sonra dondurulacak umarım dayanabilirler
Bizde dr seçemedik Burak bey denk geldiKızlar hastanede hangi urologa muayene oldu eşleriniz genel randevuda isim vermiyorlar..bize metin çulha burak bey var ona gidin dedi
canım neyi merak edıyorsun bıldıgımce yardımcı olmaya calısayımBaşka Umuttepe’de Tedavi gören arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz
Emek hocaya nasıl randevu alıyoruz muayene ücreti 1 keremi ödeniyor yumurta takibi icin randevumu alıyoruz yoksa sabahtan gidip sirayami giriyoruz çok soru oldu amacanım neyi merak edıyorsun bıldıgımce yardımcı olmaya calısayım