Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde randevusuz bakmıyorlar ama rica edersen belki sona eklerler canım bilemiyorum açıkçası. Ne desem yalan olur şimdi Boş randevu var mı kontrol ettin mi? Benimde pazartesi günü kontrolüm var.Kızlar ya ben randevu tarihimden önce regl oldum pazartesi gitsem muayene ederler di mi? zzazu ne dersin?
Yok maalesef. Ya zaten geçen ay ertelendi. bu ay da böyle olmasın ya. Senin saat kaçta?Normalde randevusuz bakmıyorlar ama rica edersen belki sona eklerler canım bilemiyorum açıkçası. Ne desem yalan olur şimdi Boş randevu var mı kontrol ettin mi? Benimde pazartesi günü kontrolüm var.
11 buçukta benim randevum. Benimde sürekli ertelendi bakalım bu ay ne olacakYok maalesef. Ya zaten geçen ay ertelendi. bu ay da böyle olmasın ya. Senin saat kaçta?
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Ben pazartesi gidebildiğim kadar erken gideyim diyorum. Belki aradan filan alırlar. Sen reglin kaçıncı günü başlamıştın iğnelere?11 buçukta benim randevum. Benimde sürekli ertelendi bakalım bu ay ne olacak
İnşallah Canım ya 4. ya da 5. gündü. Aynen erkenden gidersen arada alabilirler belki.İnşallah güzel haberler alırsın canım. Ben pazartesi gidebildiğim kadar erken gideyim diyorum. Belki aradan filan alırlar. Sen reglin kaçıncı günü başlamıştın iğnelere?
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah kavuşma tarihin belirlenir. Bir de ödemeleri ne zaman yapmıştın sen?İnşallah Canım ya 4. ya da 5. gündü. Aynen erkenden gidersen arada alabilirler belki.
Amin inşallah Yumurta toplama günü yapıyorsun ödemeyi birde daha sonra dondurulmuş embriyo transferi olursa yine transfer günü ödeme yapıyorsun.Güzel haberlerini bekliyorum inşallah kavuşma tarihin belirlenir. Bir de ödemeleri ne zaman yapmıştın sen?
Çok sağol canım. Sen de olmasan basamakları öğrenemicez valla. Bu dönem burda tedavisi olan başkası yok forumda.Amin inşallah Yumurta toplama günü yapıyorsun ödemeyi birde daha sonra dondurulmuş embriyo transferi olursa yine transfer günü ödeme yapıyorsun.
Rica ederim canım Bende Temmuzdan beri koşturduğumdan öğrendim. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah. Pazartesi haber verirsin durumuÇok sağol canım. Sen de olmasan basamakları öğrenemicez valla. Bu dönem burda tedavisi olan başkası yok forumda.
Tamam canım yazacağım buraya. Denk gelirsek görüşürüz orda istersen.Rica ederim canım Bende Temmuzdan beri koşturduğumdan öğrendim. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah. Pazartesi haber verirsin durumu
Olur haberleşiriz Benim randevu biraz geç ama sen duruma göre haber verirsinTamam canım yazacağım buraya. Denk gelirsek görüşürüz orda istersen.
Ben de yalovadan gelecem canım eşim izin alamazsa otobüsle gelecem kim bilir kaçta orda olurum. Hem gelince de bekle derlerse beklerim akşama kadar orda belki de. Ay çok streslendim. İnşallah sorun çıkmaz yaa.Olur haberleşiriz Benim randevu biraz geç ama sen duruma göre haber verirsin
Uzakmışsın sen İnşallah canım. Ama ya bakmazlarsa bu sefer o kadar yolu boşuna mı geleceksin. Acaba önce arayıp sorsan mı?Ben de yalovadan gelecem canım eşim izin alamazsa otobüsle gelecem kim bilir kaçta orda olurum. Hem gelince de bekle derlerse beklerim akşama kadar orda belki de. Ay çok streslendim. İnşallah sorun çıkmaz yaa.
Telefonla daha kolay başlarından savarlar. Gelirsem az ağlanırım orda belki madem gelmiş diye acırlar halime diye düşünüyorum.Uzakmışsın sen İnşallah canım. Ama ya bakmazlarsa bu sefer o kadar yolu boşuna mı geleceksin. Acaba önce arayıp sorsan mı?
Haklısın aslında O zaman olumlu düşünelim ki olumlu olsunTelefonla daha kolay başlarından savarlar. Gelirsem az ağlanırım orda belki madem gelmiş diye acırlar halime diye düşünüyorum.
Evrene korka korka yolluyorum pozitif enerjilerimi bakalım ne olacak.Haklısın aslında O zaman olumlu düşünelim ki olumlu olsun
İnşallah iyi olur merak etmeEvrene korka korka yolluyorum pozitif enerjilerimi bakalım ne olacak.
Bence evren çok hızlı bir şekilde cevap verdi sana