- 2 Kasım 2008
- 151
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba umuttepede 1 tane doktor var sadece tup bebek yapan emek beyMerhaba kızlar
Adana’dan Kartepe ye taşınma durumumuz var.tüp bebek tedavisi için bu hastaneden hangi doktoru önerirsiniz
Maddi olarak seni zorlamayacaksa özel de olabilir ama öncelikle Kocaeli üniversitesi tüp bebeği dene .emek hoca çok iyi bir doktor .kocaeli olarak özeller hakkında pek bilgim yok .Çok özür dilerim bilmediğim için soruyorum..
Özel hastane mi devlet hastanesi mi?
Universite hastanesi umuttepe.ben memnun degilim.cok kalabalik oyuzden detayli ilgilenilmiyor.imkaniniz varsa rapor alabiliyorsaniz alinozele gidin.karar sizin tabi.Memnunmusunuz acaba
Gozunuz aydin. Saglikla kucaginiza alin insallah.Hamileyim bayanlar bugun 11. Gunum beta 504.67 ikizde olabilrmis Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu hastanede emekten baska doktor yokkiMerhaba kızlar
Adana’dan Kartepe ye taşınma durumumuz var.tüp bebek tedavisi için bu hastaneden hangi doktoru önerirsiniz
Benim mesajımı da gördünüz mü peki? Rahim anormalim varmış %50 düşük sebebi olabilecek asla bunu söylemedi bana. Defalarca gittim geldim. O ara devlet merkezleri kapattı. Raporum da çıkmış olduğu için günü geçmemesi için özele gittim Eray Çalışkan'a ilk söylediği buydu. Düşük yaşarsan histereskopi gerekir dedi. Benim de amh düşük risk alacak durumum yok. Neyse raporum geçmesin diye ilk tedaviyi olduk negatif oldu. Sonra ben hemen hocam histereskopi istiyorum risk almayalım dedim. Sonuç 2. Tüpe gerek kalmadı hamileyim. Bana söyleme tenezzülünde bulunsaydı aylarca önce hallederdim bu sorunu.Canınız acımış sizi anlıyorum ama bu şekilde bir yazı bence çok hoş değil çünkü orası bir devlet hastanesi ve herkes zengin değil yani bir çok insan oraya gitmeye mecbur, ben şahsen emek hoca için özellikle oraya gidiyorum 1 senedir tedavi görüyorum amh 0.24 doğuştan sol yumurta ve tüp yok sağ tüp için de kapama oldu 1 senede 2 tane embriyo elde edebildik bu süreçte çok fazla gidip geldim emek hoca doktor olarak işinde başarılı bir doktor bunu kimse inkar edemez sadece naz niyaz sevmiyor olaya hasta diye bakıyor sizin psikolojiniz onun umurunda değil yani engelleme konusunda evet yapmıştır ama parayı geri ödememek için vs değildir oyle şeylere gelemez bende 3 tane yumurta toplama yaptırdım 2 sinde kist boşaltma diye gösterip kendi cebine alması gereken parayı almadi bunu bana yapan da aynı kişi ameliyat ta doçent ve prof girince ayrı ücret alıyorlar onu da almadi yani asla parayi geri ödememek cebine atmaya çalışan vs en son insan gerçekten yanlış catlatma iğnesi vurduğum zaman da saniyelerde yarışıp sabahın köründe gelip beni direk okuya alıp o yumurtayı çatlamadan toplayan da emek hoca bir yandan bonesini takarken bir yandan galoş giymişti dakika kaybetmemek için yani emin olun çok hassas bu konuda da sizin yaşadığınız şeyi kucumsemiyorum ama bende bunları yaşamışken söylemeden geçemedim devlet hastanesi olmasına rağmen sorduğum her soruya gece kaç olursa olsun cevap verdi en ufak detaya kadar. Yakın zamanda Allah nasip ederse transfer olacağım ilk gideceklere tavsiyem de ilk başta çok soğuk ve kaba gibi gözüküyorlar ama cidden özünde hiç ama hiç öyle değiller benim opu anestesiz gerçekleşti Hatice hemşire hiç elimi bırakmadı bir an bile o anda ellerine tirnaklarimi geçirmiş olabilirim gözlerimin içine bak diye benimle konuşmaya çalıştı yanlış iğne vurduğumda beni azarlarlar diye düşünmüştüm çünkü gerçekten çok zor yumurta elde ediyoruz emek hocanın eşi semra hanım sabah gittiğimde sakin üzülme hayırlı olan neyse o olacak catladiysa da senden değerli değil diye teselli etmişti ( o yumurta dollendi bu arada ) :) neyse diyeceğim o ki bende bunları yaşamışken söylemeden geçemedim Allah yardımcımız olsun bu yolda
