Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ayy baksnlar simdi adetli istiyorlar ya alttan mi bakiyorlar. Kandan hormon vs ignelere baslamadan illa biseye bakiyorlardir ama neye
En de hormon profili olcam suan adet gördüm sali günü gitcem randevu aldim inferliteye ama dogru mu ayy bilmiyorum bi tek onda bosluk vardı ondan aldım nasil oluyor bilmiyorum cok stres yaptım bilgisi olan varmı kızlar

Normalde ben ilk Emek hocanın özeline randevu alıp gitmiştim ama artık özel muayene kabul etmiyor. Takipli hasta olduğum içinde bilmiyorum ama size verilen kağıtta ne yazıyorsa ordan alın
Himm bana o kağıdı inferlite den vermislerdi bakalim sali gunu gidince gorcez bakalim

zzazu verdigin nodan simdi erkenden aradm semra hemsire diye bir bayan yarin gelin dedi randevusuz sorn. Olur mu dedim benm admi deyin dedi insallah bakalim yarin giderm tskler canm o numarayi atmasan ben öbür taraftan zor ulasirdm

zzazu verdigin nodan simdi erkenden aradm semra hemsire diye bir bayan yarin gelin dedi randevusuz sorn. Olur mu dedim benm admi deyin dedi insallah bakalim yarin giderm tskler canm o numarayi atmasan ben öbür taraftan zor ulasirdm
Merhaba hormon profili icin randevu nerden alcaz yada arayabilcegimiz numara banada atabilirmisiniz

Merhaba hormon profili icin randevu nerden alcaz yada arayabilcegimiz numara banada atabilirmisiniz
Merhaba canım onu bilmiyorum. Sekreterliği arayıp öğrenebilirsin. 0 (262) 303 71 38 bu numaradan sekreterliğe sor. Ama hemen açmıyorlar öğleden sonra meşgul çalsada art arda ara.

Kizlarr carsambaya tup bbek ilk basvuru sonrasina randrvu acilmisss brnm gibi bulamayan varsa alsnnnnnnnnn kimse kapmadan

Yarin gel dedi hemsire gidicem ama sonraya randevusuz geldin diye problem cikar falan die aldm valla carsambaya ne olur olmaz ennanzdan randevm dursn yarn kabl olursa silerm randevumu

Letu ilac yazdilar ama bu knserle alkali bir ilac daha once kullanan varmi asilama oncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…