Saat kaçta arıyım sabah 7 uygunmu acaba pazartesi günüAra cnm çoğu kişi bayram bitişini bekliyo yogun olur bilginiz olsun
Sekreterle konusuyorsun zaten şimdi bile arayabilirsin doktor o haftaki programını sekretere acıyor sekreterde ona göre randevu veriyor . Acele etmezsen randevu bulamayabilirsin.o zamanda otomatikmwn sonraki haftaya kalırsınSaat kaçta arıyım sabah 7 uygunmu acaba pazartesi günü
Genel mi özel mi diyoo hangini seçiyodukSekreterle konusuyorsun zaten şimdi bile arayabilirsin doktor o haftaki programını sekretere acıyor sekreterde ona göre randevu veriyor . Acele etmezsen randevu bulamayabilirsin.o zamanda otomatikmwn sonraki haftaya kalırsın
Hiçde bişe bilmiyom hee genel randevu normal randevu mu oluyorGenel mi özel mi diyoo hangini seçiyoduk
Ozel randevu ögretim uyesine alacaksnHiçde bişe bilmiyom hee genel randevu normal randevu mu oluyor
Çok sagolun allah razı olsunOzel randevu ögretim uyesine alacaksn
Aslinda bende bir kutu ilac kaldı gonolf bunu da birine vermek istiyorm gebzede oturan var miÇok sagolun allah razı olsun
Ben sakaryadayım cnm malesefAslinda bende bir kutu ilac kaldı gonolf bunu da birine vermek istiyorm gebzede oturan var mi
Resmi tatil oldugundandır canım pazartesi erken ara adet oldun mu bu arada?Arıyorum ama açılmıyo alamicam randevuyu herhalde
Belkide canım tatildendir, oldum yaaa maleseffResmi tatil oldugundandır canım pazartesi erken ara adet oldun mu bu arada?
Adet oldum gelmem lazım desem hemen verirler mi randevu acabaBelkide canım tatildendir, oldum yaaa maleseff
Bi dene sansınıAdet oldum gelmem lazım desem hemen verirler mi randevu acaba
Sen oraya mı gittin yada gidiyormusunBi dene sansını
Evet doktorum emek bey ama ben artık işleme basladıgım için randevu almıyorum gel dediği gün gidiyorumSen oraya mı gittin yada gidiyormusun
Hee bir kez mi alıyoz randevu o da kayıt olmak yani başlamak içinn ay iyiymiş yaa inş alırım hemen bu arada rşimede randevu almak istiyorum ona da normal sperm testi vermek için rabdevu diyo ordanmı alcaz canım kan testi falan isterlerse onun için de ürolojidenmi alayım randevuyu yani hem sperm hem kan aynı yerden verilmiyo dimiEvet doktorum emek bey ama ben artık işleme basladıgım için randevu almıyorum gel dediği gün gidiyorum
Canım hayır yanlıs anlattım. Durumuna göre değişiyor. Rapor cıkıpta işleme baslayınca artık randevu almıyorsunHee bir kez mi alıyoz randevu o da kayıt olmak yani başlamak içinn ay iyiymiş yaa inş alırım hemen bu arada rşimede randevu almak istiyorum ona da normal sperm testi vermek için rabdevu diyo ordanmı alcaz canım kan testi falan isterlerse onun için de ürolojidenmi alayım randevuyu yani hem sperm hem kan aynı yerden verilmiyo dimi
Anladım canım inş benim hemen çıkar raporCanım hayır yanlıs anlattım. Durumuna göre değişiyor. Rapor cıkıpta işleme baslayınca artık randevu almıyorsun
4 yıldır evliyim 28 yaşındayım amh 0.31 sperm morfoloji 4 sayı 48 milyon falan üç kez çatlatma oldum çıkarmı sence bu şartlarda aşılama olmadan olur diyolar çogu yerde amh düşük oldugu için ne dersinCanım hayır yanlıs anlattım. Durumuna göre değişiyor. Rapor cıkıpta işleme baslayınca artık randevu almıyorsun
Cıkar canım4 yıldır evliyim 28 yaşındayım amh 0.31 sperm morfoloji 4 sayı 48 milyon falan üç kez çatlatma oldum çıkarmı sence bu şartlarda aşılama olmadan olur diyolar çogu yerde amh düşük oldugu için ne dersin