Canınız acımış dediğiniz kim ne olmuş ki?Canınız acımış sizi anlıyorum ama bu şekilde bir yazı bence çok hoş değil çünkü orası bir devlet hastanesi ve herkes zengin değil yani bir çok insan oraya gitmeye mecbur, ben şahsen emek hoca için özellikle oraya gidiyorum 1 senedir tedavi görüyorum amh 0.24 doğuştan sol yumurta ve tüp yok sağ tüp için de kapama oldu 1 senede 2 tane embriyo elde edebildik bu süreçte çok fazla gidip geldim emek hoca doktor olarak işinde başarılı bir doktor bunu kimse inkar edemez sadece naz niyaz sevmiyor olaya hasta diye bakıyor sizin psikolojiniz onun umurunda değil yani engelleme konusunda evet yapmıştır ama parayı geri ödememek için vs değildir oyle şeylere gelemez bende 3 tane yumurta toplama yaptırdım 2 sinde kist boşaltma diye gösterip kendi cebine alması gereken parayı almadi bunu bana yapan da aynı kişi ameliyat ta doçent ve prof girince ayrı ücret alıyorlar onu da almadi yani asla parayi geri ödememek cebine atmaya çalışan vs en son insan gerçekten yanlış catlatma iğnesi vurduğum zaman da saniyelerde yarışıp sabahın köründe gelip beni direk okuya alıp o yumurtayı çatlamadan toplayan da emek hoca bir yandan bonesini takarken bir yandan galoş giymişti dakika kaybetmemek için yani emin olun çok hassas bu konuda da sizin yaşadığınız şeyi kucumsemiyorum ama bende bunları yaşamışken söylemeden geçemedim devlet hastanesi olmasına rağmen sorduğum her soruya gece kaç olursa olsun cevap verdi en ufak detaya kadar. Yakın zamanda Allah nasip ederse transfer olacağım ilk gideceklere tavsiyem de ilk başta çok soğuk ve kaba gibi gözüküyorlar ama cidden özünde hiç ama hiç öyle değiller benim opu anestesiz gerçekleşti Hatice hemşire hiç elimi bırakmadı bir an bile o anda ellerine tirnaklarimi geçirmiş olabilirim gözlerimin içine bak diye benimle konuşmaya çalıştı yanlış iğne vurduğumda beni azarlarlar diye düşünmüştüm çünkü gerçekten çok zor yumurta elde ediyoruz emek hocanın eşi semra hanım sabah gittiğimde sakin üzülme hayırlı olan neyse o olacak catladiysa da senden değerli değil diye teselli etmişti ( o yumurta dollendi bu arada ) :) neyse diyeceğim o ki bende bunları yaşamışken söylemeden geçemedim Allah yardımcımız olsun bu yolda
Ben yarın gideceğim benim tedavim devam ediyor birsey diyen olmadıMerhabalar
Bugün üniteye giden varmı ? veya bu hafta gidecek olan ?
Bayram üzeri olan hafta sokağa çıkma yasağı başlayacağı söylentisi var. Ve şansıma mayıs 10 da tedavim var. Hiçbir şekilde telefonlardan ulaşamıyorum. Emek hocanında telini malesef almadım hiç sormadım. Hadi bir gidip konuşayım desem uzaktayım.
Bu kapanma mevzusu hakkında bir bilgisi olan yada öğrenen bi haber verirse mutlu olurum
Biri sakin gitmeyin Allah belasını versin mi ne yazmıştı ona cevap olarak yazmıştımCanınız acımış dediğiniz kim ne olmuş ki?
Benim mesajımı da gördünüz mü peki? Rahim anormalim varmış %50 düşük sebebi olabilecek asla bunu söylemedi bana. Defalarca gittim geldim. O ara devlet merkezleri kapattı. Raporum da çıkmış olduğu için günü geçmemesi için özele gittim Eray Çalışkan'a ilk söylediği buydu. Düşük yaşarsan histereskopi gerekir dedi. Benim de amh düşük risk alacak durumum yok. Neyse raporum geçmesin diye ilk tedaviyi olduk negatif oldu. Sonra ben hemen hocam histereskopi istiyorum risk almayalım dedim. Sonuç 2. Tüpe gerek kalmadı hamileyim. Bana söyleme tenezzülünde bulunsaydı aylarca önce hallederdim bu sorunu.
Benim de iyi geçmedi ama öyle kötü şeylerde diyemiyorum. Sonuçta çok iyi denilen yerlerede gittik. Negatif oldu kısmet artık ne diyelim.Biri sakin gitmeyin Allah belasını versin mi ne yazmıştı ona cevap olarak yazmıştım
Öncelikle hayırlı olsun hamiyleymişsin:) yazdıklarını okumuştum 2 defa opuya girip transfer olamıştım, mucize resmen :)) Bana da nasip et Allahım..Valla kuzum bende zaten yumurta cikmiyo cikan yumurtada kaliteli olsun bos cikmasin diye 1 aydir igne vuruluyorum ignenin amacini daha cozemedim nette pek bilgi yok bunla ilgili yumurta mi cogaltiyo kaliteyimi artiriyo Allah bilir artik opu zaten 5 dakikalik bi islem igneyi yapmasam cesaret edemezdim sadasyon almadan islem olmaya ama igneyi vuruldum mecbur dayanicam
Bu nasıl bir uslüp ne kadar ayıp bela okumakta ne devlet hastanesi orası sanki emek hoca parayı kendi mi alıyor mesajınızı okuyunca şok oldum ve hiç yakıştıramadım. Benimde toplandı ve döllenmedi bunları hepimiz yaşıyoruz. Neden paranızı iade etsinler ki. Buraya böyle yazıyorsanız hocaya ne yazdınız da sizi engelledi düşünemiyorumKizlar bisey diycem beni dinlersiniz yada dinemezsiniz ama kesinlikle umuttepeye emek hocaya gitmeyin beni mafettiler dun toplama yapildi yumurta cikmadigi halde var dediler bu sabah öldü dediler sirf 1500 tlyi geri odememk icin emek hocaya yazdim beni engelledi sikayet edicem cimere şimdi sakın gidip te paranızı umudunuzu vermeyin oraya Allah belasını versin onun