Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

27 Ağustos 2020 de çekildim hsg sorun yok gözüktü yine isterlermi
İstemezler o filmin 5 yıl geçerliliği var bundan sonra ki surecimiz dosya hazırlamak olacak dosyaniz hazir olduğunda tüp Bebek bölümüne teslim edip rapor hakkınız varsa rapor cikartmak için bekleyeceksiniz yaklasik 2 aya arıyorlar ondan sonra raporunuz cikiyor eğer erkek faktörü varsa aşılama gerek duymadan direk tüp Bebek eğer aşılama ya uygunsa önce aşılama

Erkek faktörlü bizi prof Cüneyd hoca direk tüp bebek dedi tüp bebege yönlendirdi belgeler çok zorlu mu acaba 2 ay mı neyse biraz daha bekleriz ne yapalım hakkımız var ilk defa başvuru yapıyoruz çünkü 9 senelik evliyiz

Sizi de yoruyorum kusur bakmayin lütfen heyecanima verin

Hiç sorun değil bu heyecanı bende yaşadım insan paylaşmak bilgilenmek istiyor çok doğal inşallah Allah in izniyle pozitif ide görmeyi nasip eder
Amin amin inşallah ya yarın belgeleri verseler de toparlasam neyse o belgeler süreç baslasa çok teşekkür ederim sizden de güzel haberler gelcek insallah

Yo hiç bir zorluğu yok kan tahlilleri erkek için üroloji tüp Bebek için evrak dolduruyor bütün hepsiyle tüp Bebek bölümüne birakacaksiniz onlar sizi arayip rapor için çağırıyor lar

Amin amin inşallah ya yarın belgeleri verseler de toparlasam neyse o belgeler süreç baslasa çok teşekkür ederim sizden de güzel haberler gelcek insallah
Herşey güzel ilerlesin benim Mayıs'ta raporum çıktı temmuz da baslayacaktim hastanr tadilatı ile ekime nasip oldu şimdi sonuç için bekliyorrum

Hiç sorun değil bu heyecanı bende yaşadım insan paylaşmak bilgilenmek istiyor çok doğal inşallah Allah in izniyle pozitif ide görmeyi nasip eder
Çok teşekkür ederim ayrıca
Yo hiç bir zorluğu yok kan tahlilleri erkek için üroloji tüp Bebek için evrak dolduruyor bütün hepsiyle tüp Bebek bölümüne birakacaksiniz onlar sizi arayip rapor için çağırıyor lar
Başka belge istemiyorlar mi o zaman bizlik fazla bişi yok yani anladigim kadarıyla jinekolog da yarın belge doldurup tüp bebeğe bırakmamı isticek yani dimi doğrumu anladım

Çok teşekkür ederim ayrıca

Başka belge istemiyorlar mi o zaman bizlik fazla bişi yok yani anladigim kadarıyla jinekolog da yarın belge doldurup tüp bebeğe bırakmamı isticek yani dimi doğrumu anladım
Daha önce umuttepe de yakın zamanda kan tahlilleri verdiniz mi

Pazartesi urologa gittik küçük kağıda tupbebek icsii gibi bişi yazdı gittik kadın doğum 3 e gitceksiniz dedi randevu aldım yarinn gidicem kan. Ve sperm örneği vermişti eşim yeni geçen hafta onları doldurucak yani doktor

Merhabalar, yaşam laboratuvarında spermiyogram testi yaptıranınız var mı? Güvenilirliği nasıl acaba?

Merhabalar, yaşam laboratuvarında spermiyogram testi yaptıranınız var mı? Güvenilirliği nasıl acaba?
Umarım yaptıran vardır cnm biz hep umuttepe de yaptırdik bende histereskopi olucam aralikda sonrasnda emek hocayla tüp bebek serüveni baslicak insallalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…