Gozun aydin canmmm ne zman vermistin evraklariEvet defalarca geri dönüş ile aradım sonunda açtılar önümüzdeki hafta 6 ekimde tedavimize başlıyoruz dediler. Darısı başınıza bn çok mutlu oldum
Aldm cevabi canmm1 Temmuz da vermiştik çok teşekkür ederim
14 temmuzdada ben verdim inşallah benide ararlar bu hafta sizdeki sıkıntı neydi acaba canım özel değilse1 Temmuz da vermiştik çok teşekkür ederim
Ararlar sordugumda kesin demisti ordaki sekreter kiz zaten cok bekledinz demisti emek hoca artik ozel bakmayip sizin dosyalarla ilgileneck demisti bnm temmuz 22sanirim ikinci yada ucuncu hafta aranirdin demisti14 temmuzdada ben verdim inşallah benide ararlar bu hafta sizdeki sıkıntı neydi acaba canım özel değilse
Ayyy hadi inşallah ya bir an önce arasalar da güzel haberler alsak eşimde azosperm teşhisi konuldu ameliyatda var bizim uzun sürermi acaba süreç bu durumda olan varmıArarlar sordugumda kesin demisti ordaki sekreter kiz zaten cok bekledinz demisti emek hoca artik ozel bakmayip sizin dosyalarla ilgileneck demisti bnm temmuz 22sanirim ikinci yada ucuncu hafta aranirdin demisti
Eşimde ve bende skıntı yoktu. Herşeyimiz normal gözüküyormuş neden hamile kalamadıgı hiç bir doktor çözemedi. Bizde tüp bebege başvurduk.14 temmuzdada ben verdim inşallah benide ararlar bu hafta sizdeki sıkıntı neydi acaba canım özel değilse
Gecmis olsn canm oncelikle bnm esmde boyle bir sorn yok sadeece bnde pcos var yani süreç hakknda bilgim yok ama umarm herssy cok gzl olur ve kolay olur sizin icin.Ayyy hadi inşallah ya bir an önce arasalar da güzel haberler alsak eşimde azosperm teşhisi konuldu ameliyatda var bizim uzun sürermi acaba süreç bu durumda olan varmı
Canm saana tüp mu asilamami dendiEşimde ve bende skıntı yoktu. Herşeyimiz normal gözüküyormuş neden hamile kalamadıgı hiç bir doktor çözemedi. Bizde tüp bebege başvurduk.
Merhaba canım, geçen hafta tedavim başladı. İğnelerimi kullanmaya başladım. Önümüzdeki hafta kontrollerim var. Yaklaşık 10 güne opu olacak.zzazu canm sen ne duurmdasn yumurtlamadan igneye baslayaamamistin
Aşamalar nasıl ilerliyor bende gidicem neler olcak bilgi verebilirmisinMerhaba canım, geçen hafta tedavim başladı. İğnelerimi kullanmaya başladım. Önümüzdeki hafta kontrollerim var. Yaklaşık 10 güne opu olacak.
Birşey söylenmedi geldiğinizde konuşucaz dediler Biz tüp istedk iki aşılama oldum tutmadı büyük ihtimalle tüp olcak.Canm saana tüp mu asilamami dendi
Hadi insallah guzel sonuclar cnmMerhaba canım, geçen hafta tedavim başladı. İğnelerimi kullanmaya başladım. Önümüzdeki hafta kontrollerim var. Yaklaşık 10 güne opu olacak.
Hmm bn asilama hic olmadm ama evlilik yilim dort yil asilama hic istemiyorum ama asilama derler gibi geliyor banaBirşey söylenmedi geldiğinizde konuşucaz dediler Biz tüp istedk iki aşılama oldum tutmadı büyük ihtimalle tüp olcak.
Daha önce iki aşılama yaptırmıştım o yüzden tüp bebek raporum çıktı. İlaçlarımı aldım ve adetle başlandı. Şuan için hergün göbekten iğne yapıyorum. Önümüzdeki hafta 2 kez yumurta büyüklüğü için kontrol olacak. Başka bir ilacada başlıcaz sanırım ama tam bilemiyorum. 10-14 gün arasında duruma göre opu yapılacak. Ben de pco olduğu için taze transfer yerine dondurulmuş embriyo transferini önerdi doktor. O yüzden işlemim 1 aydan fazla sürecek gibi düşünebiliriz. Bu arada covid’ten dolayı artık opu dan önce covid testi yaptırıp bir gece hastanede kalıp ertesi günü test sonucuna göre operasyona alıyorlar.Aşamalar nasıl ilerliyor bende gidicem neler olcak bilgi verebilirmisin
Bende 4 yıllık evliyim 30 yaşndaym. Benim muhtemelen tüp ama senin aşılama deneneblir ama tercihi size bırakabilirler benceHmm bn asilama hic olmadm ama evlilik yilim dort yil asilama hic istemiyorum ama asilama derler gibi geliyor bana
Teşekkkür ederim hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallahDaha önce iki aşılama yaptırmıştım o yüzden tüp bebek raporum çıktı. İlaçlarımı aldım ve adetle başlandı. Şuan için hergün göbekten iğne yapıyorum. Önümüzdeki hafta 2 kez yumurta büyüklüğü için kontrol olacak. Başka bir ilacada başlıcaz sanırım ama tam bilemiyorum. 10-14 gün arasında duruma göre opu yapılacak. Ben de pco olduğu için taze transfer yerine dondurulmuş embriyo transferini önerdi doktor. O yüzden işlemim 1 aydan fazla sürecek gibi düşünebiliriz. Bu arada covid’ten dolayı artık opu dan önce covid testi yaptırıp bir gece hastanede kalıp ertesi günü test sonucuna göre operasyona alıyorlar.
Bnde ayin 26 snda otuz oluyorm ban kalsa tup tabiki asilama zaman kaybiBende 4 yıllık evliyim 30 yaşndaym. Benim muhtemelen tüp ama senin aşılama deneneblir ama tercihi size bırakabilirler bence
Ahh insallah boyle olup direk tüp dedikelri varmidir acaba kekse tüp olsaBende 4 yıllık evliyim 30 yaşndaym. Benim muhtemelen tüp ama senin aşılama deneneblir ama tercihi size bırakabilirler bence