Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ben hafta başında hastanedeydim. Emek hoca bu hafta da yoktu. Emek hoca olmamasına rağmen çok kalabalıktı 😬
sydrmkn sydrmkn Tedaviye hala başlayamadım adet olduğum halde yumurtlamışım tekrardan öyle olunca başlanamıyormuş 😬 2 hafta sonra tekrardan çağırdılar.
Yumurtlama olmammasi lazimmiymis ozmani nasl denk getiricirez ki biz hep yumurtlama olsa tedavi olunmama durumu gibi bisimi bu yada adetin hemen arkasndan mi yumurtladn da baslamadi bnm aklm katisti 😁

Adetin hemen arkasından yumurtlama olmuş canım o yüzden başlayamayız dedi. Hormon testi yapıldı 2 hafta sonra tekrar muayene ve hormon testi yapılacakmış ona göre başlanacakmış sanırım.

Adetin hemen arkasından yumurtlama olmuş canım o yüzden başlayamayız dedi. Hormon testi yapıldı 2 hafta sonra tekrar muayene ve hormon testi yapılacakmış ona göre başlanacakmış sanırım.
Hayirlisi olsn cnm biz pcos lularn ne zman yumurtlayacagi belli degl 😁

Merhaba bende aramalarını bekliyorum bize 2 ay içinde arayacaklarını söylemişlerdi şuan 2 ay 2 hafta oldu ne arayan var ne soran zaman ilerledkçe dhada strese giriyorum

Merhaba bende aramalarını bekliyorum bize 2 ay içinde arayacaklarını söylemişlerdi şuan 2 ay 2 hafta oldu ne arayan var ne soran zaman ilerledkçe dhada strese giriyorum
Bnde oyle ama bakalm beklemedeyiz bu hafata gelir umarm emek hoca kurul toplanp karar verir

Selamlar bugun hastaneye giden veya hastane ile arayip konusabilen var mi? Raporlarla alakali emek hoca yoktu iki haftadir. Iki ay oldu hala rapor cikacak 🙄 ariyorum acan yok 🤨

Selamlar bugun hastaneye giden veya hastane ile arayip konusabilen var mi? Raporlarla alakali emek hoca yoktu iki haftadir. Iki ay oldu hala rapor cikacak 🙄 ariyorum acan yok 🤨
Emek hoca geçen hafta geldi hastanede bugün oradaydım çarşamba yumurta toplamam olacak inşallah

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım pazartesi randevum var aydın Çorakciya benden rahim filmi isterse hastane mesela en fazla kaç aya sıra veriyor.

Birşey daha sormak istiyorum. 3 yıllık evliyiz eşimde varikosel vardı ve amaliyat olmadan biz tüp bebek denedik özelde tamamen cahillihimizden çünkü doktor acele etmezseniz hiç sperm kalmaz dedi bizde hemen tüp bebek yaptık ve sonuç hüsran 6haftada kürtaj oldum. Sonra eşimde 3.derece varikosel olduğu için o da amaliyat a karar verdi ve su an değerleri çok iyi ama hâlâ olmuyo çok moralim bozuk bende birinin tavsiyesi ile aydın beye randevu aldım bana ne diyecek bilmiyorum aşılama ki tüp bebek minyoksa tedavi mi bilmiyorum. Rahim filmi isterse hastanede çekilirim diye düşündüm ama sıra ne zamana atar.

X