Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım muane emek hoca ultrason asistanları yapıyor bende yarın baslicam tüp bebek tedavisine ücret hakkında net bilgim yok malesef yeni yeni öğrencem ilaçlarımı aldım yarın baslicammerhaba ilk tüp bebek denememi özelde yaptırdım tutmadı kocaeli umuttepe tüp bebeği araştırıyorum. amh değerim düşük olduğu için raporlu yaptırabiliyorum ücret hakkında bilgi verir misiniz özel randevu almayıp gittiğimizde emek hoca mı muayene ediyor
hayırlı olsun canım bende hafif düzeyde vajinusmus var muayene sırasında anlayışlı olurlar umarım özelden mi randevu aldın ben mhrs den randevu aldım sorunun neydiEvet canım muane emek hoca ultrason asistanları yapıyor bende yarın baslicam tüp bebek tedavisine ücret hakkında net bilgim yok malesef yeni yeni öğrencem ilaçlarımı aldım yarın baslicam
Bizim eş faktörlü cnm bende bı sorun gözükmedi polip vardı Aralık'ta ameliyat oldum online hastane sitesinden alabiliyorsun Umuttepe için emek hoca özel muane içinde telefondan alıyorsunhayırlı olsun canım bende hafif düzeyde vajinusmus var muayene sırasında anlayışlı olurlar umarım özelden mi randevu aldın ben mhrs den randevu aldım sorunun neydi
telefona cevap vermiyorlar2 hazirana kadar emek hoca yok diye biliyorum ama canım istersen öğren telefonda
Histereskopi mi yaptırdın polip içinBizim eş faktörlü cnm bende bı sorun gözükmedi polip vardı Aralık'ta ameliyat oldum online hastane sitesinden alabiliyorsun Umuttepe için emek hoca özel muane içinde telefondan alıyorsun
İnternetten randevu aldım randevuların hepsi açık boş görünüyor emek hoca izinliyse kim bakıyor siz ne zaman gideceksinizSağol canm 2 asilama geçirdim tüp bebek raporu için şimdi ilk deneyim bende yeni yeni öğrencem herşeyi
Yarın gidiyorum canımİnternetten randevu aldım randevuların hepsi açık boş görünüyor emek hoca izinliyse kim bakıyor siz ne zaman gideceksiniz
Benim de randevum yarın öğleden sonra emek hoca yoksa kim muayene edecek iptal mi etsemYarın gidiyorum canım
Yok Özge hoca muane eder ben sabahdan gidiyorum bana da Özge hoca baslatcakBenim de randevum yarın öğleden sonra emek hoca yoksa kim muayene edecek iptal mi etsem
Evet canım emek hoca yapmıştı o gördü polipitelefona cevap vermiyorlar
Histereskopi mi yaptırdın polip için
Teşekkür ederim canımYok Özge hoca muane eder ben sabahdan gidiyorum bana da Özge hoca baslatcak
Rica ederim canım hayırlisi olsun inşallahTeşekkür ederim canım
Merhaba canım bugün Umuttepe’ye gidecektin telefonla arıyorum cevap vermiyorlar internetten randevu alırken baktım hala randevular boş gözüküyor randevu bulmak zordu bir karışıklık mı var diye düşünüyorum rica etsem gittiğinde bugün internet randevularına bakılıp bakılmadığını bir de kimin baktığını öğrenip yazar mısın eşimle işten izin alıp öğleden sonra gideceğiz yıllık izinden kesiyorlar biliyorsun tüp bebek için sık gidip geliniyor o kadar yol gidip gelmeyelimRica ederim canım hayırlisi olsun inşallah
Canım internetten bakıyorlar tabi şimdi geldim merkezeMerhaba canım bugün Umuttepe’ye gidecektin telefonla arıyorum cevap vermiyorlar internetten randevu alırken baktım hala randevular boş gözüküyor randevu bulmak zordu bir karışıklık mı var diye düşünüyorum rica etsem gittiğinde bugün internet randevularına bakılıp bakılmadığını bir de kimin baktığını öğrenip yazar mısın eşimle işten izin alıp öğleden sonra gideceğiz yıllık izinden kesiyorlar biliyorsun tüp bebek için sık gidip geliniyor o kadar yol gidip gelmeyelim
Tamam canım ben de öğleden sonra gideceğimCanım internetten bakıyorlar tabi şimdi geldim merkeze
Bı çok kişi var tüp bebek ve tup bebek başvuru sonrası randevular genelde açık oluyor
Tüp bebek merkezi sekreterliği ariyosan bakamayablrler
Bu sadece internetten alınıyor
İnternet randevu ve internet kontrol var ben internet randevu olarak aldım muayene hastanede yapılıyor değil mi online muayene almamışımdır değil mi acemeliğime ver canımCanım internetten bakıyorlar tabi şimdi geldim merkeze
Bı çok kişi var tüp bebek ve tup bebek başvuru sonrası randevular genelde açık oluyor
Tüp bebek merkezi sekreterliği ariyosan bakamayablrler
Bu sadece internetten alınıyor
Yok. Cnm o ayrı bişi hastanede doğru almışsın est.İnternet randevu ve internet kontrol var ben internet randevu olarak aldım muayene hastanede yapılıyor değil mi online muayene almamışımdır değil mi acemeliğime ver canım
teşekkür ederim canım Allah razı olsunYok. Cnm o ayrı bişi hastanede doğru almışsın est.