- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Emek hoca mı dediBende almiycam cnm ama size sorayım dedim bana biosteron imprly ve prowomen k kullann dedi
Evet bana biosteron ve prowomen al dedi bendede imrly var dedim onuda kullan dediEmek hoca mı dedi
Yok cnm vermedi sende varmı telefonuEmek hoca tlf verdi mi size
Ne kadar erken oldn ki cnmErken adet oldum diye yumurtalıklarda bozulma olmaz dimi
25 agustos ilk adetim ikincide 10 eylül arada16 gün var işteNe kadar erken oldn ki cnm
Sen baya erken olmuşsun canm ya normaldede boyle düzensiz mi olursn25 agustos ilk adetim ikincide 10 eylül arada16 gün var işte
Yok canım benim şaşmaz hiç hep 28 de bir olurum bazen bi iki gün gecikirdi ama bu farklı oldu yani hayırlısı diyorum artık çok da yoğun geliyo az falan da değil yaniSen baya erken olmuşsun canm ya normaldede boyle düzensiz mi olursn
Hadiya dr sorun yok dediyse normal demek ki sıkma canınıYok canım benim şaşmaz hiç hep 28 de bir olurum bazen bi iki gün gecikirdi ama bu farklı oldu yani hayırlısı diyorum artık çok da yoğun geliyo az falan da değil yani
Kanama çok olunca biraz gerildim ama şindi çok şükür azaldı gibi bi yöndende iyi oldu erken olmam ekim adetinde gidebilcem hemen bişe çıkmazsa başlıcak emek hoca tüp bebeğeHadiya dr sorun yok dediyse normal demek ki sıkma canını
Insallah cnm hakkinda hayırlısı olsnKanama çok olunca biraz gerildim ama şindi çok şükür azaldı gibi bi yöndende iyi oldu erken olmam ekim adetinde gidebilcem hemen bişe çıkmazsa başlıcak emek hoca tüp bebeğe
Amin cnm inşallah senin kaç yumurtan olmuştu iğnelerleInsallah cnm hakkinda hayırlısı olsn
CAnım bende başlıycam tedaviye ilk olarak senin eşinin güncel tüm testleri rşinin ordaki ürolojiye gidip ordaki doktora muayene olması gerek onay için de gerekli bu bide evraklar var tabiMerhaba hanimlar
Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.ilk denemem temmuz ayinda oldu sonuc negatif.buay yine deniycez adetim 18 eylul ama ilac raporu tekrar almam gerekiyormus umuttepeden.ben ilkini ozelde yaptirdim ilac raporum 14 mayista bitti suresi tekrar ilac raporu icin neler istiyorlar bilginiz varmi?
Cnm 15 yumurtam oldu 13 tanesi döllendiAmin cnm inşallah senin kaç yumurtan olmuştu iğnelerle
Ooo maşallah ne cokmuş klomen kullanmışmıydın tüp bebekten önceCnm 15 yumurtam oldu 13 tanesi döllendi
Asilamada kullandm bu kadar olmadi 3 yada 4 tane olması lazm gonolf en iyi kaliteli yumurtlama ignesiOoo maşallah ne cokmuş klomen kullanmışmıydın tüp bebekten önce
Tup bebekte de gonolf kullanılıyorAsilamada kullandm bu kadar olmadi 3 yada 4 tane olması lazm gonolf en iyi kaliteli yumurtlama ignesi
O kadar araştırıyorum ki artık ezberledim iğneleri benim klomenle 2 yumurtam oluyodu bununlada 4 5 olur dimii emek hoca 2 3 olur dedi de aklımda kaldı hala aslında takılmamam lazım ama işte sürekli düşünüyomTup bebekte de gonolf kullanılıyor