Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ay sorma aradim.moraller tavan.8 yumurta vardi ultrasonda 6 toplandi dediler 3u dollenmeye uygunmus dolledik ama gelisim.yok yarin tekrar arayin dediler internetten arastiriyorum boyle neden oldu diye hayirlisi bakalim
ya canım benı hatırlarmısın bılmem bende 2 kere orda opu oldum bırınde 4 yumurta topladılar hıcbırı dollenmedı. digerınde tek yumurta toplandı dollendı ama tutmadı maalesef. tavsıyem butun haklarınızı orda bıtırmeyın. maalesef laboratuvarları gelısmemıs. Emek hoca harıka bır doktor ama laboratuvar da cok mühim

Canim sen baska merkezde denedinmi?sonuc ne oldu?

Hatirlamazmiyim canim seni.hep merak ediyorum ne durumdasin diye.rahatsiz etmiyim.diye ywzmiyodum.valla 2.denemede oldu tuttu diye cok umitliydim simdiyse yikim cok cok az umim var belki yarina bisey olur diye.hayirlisi.sen ne durumdasin ?

Bazen gec bölünmeye basliyor benimde oyle olmuştu bir embriyom.ikinci gun aradigimda dollendi dediler.
Valla umidim bu yonde 1 tane bile olsa transfere rqziyim ya tutarsa diye yoksa igneler masraf bosa gidicek diye uzuluyor insan acikcasi.transferden sonra noldu peki o gec dollenen?

Valla umidim bu yonde 1 tane bile olsa transfere rqziyim ya tutarsa diye yoksa igneler masraf bosa gidicek diye uzuluyor insan acikcasi.transferden sonra noldu peki o gec dollenen?
Donduruldu canim benim daha transfer olamadim.ameliyat isim var tam gitmeye hazırlamıyorken corona cikti hastaneye gitmeye korkuyorim simdi.surekli bi engeller cikiyo inslalah sonu guzel olur.

Donduruldu canim benim daha transfer olamadim.ameliyat isim var tam gitmeye hazırlamıyorken corona cikti hastaneye gitmeye korkuyorim simdi.surekli bi engeller cikiyo inslalah sonu guzel olur.
Hayirlisi canim.ablam bugun cildiyeye gitti ust katlara cikarmiyorlarmis ozel muayne vermemisler cildiye icin.ameliyatlar ertelenmis.tup bebek ne durumdadir anca telefon acip sorabilirsin.bende ocakta ameliyat oldum.yumurtamda az olunca bu toplamada olumsuz etkiledi ameliyat diyede dusunmedim degil.senin ne ameliyatin var

Canim bende hidrosalpenks var tupumde.baglancak yada rahimle baglantisi ksilecek ondan sonra transfer olucak.su durumda yapmazlar herhlade ameliyat pooff iyice gec kaldim yaa .senin ne ameliyatidi canim

Canim sen baska merkezde denedinmi?sonuc ne oldu?
Hatirlamazmiyim canim seni.hep merak ediyorum ne durumdasin diye.rahatsiz etmiyim.diye ywzmiyodum.valla 2.denemede oldu tuttu diye cok umitliydim simdiyse yikim cok cok az umim var belki yarina bisey olur diye.hayirlisi.sen ne durumdasin ?
canlar ben eray hoca ıle devam ettım yoluma . okan unı. de denıyorum. transfer oldum sonuc beklıyorum. ıkınızınde hakkında hayırlısı olsun. tez vakıtte bebeklerınıze kavusun ınsallah

Benim normalde bu aý tup bebegim yapilacakti ama inanin cekiniyorum gitmeye islem yapiliyor mu yapilmiyor mu bilemiyorum hadi yapildi diyelim bazen haftada 3 gun ust uste gittigim de oldu bu da riski daha da artmasina neden olabilir. Kafam.cok.karisik ne yapacagima karar veremedim.

canlar ben eray hoca ıle devam ettım yoluma . okan unı. de denıyorum. transfer oldum sonuc beklıyorum. ıkınızınde hakkında hayırlısı olsun. tez vakıtte bebeklerınıze kavusun ınsallah
Canim insalalh olumlu sonuclanir.sonucu mutlaka bizede yaz.bende kontrollere eray hocaya gitmistim.emek hocanin soylediklerinin aynısıni demisti.ama tabi oranın labaratuvarı yeni.bende olmazsa eray hocami yaptirsam diye dusunuyorim.

Canim bende hidrosalpenks var tupumde.baglancak yada rahimle baglantisi ksilecek ondan sonra transfer olucak.su durumda yapmazlar herhlade ameliyat pooff iyice gec kaldim yaa .senin ne ameliyatidi canim
Benim yumurtalikta kist vardi 4 -5 cm di 2 tedavi ustune kurtaj bi baktik 12 cm olmus emek bey alalim dedi aldi kistimi.benle tup ameliyati olan biri vardi ben yum toplatirken onada transferi yaptilar.tupu tikaliymis tupunu almislardi.yasin gec degilse birwz daha bekliycen artik napican yada emek beye danis en dogrusunu o soyler.

Ay hadi hayirlisi ins guzel haberini aliriz.saglikla kucagina al insallah hersey gonlunce olsun.bende cok arada kalmistim esim isten cikarilinca gidemedim eray beye.bu sefer olmazsa artik borc harc gidicem eray beye.

Valla oyle arada bir donemki insan bisey diyemiyor.olurda transfer falan olursam senin icin sorarim adet olan gelse bakilirmi diye

Ay hadi hayirlisi ins guzel haberini aliriz.saglikla kucagina al insallah hersey gonlunce olsun.bende cok arada kalmistim esim isten cikarilinca gidemedim eray beye.bu sefer olmazsa artik borc harc gidicem eray beye.
insallah canım. bende hepinizin guzel haberlerınıı almak ısterım. bu yolda emek veren her arkadasım zorlugun ne oldugunu bılıyor. allah bu yolladı heerkesın yolunu acık etsın canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…