- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.937
- 33
Ay doğru yerden aldım di mi?Bence evren çok hızlı bir şekilde cevap verdi sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay doğru yerden aldım di mi?Bence evren çok hızlı bir şekilde cevap verdi sana
Evet doğru ilk başvuru sonrasından alıyoruz randevularıAy doğru yerden aldım di mi?
Oh yaa evrene bak senEvet doğru ilk başvuru sonrasından alıyoruz randevuları
Güzel haberler alalım inşallah pazartesi günüOh yaa evrene bak sen
İnşallah oh yükseldim valla. Ne stresliydim.Güzel haberler alalım inşallah pazartesi günü
Canım benimde reglin 3.günüydü. Muayene oldum bir tane folikül kistim var çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Kistte büyüme eğilimi varsa transfer iptal olacak yine. Ama sıkıntı yoksa transfer sürecine başlayacağız.zzazu naptın canım?
Evet canım. Başlamamışım gibi yeni hasta saydı. Aslında raporum çıktı bence devam edilmeliydi.Canım benimde reglin 3.günüydü. Muayene oldum bir tane folikül kistim var çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Kistte büyüme eğilimi varsa transfer iptal olacak yine. Ama sıkıntı yoksa transfer sürecine başlayacağız.
Özele derken özel hastaneye mi yönlendirdi direk.
İnşallah canım Seninde hakkında hayırlısı olsun eğer yaşın çok yoksa bekle biraz istersen ortalık düzelince tekrar gelirsin umuttepeye.Evet canım. Başlamamışım gibi yeni hasta saydı. Aslında raporum çıktı bence devam edilmeliydi.
İnşallah sorun çıkmaz sende de. Olursun transfer.
Yaş 29 da amh düşük. Bi de ilaçlarım elimde raporum ziyan olmasın ya özelde yaptıracam sanırım.İnşallah canım Seninde hakkında hayırlısı olsun eğer yaşın çok yoksa bekle biraz istersen ortalık düzelince tekrar gelirsin umuttepeye.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah senin içindeYaş 29 da amh düşük. Bi de ilaçlarım elimde raporum ziyan olmasın ya özelde yaptıracam sanırım.
Senin yolun açık olsun güzel haberlerini ver yine de.Anladım canım hayırlısı olsun inşallah senin içinde
İnşallah canım yazarım buradan yineSenin yolun açık olsun güzel haberlerini ver yine de.
Beni Eray Çalışkan'a yönlendirdi. Özel Kocaeli Hastanesi ve Okan Üniversitesi'nde aynı anda çalışıyor. Eğer özelde yaptırma imkanınız yoksa işleminizin durdurulmasını talep edin raporunuz boşuna çıkmasın. Merkez açılınca aynı evrakları toplayın öyle başvuruda bulunun.Erhaba bugun bende reglmin 3. Gunuydu raporu cuma cikartiyor ilaclarida yazicak ama özele yonlendirdi benide ozel cok pahali konak hastanesine napicagimi sasirdim sizi hangi hastaneye doktora yonlendirsi acaba
Pro zzazu hayırlı olsun. Nasıl geçti muayene?İnşallah canım yazarım buradan yine
Teşekkür ederim canım Güzel geçti transfer ilaçlarına başladım. 12 gün sonra kontrol var eğer bir problem olmazsa rahim kalınlığı istediğim gibi olursa transferi yaparım dedi Emek hoca.Pro zzazu hayırlı olsun. Nasıl geçti muayene?
Ay hadi inşallah olursun ya transferini bir an önce.Teşekkür ederim canım Güzel geçti transfer ilaçlarına başladım. 12 gün sonra kontrol var eğer bir problem olmazsa rahim kalınlığı istediğim gibi olursa transferi yaparım dedi Emek hoca.
İnşallah canımAy hadi inşallah olursun ya transferini bir an önce.