Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kısa boylu kusa siyah saçlı kovurcık olan nazan hemşireymiş çok iyiler hepsi
aa evet cok tatlı bır kadın :) banada o tarif etmişti. kuzum senın catlatma ıgnen ne zaman olacak? ben bugun anestezı ısını hallettım. 2 dakka sürdü. hıc bıse y yapmadı adam.(bıseye alerjın varmı? ılac kukllanıyor musun. sürkli bır hastalıgın varmı vs bıseyler sordu). form doldurdu yolladı .

İnşallah senin ne olmuştu boş mu çıktı yoksa
kuzum hıc endıse etme yumurtalardan dolayı. ovıtrelleyı vurmalarındakı maksat yumurtaları catlatmak değil yumurtaların olgıunlasmasını saglamakmıs. yani küçük diye düşündüklerin olgunlasıp sana en tatlı bebek olarak dönebilir :)))))

kuzum hıc endıse etme yumurtalardan dolayı. ovıtrelleyı vurmalarındakı maksat yumurtaları catlatmak değil yumurtaların olgıunlasmasını saglamakmıs. yani küçük diye düşündüklerin olgunlasıp sana en tatlı bebek olarak dönebilir :)))))
Eminmisin ben onu yumurta çatlatmak için biliyorum

Evet kaldım ikizlere ama 16 haftalık kaybettim..sonra kalan iki embriyodan da biri tuttu 10 haftalık kalbı durdu
Ahh kuzum bayada tutunmuşlar sana nasıl neden olmuyo acaba hiçbişe granti değil işte rabbim ol diyip olcak genetik bakıldı mı embriyolara emek hocada mısın sende bide yaş ve amh kaç senin çok sordum kusra bakma

Hadi inşallah hayırlı baber alırsın nasıl acı varmı benimde salı günü opum umuttepedesin dimi sende

Evet canım Umuttepedayim. Buarada korkarak gitmiştim ama korktuğum gibi olmadı hatta çok rahatım şuan şükürler olsun. Benim ilk denemem 2 ay öncesi opu yapılamadan ameliyat olmak zorunda kaldım iğneler yumurtalıklarımı aşırı uyardı ve torsiyon gerçekleşti yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyodum

Evet canım Umuttepedayim. Buarada korkarak gitmiştim ama korktuğum gibi olmadı hatta çok rahatım şuan şükürler olsun. Benim ilk denemem 2 ay öncesi opu yapılamadan ameliyat olmak zorunda kaldım iğneler yumurtalıklarımı aşırı uyardı ve torsiyon gerçekleşti yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyodum
Benimde ilk canım korkma inş bişe çıkmaz dinlen güzelce bol bol dua et tesbih çek bundan sonrası teslimiyet inşallah

Ahh kuzum bayada tutunmuşlar sana nasıl neden olmuyo acaba hiçbişe granti değil işte rabbim ol diyip olcak genetik bakıldı mı embriyolara emek hocada mısın sende bide yaş ve amh kaç senin çok sordum kusra bakma
Emriyolara genetik yapılmadı...sonradan bebeğe genetik yapıldı bisry çıkmadı.. Evet emek hocanın hastasiyim bir kez görüştüm adetin 3 günü tahlil vercem sonra bakcazyas 37 oldum amh hic bilmiyom onuda vercem adetin 3.gunu

X