Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Gecmis olsn canm oncelikle bnm esmde boyle bir sorn yok sadeece bnde pcos var yani süreç hakknda bilgim yok ama umarm herssy cok gzl olur ve kolay olur sizin icin.
Amin canım allah razı olsun rabbim cümlemizin işini kolaylaştırsın isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bende bı sorun çıkmadı 23 yaşım eşime azosperm teşhisi konuldu işte süreci anlatmadılar ben ataştırmalarıma göre ameliyat diyorum bakalım ne olcak

Daha önce iki aşılama yaptırmıştım o yüzden tüp bebek raporum çıktı. İlaçlarımı aldım ve adetle başlandı. Şuan için hergün göbekten iğne yapıyorum. Önümüzdeki hafta 2 kez yumurta büyüklüğü için kontrol olacak. Başka bir ilacada başlıcaz sanırım ama tam bilemiyorum. 10-14 gün arasında duruma göre opu yapılacak. Ben de pco olduğu için taze transfer yerine dondurulmuş embriyo transferini önerdi doktor. O yüzden işlemim 1 aydan fazla sürecek gibi düşünebiliriz. Bu arada covid’ten dolayı artık opu dan önce covid testi yaptırıp bir gece hastanede kalıp ertesi günü test sonucuna göre operasyona alıyorlar.
Mrb canım bu covid testini yumurta toplama işleminden önce sadece kadınamı yapıyorlar yoksa 2 eşe de test ypılıpmı işlem başlıyor

Kızlar bende emek beyde tedavi oldum tüp bebek oldu pozitifi gördük 3 defa kan verdim değerlerim yükseldi ama kee görmwyw gittiğimde kese çok ufaktı kan testi verdim yeniden değerlerim düşmüş emek bey düşük oluyor dedi kanamam oldu bitti bir dahaki ay yeniden deneyeceğim Allah hepimizin kucağını doldursun

Kızlar bende emek beyde tedavi oldum tüp bebek oldu pozitifi gördük 3 defa kan verdim değerlerim yükseldi ama kee görmwyw gittiğimde kese çok ufaktı kan testi verdim yeniden değerlerim düşmüş emek bey düşük oluyor dedi kanamam oldu bitti bir dahaki ay yeniden deneyeceğim Allah hepimizin kucağını doldursun
Ahh gecmis olsn canmm insallh bu kez tutunur 🙏

Canım merhaba geçmiş olsun öncelikle. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun. Merak ettim düşük ile ilgili bir neden var mıydı Emek hoca birşey söyledi mi ? Bir de taze transfer mi yapılmıştı yoksa dondurulmuş mu ?

Canım merhaba geçmiş olsun öncelikle. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun. Merak ettim düşük ile ilgili bir neden var mıydı Emek hoca birşey söyledi mi ? Bir de taze transfer mi yapılmıştı yoksa dondurulmuş mu ?
sağol canım malesef gittim ama bir neden söylemedi olabilir dedi şeker ilacı yazdı bu sefer bende polikistik var diye bu sefer böyle deneyeceğiz dedi dondurulmuştu 3 tane daha embriyom var onları deneyeceğiz inşallah olur

sağol canım malesef gittim ama bir neden söylemedi olabilir dedi şeker ilacı yazdı bu sefer bende polikistik var diye bu sefer böyle deneyeceğiz dedi dondurulmuştu 3 tane daha embriyom var onları deneyeceğiz inşallah olur
İnşallah tutunur bebeğin canım 🙏 Bende de polikistik var dondurulmuş transfer yapalım dedi o yüzden merak edip sordum.

Canm daha oncesinde asilama olmusmuydun

Şimdi aklıma geldi birşey daha sormak istiyordum canım. Yumurta toplama işleminden ne kadar süre sonra transfer yapıldı ?

M Melek280 bugun icin cagirmisti dimi dr canm seni gittinmi neler dendi merak ediyorum 😊
Şimdi eve geldim. Ben iki aşılama olmuştum iki ayrı doktora. Fakat aşılamalardan biri geçersiz sayıldı SGK onaylı olması gerekiyormuş. Ve iki aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyormuş bendede biri geçerli oldugu için aşılama için randevu oluşturdu 21 ekime. Hayırlısı buymuş umarım aşılama tutar hiç ümidim yok ama...

Yarin gorusmeye gidiyormmmmmmmm 🙏 banada kesin asilama der bn hic yapmadm asilama

Şimdi eve geldim. Ben iki aşılama olmuştum iki ayrı doktora. Fakat aşılamalardan biri geçersiz sayıldı SGK onaylı olması gerekiyormuş. Ve iki aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyormuş bendede biri geçerli oldugu için aşılama için randevu oluşturdu 21 ekime. Hayırlısı buymuş umarım aşılama tutar hiç ümidim yok ama...
Asilamadan benm de yok ama hic belli olamz umarm sevinenlerden oluruz bi baslayalim nasipse olur rabbim hiv birseye birakmadan kendiligindrn nasip eder insallah hepimize

İnşallah tutunur bebeğin canım 🙏 Bende de polikistik var dondurulmuş transfer yapalım dedi o yüzden merak edip sordum.
aynen canım benimde donduruldu amh kaçtı senin yumurtaların toplandı mı benim 21 yumurtam toplanmıştı yumurta toplamadan 1 sonraki adette gittim rahmi hazırlayıp 10 gün sonra trasfer ettiler

X