- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
İnşallah hepimiz inşallah o guzel haberi almak nasip olur emek hoca çok iyi bir doktor hemşireleri çok iyi hakkınizda hayırlısı olsun inşallah
Evet sanırım 1 sene önce hsg çekildim tekrar işterlermi yarın goturucem onuda ama bilemedim ne gibi evraklar lazımAnladığım kadarıyla şuan en başındasiniz evraklari toplayacaksiniz
27 Ağustos 2020 de çekildim hsg sorun yok gözüktü yine isterlermiAnladığım kadarıyla şuan en başındasiniz evraklari toplayacaksiniz
İstemezler o filmin 5 yıl geçerliliği var bundan sonra ki surecimiz dosya hazırlamak olacak dosyaniz hazir olduğunda tüp Bebek bölümüne teslim edip rapor hakkınız varsa rapor cikartmak için bekleyeceksiniz yaklasik 2 aya arıyorlar ondan sonra raporunuz cikiyor eğer erkek faktörü varsa aşılama gerek duymadan direk tüp Bebek eğer aşılama ya uygunsa önce aşılama27 Ağustos 2020 de çekildim hsg sorun yok gözüktü yine isterlermi
Erkek faktörlü bizi prof Cüneyd hoca direk tüp bebek dedi tüp bebege yönlendirdi belgeler çok zorlu mu acaba 2 ay mı neyse biraz daha bekleriz ne yapalım hakkımız var ilk defa başvuru yapıyoruz çünkü 9 senelik evliyizİstemezler o filmin 5 yıl geçerliliği var bundan sonra ki surecimiz dosya hazırlamak olacak dosyaniz hazir olduğunda tüp Bebek bölümüne teslim edip rapor hakkınız varsa rapor cikartmak için bekleyeceksiniz yaklasik 2 aya arıyorlar ondan sonra raporunuz cikiyor eğer erkek faktörü varsa aşılama gerek duymadan direk tüp Bebek eğer aşılama ya uygunsa önce aşılama
İstemezler o filmin 5 yıl geçerliliği var bundan sonra ki surecimiz dosya hazırlamak olacak dosyaniz hazir olduğunda tüp Bebek bölümüne teslim edip rapor hakkınız varsa rapor cikartmak için bekleyeceksiniz yaklasik 2 aya arıyorlar ondan sonra raporunuz cikiyor eğer erkek faktörü varsa aşılama gerek duymadan direk tüp Bebek eğer aşılama ya uygunsa önce aşılama
Sizi de yoruyorum kusur bakmayin lütfen heyecanima verinİstemezler o filmin 5 yıl geçerliliği var bundan sonra ki surecimiz dosya hazırlamak olacak dosyaniz hazir olduğunda tüp Bebek bölümüne teslim edip rapor hakkınız varsa rapor cikartmak için bekleyeceksiniz yaklasik 2 aya arıyorlar ondan sonra raporunuz cikiyor eğer erkek faktörü varsa aşılama gerek duymadan direk tüp Bebek eğer aşılama ya uygunsa önce aşılama
Hiç sorun değil bu heyecanı bende yaşadım insan paylaşmak bilgilenmek istiyor çok doğal inşallah Allah in izniyle pozitif ide görmeyi nasip ederSizi de yoruyorum kusur bakmayin lütfen heyecanima verin
Amin amin inşallah ya yarın belgeleri verseler de toparlasam neyse o belgeler süreç baslasa çok teşekkür ederim sizden de güzel haberler gelcek insallahHiç sorun değil bu heyecanı bende yaşadım insan paylaşmak bilgilenmek istiyor çok doğal inşallah Allah in izniyle pozitif ide görmeyi nasip eder
Yo hiç bir zorluğu yok kan tahlilleri erkek için üroloji tüp Bebek için evrak dolduruyor bütün hepsiyle tüp Bebek bölümüne birakacaksiniz onlar sizi arayip rapor için çağırıyor larErkek faktörlü bizi prof Cüneyd hoca direk tüp bebek dedi tüp bebege yönlendirdi belgeler çok zorlu mu acaba 2 ay mı neyse biraz daha bekleriz ne yapalım hakkımız var ilk defa başvuru yapıyoruz çünkü 9 senelik evliyiz
Herşey güzel ilerlesin benim Mayıs'ta raporum çıktı temmuz da baslayacaktim hastanr tadilatı ile ekime nasip oldu şimdi sonuç için bekliyorrumAmin amin inşallah ya yarın belgeleri verseler de toparlasam neyse o belgeler süreç baslasa çok teşekkür ederim sizden de güzel haberler gelcek insallah
Çok teşekkür ederim ayrıcaHiç sorun değil bu heyecanı bende yaşadım insan paylaşmak bilgilenmek istiyor çok doğal inşallah Allah in izniyle pozitif ide görmeyi nasip eder
Başka belge istemiyorlar mi o zaman bizlik fazla bişi yok yani anladigim kadarıyla jinekolog da yarın belge doldurup tüp bebeğe bırakmamı isticek yani dimi doğrumu anladımYo hiç bir zorluğu yok kan tahlilleri erkek için üroloji tüp Bebek için evrak dolduruyor bütün hepsiyle tüp Bebek bölümüne birakacaksiniz onlar sizi arayip rapor için çağırıyor lar
Daha önce umuttepe de yakın zamanda kan tahlilleri verdiniz miÇok teşekkür ederim ayrıca
Başka belge istemiyorlar mi o zaman bizlik fazla bişi yok yani anladigim kadarıyla jinekolog da yarın belge doldurup tüp bebeğe bırakmamı isticek yani dimi doğrumu anladım
Pazartesi urologa gittik küçük kağıda tupbebek icsii gibi bişi yazdı gittik kadın doğum 3 e gitceksiniz dedi randevu aldım yarinn gidicem kan. Ve sperm örneği vermişti eşim yeni geçen hafta onları doldurucak yani doktorYo hiç bir zorluğu yok kan tahlilleri erkek için üroloji tüp Bebek için evrak dolduruyor bütün hepsiyle tüp Bebek bölümüne birakacaksiniz onlar sizi arayip rapor için çağırıyor lar
Vermediyseniz kan tahlilleri verceksiniz adetliykenDaha önce umuttepe de yakın zamanda kan tahlilleri verdiniz mi
Eşim verdi yeni Cüneyt beyin hastası olarak sperm örneği de verdi ben hiç gitmedim ilk defa gidicemDaha önce umuttepe de yakın zamanda kan tahlilleri verdiniz mi
Jinekolog da ki kadına sordum adetliyken mi geleyim normal mi diye ikisinde de ayrı tahlil yapılıyor dedi suan da adetli değilim umarım yine de tahlil yaparlarVermediyseniz kan tahlilleri verceksiniz adetliyken
Umarım yaptıran vardır cnm biz hep umuttepe de yaptırdik bende histereskopi olucam aralikda sonrasnda emek hocayla tüp bebek serüveni baslicak insallalhMerhabalar, yaşam laboratuvarında spermiyogram testi yaptıranınız var mı? Güvenilirliği nasıl acaba?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, Rabbim çok bekletmeden sağlıkla kucaklarımızı doldursunUmarım yaptıran vardır cnm biz hep umuttepe de yaptırdik bende histereskopi olucam aralikda sonrasnda emek hocayla tüp bebek serüveni baslicak insallalh