Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Emek hocaya nasıl randevu alıyoruz muayene ücreti 1 keremi ödeniyor yumurta takibi icin randevumu alıyoruz yoksa sabahtan gidip sirayami giriyoruz çok soru oldu ama
emek hoca ya 2623037500 ı arayarak randevu alabılırsınız. ilk muayeneden sonra eger tüp bebege baslarda takıp hastası olursanız tekrar randevu almaz ve ucretı bır kere odemıs olursunuz. yumurta takıbı hıc yaptırmadım. ama tahmınım ılk muayenede yumurta takıbıne karar verırse ve sıze sabah gel derse o zaman bırdaha randevu almıyorsunuz.
estafirullah sor canım bende sora sora öğrendım :)

emek hoca ya 2623037500 ı arayarak randevu alabılırsınız. ilk muayeneden sonra eger tüp bebege baslarda takıp hastası olursanız tekrar randevu almaz ve ucretı bır kere odemıs olursunuz. yumurta takıbı hıc yaptırmadım. ama tahmınım ılk muayenede yumurta takıbıne karar verırse ve sıze sabah gel derse o zaman bırdaha randevu almıyorsunuz.
estafirullah sor canım bende sora sora öğrendım :)
Çok teşekkür ederim canım henüz raporlarımı toplayamadı sanırım Umuttepe’de yaptıracağım

20181022_231956.jpg kızlar tahlil sonuçlarım anlayasınız varmi yuksek cikanlari

Hiç böyle bir hastalıktan haberdar değilim sonradan olabiliyor mu...Perşembe gösterebilecem nasil dayancam
canım bende burda öğrenmiştim. hamile kalmayıda engelliyor. hıc cocugun varmı. hıc endıse etme korkulacak bırsy değil. genetikde olabılıyor. sonradan da olabılıyor.

canım bende burda öğrenmiştim. hamile kalmayıda engelliyor. hıc cocugun varmı. hıc endıse etme korkulacak bırsy değil. genetikde olabılıyor. sonradan da olabılıyor.
Yok canim kayibim var oda tup bebekti ...ozel hastanede neden bu denli inceleme yapilmiyorki boşuna mı uğraşmışım daha önceden bilseydik tedavisine daha erken baslardim dr gorusene kadar rahat olamicam

Yok canim kayibim var oda tup bebekti ...ozel hastanede neden bu denli inceleme yapilmiyorki boşuna mı uğraşmışım daha önceden bilseydik tedavisine daha erken baslardim dr gorusene kadar rahat olamicam
ne zaman doktorla görüşeceksin. belki baska sebeplerden yükselmiştir o iki tahlilin. du bakalım canım.

Perşembe görüscem aklimdan çıkmıyo tedavim uzarsa diye....Perşembe kacta orda olacaksın kacta opun yakalarımıza kırmızı gül takarız bu defa:halay:
A anneveoglusu bılır tedavın uzarmı uzamaz mı dıye. o görünce yazar şimdi. internete bı bak canım düşük nedenıde bu olabılır. beni persembe 10 da alcaklar sanırım opuya.:)) takalım gülleri

A anneveoglusu bılır tedavın uzarmı uzamaz mı dıye. o görünce yazar şimdi. internete bı bak canım düşük nedenıde bu olabılır. beni persembe 10 da alcaklar sanırım opuya.:)) takalım gülleri
Tm canim...taman kiz takalım gülleri 10 kadar oralarda olurum bir ihtimal...şimdi ben en erken kaçta orda olsam tahlilleri gosterebilirim

Tm canim...taman kiz takalım gülleri 10 kadar oralarda olurum bir ihtimal...şimdi ben en erken kaçta orda olsam tahlilleri gosterebilirim
canım sadece tahlil göstermek için mi geleceksin? 8 de sekreterler sıra vermeye baslıyormus. 11.30 a kadar sıra verıyorlar. erken gelirsen erken sıra alırsın. 9 u geçirme bence

X