Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Canım benimde reglin 3.günüydü. Muayene oldum bir tane folikül kistim var çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Kistte büyüme eğilimi varsa transfer iptal olacak yine. Ama sıkıntı yoksa transfer sürecine başlayacağız.
Özele derken özel hastaneye mi yönlendirdi direk.

Canım benimde reglin 3.günüydü. Muayene oldum bir tane folikül kistim var çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Kistte büyüme eğilimi varsa transfer iptal olacak yine. Ama sıkıntı yoksa transfer sürecine başlayacağız.
Özele derken özel hastaneye mi yönlendirdi direk.
Evet canım. Başlamamışım gibi yeni hasta saydı. Aslında raporum çıktı bence devam edilmeliydi. 😑
İnşallah sorun çıkmaz sende de. Olursun transfer.🤲🏻

Evet canım. Başlamamışım gibi yeni hasta saydı. Aslında raporum çıktı bence devam edilmeliydi. 😑
İnşallah sorun çıkmaz sende de. Olursun transfer.🤲🏻
İnşallah canım 🤲🏻 Seninde hakkında hayırlısı olsun eğer yaşın çok yoksa bekle biraz istersen ortalık düzelince tekrar gelirsin umuttepeye.

İnşallah canım 🤲🏻 Seninde hakkında hayırlısı olsun eğer yaşın çok yoksa bekle biraz istersen ortalık düzelince tekrar gelirsin umuttepeye.
Yaş 29 da amh düşük. Bi de ilaçlarım elimde raporum ziyan olmasın ya özelde yaptıracam sanırım.

Erhaba bugun bende reglmin 3. Gunuydu raporu cuma cikartiyor ilaclarida yazicak ama özele yonlendirdi benide ozel cok pahali konak hastanesine napicagimi sasirdim sizi hangi hastaneye doktora yonlendirsi acaba

Erhaba bugun bende reglmin 3. Gunuydu raporu cuma cikartiyor ilaclarida yazicak ama özele yonlendirdi benide ozel cok pahali konak hastanesine napicagimi sasirdim sizi hangi hastaneye doktora yonlendirsi acaba
Beni Eray Çalışkan'a yönlendirdi. Özel Kocaeli Hastanesi ve Okan Üniversitesi'nde aynı anda çalışıyor. Eğer özelde yaptırma imkanınız yoksa işleminizin durdurulmasını talep edin raporunuz boşuna çıkmasın. Merkez açılınca aynı evrakları toplayın öyle başvuruda bulunun.

Teşekkür ederim canım 😊 Güzel geçti transfer ilaçlarına başladım. 12 gün sonra kontrol var eğer bir problem olmazsa rahim kalınlığı istediğim gibi olursa transferi yaparım dedi Emek hoca.
Ay hadi inşallah olursun ya transferini bir an önce. 😍

X