Ilaclari verdinizmi acaba bende daricada oturuyorum 42 yasindayim raporsuzum canimArkadaşlar hepinize merhaba ben emek hoca da tedavi oldum ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür elimde ilaçlarım var baya sayısını hatırlamıyorum Darica da oturuyorum kimin ihtiyacı varsa seve seve veririm
Aleykum selam kuzum
Merhaba, ben de umuttepede 2 kez aşılama yaptırdım. Eylül ekim gibi de tüp bebek için gideceğim. Tüp bebek başvurusunda hangi belgeler isteniyor acaba. Süreç hakkında arada bilgi verirseniz ben de deneyimli olmuş olurum. Teşekkürler.Merhaba arkadaşlar ben umuttepede tüp bebek basvurusu yaptım istenilen tüm evrakları tamamladım verdim dosyayı teslim ettim bayramda sonra ararız dediler bu konu hakkında bilgisi olan var mı yada şuan benim gibi yeni bu sürece giren var mı varsa yaşadıklarımızı buraya yazalım lütfen merak ettigimiz soruları birbirimize sorarız
Bir kagıt veriyolar ordaki istenen belgeler var İlk önce adetin 3 günü gidin testler yapılıyor ultrasondan bakılıyor sonra smear testi yaptıyorsun herhangi bi hastanede ben seka da yaptırdım sonuç gec cıkıyor biraz 25 günde felan cıktı sonra eşinin umuttepe de uroloji bölümden testleri var onları yaptırıp rapor alması gerekiyor sonra daha önce asıalam veya tüp bebek yapıldıgına dair belge sonrada sgk belgeleri var onları cıkartıp tamamlayıp göturuyosun ben tamaladım hepsini şimdi bekliyorum ne zaman cagırırlarsaMerhaba, ben de umuttepede 2 kez aşılama yaptırdım. Eylül ekim gibi de tüp bebek için gideceğim. Tüp bebek başvurusunda hangi belgeler isteniyor acaba. Süreç hakkında arada bilgi verirseniz ben de deneyimli olmuş olurum. Teşekkürler.
Sizin nasıl oldu aşılama raporsuz mu yapıldı hangi doktor yaptı bilgi verebilirmisinizMerhaba, ben de umuttepede 2 kez aşılama yaptırdım. Eylül ekim gibi de tüp bebek için gideceğim. Tüp bebek başvurusunda hangi belgeler isteniyor acaba. Süreç hakkında arada bilgi verirseniz ben de deneyimli olmuş olurum. Teşekkürler.
Birde uroloji bölümü biraz sıkıntı gibi randevu zor bulunuyor sürekli takip etmek lazımBir kagıt veriyolar ordaki istenen belgeler var İlk önce adetin 3 günü gidin testler yapılıyor ultrasondan bakılıyor sonra smear testi yaptıyorsun herhangi bi hastanede ben seka da yaptırdım sonuç gec cıkıyor biraz 25 günde felan cıktı sonra eşinin umuttepe de uroloji bölümden testleri var onları yaptırıp rapor alması gerekiyor sonra daha önce asıalam veya tüp bebek yapıldıgına dair belge sonrada sgk belgeleri var onları cıkartıp tamamlayıp göturuyosun ben tamaladım hepsini şimdi bekliyorum ne zaman cagırırlarsa
Yok 2 aşılama da raporlu. Ücret ödemedik biz.Sizin nasıl oldu aşılama raporsuz mu yapıldı hangi doktor yaptı bilgi verebilirmisiniz
Emek hoca var zaten umuttepe de. Benim ilkini Emek hoca yaptı, 2. Aşılamayı asistan yaptı. İşyerinden izin almak sıkıntı oluyor diye ara verdim. Bir kaç ay sonra tüp bebek için gideceğim.Sizin nasıl oldu aşılama raporsuz mu yapıldı hangi doktor yaptı bilgi verebilirmisiniz
Urolojiye gitmek icin randevu beklemeyin cok geç veriyolar zaman kaybedersiniz sabah 8 de urolojide olun rica edin hemen doktor aliyor odasina tup bebek icin rapor icin diyin hemen aliyolar bi o sekilde hallettikBirde uroloji bölümü biraz sıkıntı gibi randevu zor bulunuyor sürekli takip etmek lazım
Hayırlı olsun inşallah bizde yeni baslicaz hakkımızda hayırlısı yarın jinekolog randevum var sonrası tüp bebk merkezi insallah emek beyi çok yorum almış ona gidicem sanırım umarim olumlu sonuç alırsınızBen Sakarya dan gidiyorum ilk denememdi umuttepe de transferimi oldum sonuç için geri sayım dayim
İnşallah hepimiz inşallah o guzel haberi almak nasip olur emek hoca çok iyi bir doktor hemşireleri çok iyi hakkınizda hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun inşallah bizde yeni baslicaz hakkımızda hayırlısı yarın jinekolog randevum var sonrası tüp bebk merkezi insallah emek beyi çok yorum almış ona gidicem sanırım umarim olumlu sonuç alırsınız
Anladığım kadarıyla şuan en başındasiniz evraklari toplayacaksinizÇok teşekkür ederim çok bekleniliyor mu nasıl ni surec izleniyor anlatırmisiniz hiç bilmiyorum çünkü