- 14 Ocak 2015
- 368
- 321
- 38
Neden dinlendir memi olacak
Evet maalesef pko var bende daha toplama olmadan önce dondurulacağını söylemişti emek hoca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden dinlendir memi olacak
Canım internette bu bilgiyi edindim ama hangş siteydi hatırlamıyorumEminmisin ben onu yumurta çatlatmak için biliyorum
Belki ben yanlısımdır ama pregly ve oviteral onları çatlatici igne diye hatirliyirumCanım internette bu bilgiyi edindim ama hangş siteydi hatırlamıyorum
Hayırlısı olsun insallah bol ve kaliteli olurlarEvet maalesef pko var bende daha toplama olmadan önce dondurulacağını söylemişti emek hoca
Amh bilmiyorum ama bende kurtajlardan sonra aynı senin gibiyim zar-zor oluyorum leke geliyo bazen çamur gibi cok korkmuştum kurtajlardan sonra yapışıklık oluyo diye eray beye söyledim oda rahme baktı kamerayla yok bişey dedi 1 seneyi geçti hala ayniYazdıklarınızı okuyorum arkadaşlar, okuyup öğreniyorum sayenizde, bende nihayet ptesi günü emek hocaya muayene olabileceğim çarş günü de konrad'da hsg çekimi yaptıracağım. Ama kalp atışlarım hızlanıyor düşündükçe emek hoca ne diyecek diye. Amh 0,62 adetlerim 22 günde bir olmaya başladı. İki gün zar zor kanama oluyor. Yumurta desen 10.günde 15 mm iken çatlıyor.. Tuhaf bir durumun içindeyim bir yıldır. Bu arada bu tuhaflıkları 30 yaşımda yaşıyorum. Menapoza girmeden bir meleğe kavuşurum inşallah. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Amh bilmiyorum ama bende kurtajlardan sonra aynı senin gibiyim zar-zor oluyorum leke geliyo bazen çamur gibi cok korkmuştum kurtajlardan sonra yapışıklık oluyo diye eray beye söyledim oda rahme baktı kamerayla yok bişey dedi 1 seneyi geçti hala ayni
Emek bey bana da kürtaj inceltir demiştiEvet rahim duvarı inceliği de sebep oluyor bu duruma, ki ne kürtaj geçmişim ne de doğum kontrol hapı içme geçmişim olmadığı halde ince. Yumurtlama Dönemi 6 6,5 mm arası oldukça ince demişti dr. Eskiden kahve çamursu akıntı bilmezdim. Şimdi adetim başlamadan üç gün önce ve sonra böyle oluyor. Önceki drlar erken menapoz belirtisi olabilir demişti. Bilmediğim daha başka sorunlarım da var mı acaba.
Doğrudur bendeki incelik içinde kürtaj sorusunu sormuşlardı. Bir de bu ay o kadar nar suyu içtim rahmi kalınlaştıyor diye ama nafile. Onuda nerden anlıyorum afedersiniz mevcut kanamada hiç parçacık göremiyorum. Yine bir yıl öncesi parçalar görürdüm artık öyle bir şey söz konusu değil, sende nasıl peki hiç pıhtı gibi parçacık görebiliyor musun?Emek bey bana da kürtaj inceltir demişti
Ben de iki kürtaj geçirdim son transferim 7 ile oldu günde 6 tane estrofem iciyirdum
Merhaba adet kanamalarımda bu yaklaşık 2 adettir pıhtılı hafif parçacık gibi geliyor bu iyi bişeymi kötü bişeymi acabaDoğrudur bendeki incelik içinde kürtaj sorusunu sormuşlardı. Bir de bu ay o kadar nar suyu içtim rahmi kalınlaştıyor diye ama nafile. Onuda nerden anlıyorum afedersiniz mevcut kanamada hiç parçacık göremiyorum. Yine bir yıl öncesi parçalar görürdüm artık öyle bir şey söz konusu değil, sende nasıl peki hiç pıhtı gibi parçacık görebiliyor musun?
çok emin olmamakla beraber bence iyi bir şey. Çünkü benim rahim incelmesi problemim başladığında pıhtı-parça görme olayım da bitmişti. Sanırım dökülen rahim duvarım çok inceydi.Merhaba adet kanamalarımda bu yaklaşık 2 adettir pıhtılı hafif parçacık gibi geliyor bu iyi bişeymi kötü bişeymi acaba
Hayır ben azcik kan görsem adet oldum diyom hep leke geliyoDoğrudur bendeki incelik içinde kürtaj sorusunu sormuşlardı. Bir de bu ay o kadar nar suyu içtim rahmi kalınlaştıyor diye ama nafile. Onuda nerden anlıyorum afedersiniz mevcut kanamada hiç parçacık göremiyorum. Yine bir yıl öncesi parçalar görürdüm artık öyle bir şey söz konusu değil, sende nasıl peki hiç pıhtı gibi parçacık görebiliyor musun?
Çok önceden benimde az pintili olur du bence de iyi rahim yeterince kalınlığa ulaşıp dokuluyorMerhaba adet kanamalarımda bu yaklaşık 2 adettir pıhtılı hafif parçacık gibi geliyor bu iyi bişeymi kötü bişeymi acaba
Ben son iki dönmüş embriyomu eray bey koydu..Evet medical parkta şuanMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için rapor aşamasındayım raporumu Umuttepe’de çıkarıyorum Sakarya’dan gidip geliyorum 3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite 2 kere aşılama oldum biri kimyasal diğeri negatif rapordan sonra dr konusunda kararsizim Eray hocayla emek hoca arasında Eray hocaya giden oldumu acaba medical parkta sanırım
Merhaba fiyat olarak ne kadara maalmoldu acabaBen son iki dönmüş embriyomu eray bey koydu..Evet medical parkta şuan
Memnunmusuz acaba Eray beydenBen son iki dönmüş embriyomu eray bey koydu..Evet medical parkta şuan
canım o siteyi buldum dur ekliyorumBelki ben yanlısımdır ama pregly ve oviteral onları çatlatici igne diye hatirliyirum
canım naptın haber aldın mı?Teşekkür ederim yarın arayıp bilgi alıcam, şuan sürpriz