- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Cnm mrb aramza hsgldn öncelikle sunu soyleyim ben raporu bu kadar beklemedm evrakları teslim ettiğim gün aldm diye hatırlıyorum tedaviye gelince adete 1 hafta kala basladm lucrin diye igne verdi daha sonra adetin başladığı 3 gun gonolf basladm ve birkaçgün arayla çağırdılar yumurtalar belli ölçüye gelince çağırdılar toplama işlemi oldu ve 4. gun sonra transferm oldu bu süreç 20 gun falan sürüyorMerhabalar hanımlar 10 eylülde evraklarımı teslim ettim heyete sunulacak rapor çıkacak özge hanım hazrladı dosyamızı . Beklemek okdr zor ki çok yoruldum artık .rapor çıktıktan sonra mesajla haber vereceklermiş . Daha sonrasında adetin 2,3 veya 4.cü günü tedaviye başlıcaz dediler.
Benim sorum size bu süreç kaç gün sürüyor ? Bir ay içersinde bitiyor mu herşey . Yani bu aşamaları geçen biri biraz içimi rahatlacak bi mesaj yazarsa çok memnun olurum şimdidem teşekkür ederim..
canım benim çok teşekkür ederim inşaAllah herkese göre aynıdır çok kısa süre içinde olmuş . 3 gün kaldı hala haber yok bekliyorum . Hayırlısı . kusura bkmazsan bişey daha soracağım toplam nekdr ücret ödedin yani ne için ücret istediler ?Merhaba kisiye gore degisiyormu bilmiyorum ama benim adetin 3. Gunu basladi ignelerim 10 gun surdu 11. Gun yumurta toplama islemi oldu 3 gun sonrada transferim oldu ve 12 gun sonra test yap dediler bu sekilde oldu tedavi.hayirli olsun canim
canım çok teşekkür ederim ilgin için . Heyet okdr çabuk rapor nasıl verdi sana ona şaşırdım sadece bakalım benim sürecim nasıl olacak . K kleopatra41 de sordum sanada sorsym kusura bkmazsan ücret olarak nekdar ödedin herşeye. ?Cnm mrb aramza hsgldn öncelikle sunu soyleyim ben raporu bu kadar beklemedm evrakları teslim ettiğim gün aldm diye hatırlıyorum tedaviye gelince adete 1 hafta kala basladm lucrin diye igne verdi daha sonra adetin başladığı 3 gun gonolf basladm ve birkaçgün arayla çağırdılar yumurtalar belli ölçüye gelince çağırdılar toplama işlemi oldu ve 4. gun sonra transferm oldu bu süreç 20 gun falan sürüyor
Ben izmitte ozel hastanede yaptirdim 3.100 hastaneye ilaclara da 1.000₺ odemistim simdi zam gelmis benimde raporumu hemen vermislerdi evraklarimi teslim edince.gecen hafta ordaydim fotograf cekmistim ekliyorum ucretlere bakarsin canimcanım benim çok teşekkür ederim inşaAllah herkese göre aynıdır çok kısa süre içinde olmuş . 3 gün kaldı hala haber yok bekliyorum . Hayırlısı . kusura bkmazsan bişey daha soracağım toplam nekdr ücret ödedin yani ne için ücret istediler ?
Kızlar bugün umuttepedeydim eşim için gitmiştik tüp bölümüne gittim doktor istemişti bikaç test anamm ne göreyimm tıklım tıklım ben muayeneye gittiğimde kimse yoktu nerdeysr sabahları hep böyle mi oluyor varmı sakin bi saati acaba ilk adetimle gitcem bende şimdimden sorayım sizlere bi kolayı var mu G Gel artikk
Kuzum kisiye gore ilac ucreti degisiyor şöyle benden istedileri ilaci senden istemeye bilir ben ortalama 2000tl verdm bide benim yol da vardı 1000 e yakin yola verdm bu arada transferden sonrada ilac kullaniyorsun o dahil degilcanım çok teşekkür ederim ilgin için . Heyet okdr çabuk rapor nasıl verdi sana ona şaşırdım sadece bakalım benim sürecim nasıl olacak . K kleopatra41 de sordum sanada sorsym kusura bkmazsan ücret olarak nekdar ödedin herşeye. ?
