Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım bende ilk randevumu adete denk getirememiştim normal günde gidip görüştüm sonra doktor söylüyo sana zatenKızlar ben şimdi randevu almak istesem adetten olmadan once alsam gitsem görürsem olur mu
Tedaviye baslayinca sizede verir cnmTelefonunumu verdi sana canım herkese veriyomu acaba bilgin var mu
Sen isini garantiye al adetine bir hafta kala git bence emek hoca cogu hastasna adete 1 hafta kala basliyoKızlar ben şimdi randevu almak istesem adetten olmadan once alsam gitsem görürsem olur mu
Ay ben aklıma ne gelse sorarım herhalde engel olamam Bana adetli gel dedi acaba nedenki?? bişe daha sorcam kan sonucuma bakmak istiyorum netten ama hasta no diyor nerde yazıyo hasta no filan acabaTedaviye baslayinca sizede verir cnm
:)) cok şirinsin. sana adetli gel dedi cunku hormon tahlilleri yapacak. ona gorede tedavını planlayacak. hasta no hıcbıryerde yazmaz. umuttepeyi arayıp öğrenmen lazım. şimdi bile arayıp öğrenebilirsin.Ay ben aklıma ne gelse sorarım herhalde engel olamam Bana adetli gel dedi acaba nedenki?? bişe daha sorcam kan sonucuma bakmak istiyorum netten ama hasta no diyor nerde yazıyo hasta no filan acaba
bana tekrar tahlil yapcakmı bilmiyorum ama evraklarımıda getir dedi rapor çıkcak o gün başlıycaz dedi artık bi ay daha uzamaz inşallah yaa:)) cok şirinsin. sana adetli gel dedi cunku hormon tahlilleri yapacak. ona gorede tedavını planlayacak. hasta no hıcbıryerde yazmaz. umuttepeyi arayıp öğrenmen lazım. şimdi bile arayıp öğrenebilirsin.
hım o zaman tahlil yapmaz canım direk baslar sanırımbana tekrar tahlil yapcakmı bilmiyorum ama evraklarımıda getir dedi rapor çıkcak o gün başlıycaz dedi artık bi ay daha uzamaz inşallah yaa
Stresten erken adet oldum zaten daha ilk görüşmede etkilendim bu tüp işlerinden henüz normale dönmedi akontım inşallah normale dönerimdehım o zaman tahlil yapmaz canım direk baslar sanırım
Canm tup bebek bolumunde sekreterler varya ordan alabilirsn ben ordan aldmAy ben aklıma ne gelse sorarım herhalde engel olamam Bana adetli gel dedi acaba nedenki?? bişe daha sorcam kan sonucuma bakmak istiyorum netten ama hasta no diyor nerde yazıyo hasta no filan acaba
Stres yapma kız sen simdi boyleysen transferden sonra napcan tuttumu tutmadmı diyeStresten erken adet oldum zaten daha ilk görüşmede etkilendim bu tüp işlerinden henüz normale dönmedi akontım inşallah normale dönerimde
Adetli gel demesinin sebebi rahim agzina bakiyo temizmi diye bide kist varmi tup bebek ilaclarina hazirmi diye bakiyo o kadarAy ben aklıma ne gelse sorarım herhalde engel olamam Bana adetli gel dedi acaba nedenki?? bişe daha sorcam kan sonucuma bakmak istiyorum netten ama hasta no diyor nerde yazıyo hasta no filan acaba
İnsallah canim turp gibi olsun bebisinKızlar bende yarin umuttepedeyim 2li testimi orda yaptircam insallah bebegimin saglikli haberini alirm sizde bol bol dua edin
İnsallah canim turp gibi olsun bebisin
Canım bişey sorcam doğuma falan giriyomu emek hoca yoksa bı sure takipten sonra başka Dr. Mi yönlendiriyor bu konuda hiç bilgin varmiNormalde tup doktorlari pozitif sonuc olunca kalp atisini duyduktan sonra hastayi baska dr yonlendiriyor ama emek hoca beni hala birakmadi 2li testi de gorcem dedi ve hala kendisiyle tlf da gorusuyoruz gercekten cok ilgili doktor
Hayir cnm emek hoca kalp artışından sonra baska dr yönlendiriyorCanım bişey sorcam doğuma falan giriyomu emek hoca yoksa bı sure takipten sonra başka Dr. Mi yönlendiriyor bu konuda hiç bilgin varmi