Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhabalar konuya dışardan dahil oldum ama fiyat konusumda bilgisi olan yazabilirmi? Biz umuttepede dosya hazırladık varikosel ameliyatı cıkınca ve karantina çıkımca dosya yarım kaldı tekrar gidicez tüp bebek işlemlerini tamamlamaya. Ama fiyat konusunda hiç bir bilgi verilmedi girdik bir yola ama patlamayalım sonra dedik dosya teslim edildikten sonra ne kadar bir ücret ödeniyor tüp bebek işlemleri için

Hayırlı olsun.Dosyaniz incelendikten sonra şartlar uygunsa rapor çıkartılıyor.İlaclar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir benim ilaclarim 2019 Haziran da raporla 1800 TL tutmustu (eczanelerde aynı ilaca farklı fiyatlar olabiliyor bilginize). Yumurta toplama işleminde yanlış hatırlamıyorsam 900 TL yakin odeme yapılmıştı .Dondurulmuş transfer edildigi için cozdurme transfer vs Eylül 2019 da 1400 TL ye yakın ödeme yapıldı.o tarihlerde raporsuz işlem 3.720 TL idi. Yazdıklarım 1.deneme için fiyatlardi 2.3. de daha az ödemeleri.

Bu fiyatlar ilk tüp bebek denemesi için dimi ve umuttepe hastanesi fiyatları. Bana 15 bini gözden çılarıcaksın demişlerdi ama özele girtiğimde bana o fiyatı verdiler devlette aynı fiyatsa özelde yaptırırım demiştim o yüzden sormak istedm teşekkür ederim

Umuttepe yaptirdiginiz tup bebeklemi hamile kaldiniz?allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin ınsallah.

Evet 1.deneme Umuttepe hastanesi.Benim dondurulmuş olduğu için daha fazla ödedim eğer taze transfer olursa daha az ödersiniz.15 bin özel fiyatıdır muhtemelen raporsuz.ilaclar raporluyken bile pahalı rapaorsuz 1 tanesi 750 TL fln di kaldı ki şimdi dolar Euro daha yükseldi daha bile yüksek çıkabilir 15 binden. Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun .

Merhaba ozelde raporlu ucret 5.500 _ 5.700 civari + ilaclar.ilaclarida raporlu ucuza aliyorsunuz ozelde yaptirsaniz bile.hayirlisi olsun hakkinizda.

Merhaba kizlarr umuttepe tup bebek bolumu şuan hasta kabul ediyormu? Bilen varmı? Tlfon ile ulaşamıyorum

Selam kızlar 2tüp 1aşılama emek hocada denedik malesef olumlu sonuçlanmadı özelde denemek istiyoruz eş kaynaklımsıkınıtmız var eray çalışkan aret kamar cem çelik cok kararsızım sizce hangisi

Selam kızlar 2tüp 1aşılama emek hocada denedik malesef olumlu sonuçlanmadı özelde denemek istiyoruz eş kaynaklımsıkınıtmız var eray çalışkan aret kamar cem çelik cok kararsızım sizce hangisi
Bende gecen sene emek beyde denedim olmadi, ikinci şansımı bahceci remzi beyde denedim su an 11 haftalık hamileyim.

Ayrica aret kamari ele derim, araştırdığım zaman pek olumlu seyler yazıldığını görmedim canım.

Darısı başıma aslında ağırlık cem celikten yanayım bahceci sizde sıkıntı neydi bizde eşimde sıkıntı var inşallaj labaruvarrı iyidir ya
Bizimde eşte sikinti vardı canim haraket 0 di sayi azdı . Cem çelik olabilir hem izmite daha yakın . Ama ben de doktorumdan cok memnun kaldım. Onu da bi araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…