Bende öle yapayım inşallah canım 7 bucukta orda olayım bide hani sen demişsinya hep beraber transfere alınıyo diye orda krışıklık olmuyo dimi yumurtalar spermler falann aklına düşüyo insanınKızlar benden size tavsiye tedaviye baslagnz zaman sabahlari 07:30 gibi hastnede olmalsniz ki erken muayene olmaniz icin çünkü sira aliyorsn
Hoşgeldin canım bende yeniyim emek hocanın hastasıyım internette bende denk gelemedim telefonla alıyorsun emek hocayaHep sizden emek beyi duydum ama intenet sitesine giriyorum emek beyin adi yok
Canm o senin dedigin ozel hastanelerde bile oluyor tv izledim bilindik insanlarin milyarlar harcadigi hastahanede oluyor ben asla boyle bisey olmaz diyemem ama hemsireler ozenle dikkat ediyorlar ve transfer yapılacağı zamn eşinin ismini senin ismini teyit ediyorlar bunu biliyormBende öle yapayım inşallah canım 7 bucukta orda olayım bide hani sen demişsinya hep beraber transfere alınıyo diye orda krışıklık olmuyo dimi yumurtalar spermler falann aklına düşüyo insanın
Hep sizden emek beyi duydum ama intenet sitesine giriyorum emek
Canmm daha onceden tup bölümünde 2 prof dr vardi 1 tanesi başka hastneye gidince emek hoca tek kaldi o yuzden fazla yogun olmamasi icin netten kaldirmislar
Canim hepimizi ayni anda transfer yapmiyor tabikide sirayla giriyorsun ismini soyluyorsun ina gore embriyolok doloptn cikariyor yaniBende öle yapayım inşallah canım 7 bucukta orda olayım bide hani sen demişsinya hep beraber transfere alınıyo diye orda krışıklık olmuyo dimi yumurtalar spermler falann aklına düşüyo insanın
Ayyyyy canm doktorum benimmmmmBugun randevu oldum Emek beye,daha once hic boyle bir dr gormemistim.kac dr gezdim ama cimbizla didik didik etti tahlillerimizi ve esimin sperm sayisida az hormonlarida yuksek fsh ve prolaktin.bunlar once dusurulcek urolojiye yonlendirdi ilk bakan uroloji hic dememisti ve diger kadin dr lari.sartlari uygun hale getirip 3-4 ay esin tedavi olduktan sonra tup yapicaz dedi daha oncekiler hep oyalamis beni.Emek bey gercekten ses tonu sabri ilgisi yaklasimi cozume odakli olmasi harika bir dr mus
Gitmeden once cep telimde notlara sorularimi hazirladim sorarim diye hic gerek kalmadi ki.hastayi hastadan daha cok dusunen bir doktor resmen.daha erken gitseymisim keskeNormalde tup doktorlari pozitif sonuc olunca kalp atisini duyduktan sonra hastayi baska dr yonlendiriyor ama emek hoca beni hala birakmadi 2li testi de gorcem dedi ve hala kendisiyle tlf da gorusuyoruz gercekten cok ilgili doktor
Teyit etmesi çok güzel en azından emin olursun barkoddaki isimler kontrol ediliyorsaCanim hepimizi ayni anda transfer yapmiyor tabikide sirayla giriyorsun ismini soyluyorsun ina gore embriyolok doloptn cikariyor yani
Telefonunumu verdi sana canım herkese veriyomu acaba bilgin var muNormalde tup doktorlari pozitif sonuc olunca kalp atisini duyduktan sonra hastayi baska dr yonlendiriyor ama emek hoca beni hala birakmadi 2li testi de gorcem dedi ve hala kendisiyle tlf da gorusuyoruz gercekten cok ilgili doktor