Yumurtlama olmammasi lazimmiymis ozmani nasl denk getiricirez ki biz hep yumurtlama olsa tedavi olunmama durumu gibi bisimi bu yada adetin hemen arkasndan mi yumurtladn da baslamadi bnm aklm katistiBen hafta başında hastanedeydim. Emek hoca bu hafta da yoktu. Emek hoca olmamasına rağmen çok kalabalıktı
sydrmkn Tedaviye hala başlayamadım adet olduğum halde yumurtlamışım tekrardan öyle olunca başlanamıyormuş 2 hafta sonra tekrardan çağırdılar.
Hayirlisi olsn cnm biz pcos lularn ne zman yumurtlayacagi belli deglAdetin hemen arkasından yumurtlama olmuş canım o yüzden başlayamayız dedi. Hormon testi yapıldı 2 hafta sonra tekrar muayene ve hormon testi yapılacakmış ona göre başlanacakmış sanırım.
En azndan gununnbelli vardir bi hayir bunda daAynen canım hayırlısı artık beklemekten başka yapacak bir şeyim yok.
Bnde oyle ama bakalm beklemedeyiz bu hafata gelir umarm emek hoca kurul toplanp karar verirMerhaba bende aramalarını bekliyorum bize 2 ay içinde arayacaklarını söylemişlerdi şuan 2 ay 2 hafta oldu ne arayan var ne soran zaman ilerledkçe dhada strese giriyorum
Emek hoca geçen hafta geldi hastanede bugün oradaydım çarşamba yumurta toplamam olacak inşallahSelamlar bugun hastaneye giden veya hastane ile arayip konusabilen var mi? Raporlarla alakali emek hoca yoktu iki haftadir. Iki ay oldu hala rapor cikacakariyorum acan yok
Hayirlisi olsn umarm kavusursun bebegine. Benm rapor hala ckmadi iki ay olduEmek hoca geçen hafta geldi hastanede bugün oradaydım çarşamba yumurta toplamam olacak inşallah
Sans bn temmuz22 de verdm hala cikacakSaol canım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin benim 1 haftada çıkmıştı
Siz özel olarakmı çağrıldınız ortalama mzel ücreti nedir? Bizde artık öyle gidicez cuma günü ne kadarsa vericezzAynen canım hayırlısı artık beklemekten başka yapacak bir şeyim yok.
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım pazartesi randevum var aydın Çorakciya benden rahim filmi isterse hastane mesela en fazla kaç aya sıra veriyor.
Merhbalarsydrmkn canısı sen nerde çekilmiştin?
Hiç çekilmeden mi tüp yaptılar size?Ben daha yarın doktora gideceğim ilk defa bakalım ne diyecek ama kesin ister film