- 17 Ekim 2018
- 33
- 21
- 32
Temiz çıkar inşallah film de. Ama filmsiz transfer doğru değil bazen rahim şeklinde de anormali olabiliyo.Ben bu sene Umuttepe de denemeye karar verdim tekrardan
Başlayamadık evrakları teslim ettik biz rapor için arasınlar diye bekliyoruz delirerek.Siz yeni mi başladınız tedaviye. aşamaları anlatabilir misin.
Sizi yönlendirirler. Bi gidin kafanıza takılan olursa burda cevaplamaya çalışırız.İnşallah en kısa zamanda ararlar. Bende deli dana gibiyim neler yapicami bilmiyorum yarın
Sanmıyorum. Ben özelde yaptırmıştım.Merhaba ben bugün gittim doktora benden rahim filmi istedi radyolojiden 1 ekime randevuyu verdiler. Sorum şu ben ücret ödeyecek miyim
Umuttepe bana en yakın merkez şu an orda denemek istiyorum ilk sefer. Bir de cevaplaya tıklayarak mesaj yazarsanız bildirim gelir bana daha iyi olur. Ben topiği takip ettiğim için görüyorum mesajlarınızı.Peki siz raporu alip başka bir yerde mi yaptiracaksiniz tüp bebeği yoksa Umuttepe de mi
Veremez. Muayene oluyor kan veriyor. Sonra spermiyogram için ayrı randevu alıyor.tamamdır daha yeniyim. Ben de Gebze'de oturuyorum araç yok bugün çok zordu raporu verirlerse tabi ben yakın olan biyerde yapmayı düşünüyorum ama Umuttepe de güzel kafam çok karışık. Ayrıca eşim aynı gün içinde hem muayene olup hem sperm testi verebilir mi gitse hastaneye
Amin hepimizin inşallahİnşallah en kısa sürede ararlar ve herşey isteğin gibi olur. Rabbim isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu
Ben 4 ağusyosta verdim ses yok. Aramadım da benden önceMrb kızlar aranızdan hastaneyi raporlar için arayan oldumu acaba ne olmuş raporlar 14 temmuzda verdim evrakalrı hala haber yok
Bende 1 Temmuzda verdim dosyamı 2 ay içinde arıcaz dediler 3 ay oldu şuanda. Beni ararlarsa size bilgi vericem ama arayan soran yokMrb kızlar aranızdan hastaneyi raporlar için arayan oldumu acaba ne olmuş raporlar 14 temmuzda verdim evrakalrı hala haber yok
1 temmuz muBende 1 Temmuzda verdim dosyamı 2 ay içinde arıcaz dediler 3 ay oldu şuanda. Beni ararlarsa size bilgi vericem ama arayan soran yok