Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba arkadaslar benim yumurtam döllenmiyor prp yapdik hastane degistirdik yine olmadi döllenme benim gibi bu durumu yasayan varmi aranizda yasim 43 sonradan döllenme oldumu bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar hepinize merhaba ben emek hoca da tedavi oldum ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür elimde ilaçlarım var baya sayısını hatırlamıyorum Darica da oturuyorum kimin ihtiyacı varsa seve seve veririm
Ilaclari verdinizmi acaba bende daricada oturuyorum 42 yasindayim raporsuzum canim

Merhaba arkadaşlar ben umuttepede tüp bebek basvurusu yaptım istenilen tüm evrakları tamamladım verdim dosyayı teslim ettim bayramda sonra ararız dediler bu konu hakkında bilgisi olan var mı yada şuan benim gibi yeni bu sürece giren var mı varsa yaşadıklarımızı buraya yazalım lütfen merak ettigimiz soruları birbirimize sorarız

Merhaba arkadaşlar ben umuttepede tüp bebek basvurusu yaptım istenilen tüm evrakları tamamladım verdim dosyayı teslim ettim bayramda sonra ararız dediler bu konu hakkında bilgisi olan var mı yada şuan benim gibi yeni bu sürece giren var mı varsa yaşadıklarımızı buraya yazalım lütfen merak ettigimiz soruları birbirimize sorarız
Merhaba, ben de umuttepede 2 kez aşılama yaptırdım. Eylül ekim gibi de tüp bebek için gideceğim. Tüp bebek başvurusunda hangi belgeler isteniyor acaba. Süreç hakkında arada bilgi verirseniz ben de deneyimli olmuş olurum. Teşekkürler.

Merhaba, ben de umuttepede 2 kez aşılama yaptırdım. Eylül ekim gibi de tüp bebek için gideceğim. Tüp bebek başvurusunda hangi belgeler isteniyor acaba. Süreç hakkında arada bilgi verirseniz ben de deneyimli olmuş olurum. Teşekkürler.
Bir kagıt veriyolar ordaki istenen belgeler var İlk önce adetin 3 günü gidin testler yapılıyor ultrasondan bakılıyor sonra smear testi yaptıyorsun herhangi bi hastanede ben seka da yaptırdım sonuç gec cıkıyor biraz 25 günde felan cıktı sonra eşinin umuttepe de uroloji bölümden testleri var onları yaptırıp rapor alması gerekiyor sonra daha önce asıalam veya tüp bebek yapıldıgına dair belge sonrada sgk belgeleri var onları cıkartıp tamamlayıp göturuyosun ben tamaladım hepsini şimdi bekliyorum ne zaman cagırırlarsa

Sizin nasıl oldu aşılama raporsuz mu yapıldı hangi doktor yaptı bilgi verebilirmisiniz

Bir kagıt veriyolar ordaki istenen belgeler var İlk önce adetin 3 günü gidin testler yapılıyor ultrasondan bakılıyor sonra smear testi yaptıyorsun herhangi bi hastanede ben seka da yaptırdım sonuç gec cıkıyor biraz 25 günde felan cıktı sonra eşinin umuttepe de uroloji bölümden testleri var onları yaptırıp rapor alması gerekiyor sonra daha önce asıalam veya tüp bebek yapıldıgına dair belge sonrada sgk belgeleri var onları cıkartıp tamamlayıp göturuyosun ben tamaladım hepsini şimdi bekliyorum ne zaman cagırırlarsa
Birde uroloji bölümü biraz sıkıntı gibi randevu zor bulunuyor sürekli takip etmek lazım

Merhaba bende umuttepeye başlıyorum en son yazanlar ne durumda şimdiki süreci yaşayanlar varmi

Ben Gölcük'te yaşıyorum prof Cüneyd hoca bizi tüp bebeğe yönlendirdi direk Perşembe günü jinekolog 3 e gidicem ve süreç baslicak sanırım peki başka giden ve bu süreci tecrübe edinen varsa yazabilir

Ben Sakarya dan gidiyorum ilk denememdi umuttepe de transferimi oldum sonuç için geri sayım dayim
Hayırlı olsun inşallah bizde yeni baslicaz hakkımızda hayırlısı yarın jinekolog randevum var sonrası tüp bebk merkezi insallah emek beyi çok yorum almış ona gidicem sanırım umarim olumlu sonuç alırsınız

Hayırlı olsun inşallah bizde yeni baslicaz hakkımızda hayırlısı yarın jinekolog randevum var sonrası tüp bebk merkezi insallah emek beyi çok yorum almış ona gidicem sanırım umarim olumlu sonuç alırsınız
İnşallah hepimiz inşallah o guzel haberi almak nasip olur emek hoca çok iyi bir doktor hemşireleri çok iyi hakkınizda hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim çok bekleniliyor mu nasıl ni surec izleniyor anlatırmisiniz hiç bilmiyorum çünkü

X