- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Amin canm inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah, Rabbim çok bekletmeden sağlıkla kucaklarımızı doldursun
Kızlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım.kısaca serüvenimden bahsetmek istiyorum. 28 yaşındayım. İlk evliliğimde 2 gebelik yaşadım. İkisi de anormal oldu genetik olarak. birini ölü doğurdum diğerini kürtaj oldum. O kürtajlardan rahmim yapışmış. 2. Evliliğimde hamilelik olmayınca rahim filmi çekildik ve bu şekilde öğrendik yapışıklığı. 2 kere ameliyat oldum. Hala gebelik olmadı. Umuttepe’ye başvurdum. Amh 0.50 çıktı. Diğer hormonlar normal. Çikolata kistim var. Şimdi merak ettiğim şu
Bana rapor verirler mi ? 1 yıllık evliyim.
Rapor ne kadar sürede çıkıyor ?
Rapor kaç ay geçerli ?
Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Acaba hangi doktora gidiyorsunuz sizde mi emek beyeHoşgeldin canm hayırlı olsun inşallah
Bende polip ameliyatı olucam bu ay regl de gidip gün alicam bana ameliyat sonrası direk tüp bebek dendi
Bizde eş kaynakli rahatsızliktan tüp Bebek denildi
Kadn doğum 3 ten doktorun hazırladığı ve diğer istenen belgeleri tamamlayıp vermiştim tüp bebk merkezine 1 hafta içinde aradılar beni tüp bebek doktorru ile görüştük muane oldum eşimle bana takviyeler verdi
Onları kullaniyoruz şimdi
Çocuk sahibi olana kadar kullancakmisiz
Evet canim yarın hastaneye yatış yapicamAcaba hangi doktora gidiyorsunuz sizde mi emek beye
Ben Özge senem hanima gidiyorum ancak adetim bitti dün sadece bir günü varmış ameliyat tarihi olarak o da neredeyse 15 gün sonra galiba diğer aya kalicak çünkü adet bitiminden 10 gun sonra yapılabiliyor ama ne kadar erken tabi o kadar iyi anlamadım galiba safece Özge hanımda böyle ayda bir kere ameliyat günü varmışEvet canim yarın hastaneye yatış yapicam
Cuma günü emek bey yapcak ameliyati
Ben Özge senem hanima gidiyorum ancak adetim bitti dün sadece bir günü varmış ameliyat tarihi olarak o da neredeyse 15 gün sonra galiba diğer aya kalicak çünkü adet bitiminden 10 gun sonra yapılabiliyor ama ne kadar erken tabi o kadar iyi anlamadım galiba safece Özge hanımda böyle ayda bir kere ameliyat günü varmış
Sana da çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tüm islemlerinizi kolay etsin. Evladınızi sağ salim kucağiniza almayı nasip etsinHiç bı bilgim yok canim inan ki
Bana adetin ikinci günü gel dedi emek bey asistanı bende pazatyesi gittim
Asistanı açıkladı bizi yonlendirdi
Sana da geçmiş olsun canım
Ameliyat sonrası da tüp bebk tedaviisine baslicaz
İnşaallah canım çok teşekkür ederimSana da çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tüm islemlerinizi kolay etsin. Evladınızi sağ salim kucağiniza almayı nasip etsin
Çok sevindim cnm bende histereskopi oldum 10 undaBen Emek Hocaya gittim. 2 aşılama tutmadı. İlk tüp bebek denememizde çok şükür pozitifi gördük. Kalp atışlarını da duyduk. 6+4 deyiz. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hakkınızda hayırlısı olsun. 4 yıldan sonra ilk kez pozitifi gördük biz. Gerçekten insan tüm yaşadıklarını unutuyor. İnşallah en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyu.Çok sevindim cnm bende histereskopi oldum 10 unda
Kontrole gidicem ama Ocak için randevu daha açılmamis bizde ya bu ay dedik ama bu ay olmaz gibi Şubat Mart tüp bebek denicez inşallah
Umarım çok sağol dualarında beni de unutma ismim Tuba ilk tedavim olcak benim hiç hamilelik olmadı. 9 senedir evliyim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kardeşimHakkınızda hayırlısı olsun. 4 yıldan sonra ilk kez pozitifi gördük biz. Gerçekten insan tüm yaşadıklarını unutuyor. İnşallah en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyu.
Merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama Yine de sormak istedim bende Umuttepe de ikinci transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo devletin tanıdığı haktan düşmüyor mu yani bu işlem yani 2 hakkım daha mı varMerak eden olur belki, bende bugün öğrendim. 2.transferiniz eğer dondurulmuş embriyo transferi ise devletten aldığınız rapor kullanılmıyor. Devletin tanıdığı 3 hak içinden de düşmemiş oluyor yani.
Özel Kocaeli Hastanesi dondurulmuş embriyo 2.transfer için talep edilen ücrette 4,500 tl
Rahim hazırlığı yapılıyor adetin 3.gününde kontrole çağırmıştı doktor daha sonra doğal siklus u bekledik Yani rahim kendi hazırlığını yapılması beklendi transferden 3 gün önce de bi kaç ilaç kullandım sadeceMrb dondurulmuş embriyo transferi sürecinden bahsedermsiniz bnde bidahaki ay gtcm
Nasıl randevu alıp gttiniz bnde dondurulmus embriyolarimi transfer için git