Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhabalar
Bugün üniteye giden varmı ? veya bu hafta gidecek olan ?
Bayram üzeri olan hafta sokağa çıkma yasağı başlayacağı söylentisi var. Ve şansıma mayıs 10 da tedavim var. Hiçbir şekilde telefonlardan ulaşamıyorum. Emek hocanında telini malesef almadım hiç sormadım. Hadi bir gidip konuşayım desem uzaktayım.
Bu kapanma mevzusu hakkında bir bilgisi olan yada öğrenen bi haber verirse mutlu olurum 😔
Zühre hanım hastanenin sitesinden online randevuya giriş yapın bilgilerinizi girip sistem açılınca randevularım sekmesine tıklayın orda randevunuz gözüküyor. Ekran görüntüsü alıp çevirme olursa gösterebilirsiniz

Zühre hanım hastanenin sitesinden online randevuya giriş yapın bilgilerinizi girip sistem açılınca randevularım sekmesine tıklayın orda randevunuz gözüküyor. Ekran görüntüsü alıp çevirme olursa gösterebilirsiniz
Teşekkürler 🌿
Bende konuştum sekreterle. İzin belgesi biz yollamıyoruz şuanlık öyle bir uygulamamız yok randevunuzu göstermeniz yeterli dediler 🤷‍♀️

Ve ayrıca bayram haftası çalışmıycaklar. Onlarda idari izinli olcaklarmış.
Benim randevum 1O undaydı bu haftaya çektik mecbur.
O hafta gitcek arkadaşlar varsa haberleri olsun 🙋🏻‍♀️

Bu nasıl bir uslüp ne kadar ayıp bela okumakta ne 😱 devlet hastanesi orası sanki emek hoca parayı kendi mi alıyor mesajınızı okuyunca şok oldum ve hiç yakıştıramadım. Benimde toplandı ve döllenmedi bunları hepimiz yaşıyoruz. Neden paranızı iade etsinler ki. Buraya böyle yazıyorsanız hocaya ne yazdınız da sizi engelledi düşünemiyorum
Bunu yazan arkadaşımızın şuan Emek hoca elinden hamile olması peki...

Merhaba, suan umuttepede tedavisi devam eden varmi? Ucretler ne durumda raporlu? Biraz bilgi verirmisiniz kalabaliklik durumu nasil v.s

Arkadaşlar hepinize merhaba ben emek hoca da tedavi oldum ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür elimde ilaçlarım var baya sayısını hatırlamıyorum Darica da oturuyorum kimin ihtiyacı varsa seve seve veririm

Arkadaşlar hepinize merhaba ben emek hoca da tedavi oldum ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür elimde ilaçlarım var baya sayısını hatırlamıyorum Darica da oturuyorum kimin ihtiyacı varsa seve seve veririm
Merhaba arkadaslar ilk defa umuttepeye gittik tüpbebek icin evraklar ostediler onlari tamamlayip gidicez ama ondan sonrasi hakkında hic bir bilgim yok nolur beni bilgilendirirseniz cok sevinirim bu surec nasıl olacak coook merak ediyorum lutfen neler yaşadıniz neler oldu tedavi nasıl ilerliyor anlatabilir misiniz bu arada ozel olarak degil normal randevulu gittik sonradan emek beyin ozel muyanesine gecebilir miyoz acaba

herkesin farklı ilerliyor ordan aranmasını bekliyorlar ama o süreç benim hızlı ilerledi rapor 3 güne çıkmıştı sonra muayene gittim süreç başladı benim yumurta rezervi az di o yüzden uzun sürdü tam 1 sene sürdü 3 kez yumurta toplandı bu 3 yumurta toplamadan 2 tane embriyo oluştu sonra 1 kere ameliyat oldum 1 kere prp oldum prp acibadem maslak da oldum derken 2020 1 haziran da başladım 7 mayıs da transfer oldum ilk denemede hamile kaldım çok şükür inşallah sağlıklı ilerler 02623037138 istersen bu numarayı ara raporunu sürekli kontrol et çıktı mı diye ama çok ard arda ararsan açıyorlar bilgin olsun

herkesin farklı ilerliyor ordan aranmasını bekliyorlar ama o süreç benim hızlı ilerledi rapor 3 güne çıkmıştı sonra muayene gittim süreç başladı benim yumurta rezervi az di o yüzden uzun sürdü tam 1 sene sürdü 3 kez yumurta toplandı bu 3 yumurta toplamadan 2 tane embriyo oluştu sonra 1 kere ameliyat oldum 1 kere prp oldum prp acibadem maslak da oldum derken 2020 1 haziran da başladım 7 mayıs da transfer oldum ilk denemede hamile kaldım çok şükür inşallah sağlıklı ilerler 02623037138 istersen bu numarayı ara raporunu sürekli kontrol et çıktı mı diye ama çok ard arda ararsan açıyorlar bilgin olsun
Verilen kagitta ki testleri tamamladiktan sonra rapor cikiyor oyle mi

X